Gustaf Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 narození druhé dcerky....ja ty svoje holky miluju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 gratulace Gustiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Přidávám se s gratulací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Gustave, gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 narození druhé dcerky....ja ty svoje holky miluju...tak aj ja sa pripajam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Vše nejlepší Gustafe,ať se má čile k světu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 díky chlapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Velká gratulace Gustafko, jakože poslední dobou nepiju, jdu si do sklepa pro nějaké to lepší vínko, to se musí oslavit. Jak se jmenuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 VELKÁ GRATULACE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bil Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Gratuluji Gustíku,taky mám dvě dcerky,tak už šetři na věno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Také gratuluji.Už jsi ji vybral hodinky ???????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Gustovi velká gratulace, moje téma je přízemní:Mne potěšilo, že jsem přežil noc z pondělí na úterý.....V pěti lidech jsme dali 52 panáků (Zapata a 10 let stará Jameson?, ca 50:50, všichni pili oboje....) a 38 Guinessů.......Ve 3 ráno v posteli, v 10 ještě 0,5 promile...Ale jinak dost OK, čekal bych - schválně nepíšu jsem neb jsem to nečekal vůbec :-) - to zpětně horší :-)P.S.: Ty kluci z Brna umí ale chlastat, ještě že jsme netáhli potom do night klubů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 narození druhé dcerky....ja ty svoje holky miluju...Tak jak už jsem psal jinde, Jen a jen to nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Gustovi velká gratulace, moje téma je přízemní:Mne potěšilo, že jsem přežil noc z pondělí na úterý.....V pěti lidech jsme dali 52 panáků (Zapata a 10 let stará Jameson?, ca 50:50, všichni pili oboje....) a 38 Guinessů.......Ve 3 ráno v posteli, v 10 ještě 0,5 promile...Ale jinak dost OK, čekal bych - schválně nepíšu jsem neb jsem to nečekal vůbec :-) - to zpětně horší :-)P.S.: Ty kluci z Brna umí ale chlastat, ještě že jsme netáhli potom do night klubů :-)Tys byl se Sibiřem atd ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 (upraveno) I za me gratulace.My předevčírem oslavili 5 měsíců naší princezny tak mám v živé paměti tu radost Upraveno 19. srpna 2015 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 díky chlapi vám všem hodinky jsem jí ještě nevybral, na to si musí počkat Afri: Zuzanka ;-) joooo věno...to budu muset teda kua šetřit. Obstarám jim oběma prasátka a bude to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 I za me gratulace.My předevčírem oslavili 5 měsíců naší princezny tak mám v živé paměti tu radostGratuluji oběma tvým ženským. ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Nemyslím, buď hodinky neměli či nějaké festiny....A nikdo neměl ani sombréro :-) Tys byl se Sibiřem atd ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 booknuta letenka na december do Kuala Lumpur a spat vo First Class za 1100? ...uvidime ci to British Airways nechaju tak alebo to zrusia kvoli chybe v rezervacnom systeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 tak mám v živé paměti tu radost Dle mého nejhezčí zážitek v životě, aspoň pro mě určitě. Nic to nepřekonalo. Nikdy nezapomenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky