Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Ehm, je to mozna trosku skodolibe, ale tesi me, ze v utery letim na dovolenou, takze me minou (doufam) tahanice moravskejch autobusaku v Praze, a - i kdyby se nahodou neco odehravalo v pondeli - letim z Drazdan :)

Premyslim, ze bych rodinku jeste zkusil vzit na malou prohlidku k Wempemu, ale jeste porad nevim, jak to budu mit s dopravou do Rise.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tesi ma,ze mama cestuje v stredu na dovolenku,vyhne sa stavke a ja mam lokal len pre seba a svojich priatelov,na grile zadriem motor pod vahou cunika a pivo potecie potokom...A v ruke ovladac,brunatny opilecky pohlad a v Tv live prenos z Prazskeho bojoveho pola :cheers:

Odkaz ke komentáři

Potešilo ma, že sused notár bol ochotný sa mi venovať/mojim tlačivám/ v nedeľu poobede a keď som mu chcel zaplatiť, nič za to nechcel. Stačilo mu len sa porozprávať o našich dcérach, ktoré nedávno úspešne zvládli štátnice.

Dobry sused je nad zlato.Moj sused vcera rozkopal prijazdovu cestu k mojim pivniciam a mna moc nepotesilo,ze mi to zabudol oznamit...Ale inak je fajn a bezproblemovy,len abstinent...:smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Je neuvěřitelný jak člověka může potěšit obyčejný aku kompresor.

Během deseti minut jsem dofoukl vše co bylo podfouknuto. Třeba expanzku u kotle jsem nožní dvojpístovou pumpou dělal 10 minut, teď stačilo zmáčknout čudlík a minutu čumět.

A umí i vyfukovat, takže mi odpadá nedůstojný válení se po matracích, bazénech a skákacích hradech, když jsem je po sezoně balil.

Odkaz ke komentáři

Je neuvěřitelný jak člověka může potěšit obyčejný aku kompresor.

Během deseti minut jsem dofoukl vše co bylo podfouknuto. Třeba expanzku u kotle jsem nožní dvojpístovou pumpou dělal 10 minut, teď stačilo zmáčknout čudlík a minutu čumět.

A umí i vyfukovat, takže mi odpadá nedůstojný válení se po matracích, bazénech a skákacích hradech, když jsem je po sezoně balil.

Odkud ho máš? Já pořídil raft Gumotex Colorado a představa nafukování ruční pumpou a vyfukování povalováním se mne celkem deptá. Dá se případně napojit i na 12V?
Odkaz ke komentáři

ricous: Je to Black&Decker ASI500. Dost drahý, ale vypadá to solidně jak funkcema tak zpracováním. Má to baterku, nabíječku 230V a autozapalovač 12V. Za ty 2 roky záruky ho vytěžím.

KFL: Autokompresor bohužel není aku a já to potřebuju po baráku.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

ricous: Je to Black&Decker ASI500. Dost drahý, ale vypadá to solidně jak funkcema tak zpracováním. Má to baterku, nabíječku 230V a autozapalovač 12V. Za ty 2 roky záruky ho vytěžím.

Díky za info. Cena je okolo 2,4k, což mi nepřijde tak špatný vzhledem k 12/220 V a vyfukování. Na Aukru jsem se díval, je tam spousta kompresorů (většina kvalita tržnice), ale žádný neumí to vyfukování.
Odkaz ke komentáři

Problém u těch z tržnice je kvalita např. nástavce na ventilek pneu. Takhle jsem vyhodil tři různý pumpy od ruční až po nožní. Prostě to na ventilku nedrželo a finální výsledek byl, že jsem kolo spíš vyfouk. Co taky chtít za kvalitu, když nejdražší manuální pumpa v OBI byla nožní dvoupístová za pár set. A kompresor 12V taky za dvěstě.

Tady to drží fest, nikam jinam vzduch nejde, jen dovnitř.

Odkaz ke komentáři

Rozesmála mne zpráva, že pan prezident, který se zřejmě vyzná ve všem, poradil Praze, aby si Praha najala soukromé dopravce a vyházela stávkující autobusáky . DP oznámil,že to zkoušel, a sehnal jich bohužel jen 20. A denně přitom vyjíždí 1000 autobusů . Rada trochu mimo realitu.

Odkaz ke komentáři

Vím že bruslím po tenkém ledě a opět šťourám v citlivém tématu, ale tato zpráva http://zpravy.idnes.cz/nekteri-odborari-budou-hrat-ve-ctvrtek-golf-planovali-to-rok-dopredu-1i9-/domaci.aspx?c=A110614_184037_domaci_brd . je takovým hezkým ironickým závěrem stávkových novinek, prosím no flame Posted Image

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...