vanderB. Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2011 konečně se dohrabal k Bc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2011 Vím že bruslím po tenkém ledě a opět šťourám v citlivém tématu, ale tato zpráva http://zpravy.idnes.cz/nekteri-odborari-budou-hrat-ve-ctvrtek-golf-planovali-to-rok-dopredu-1i9-/domaci.aspx?c=A110614_184037_domaci_brd . je takovým hezkým ironickým závěrem stávkových novinek, prosím no flame Mám to kousek od baráku, zajdu jim tam autem postaveným na přes příjezdovou cestu vyjádřit názor na reformy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 když to čtu tak nevím jestli je to vlákno CO MĚ DNES POTĚŠILO ??!! Tak, že VČERA 20 let výročí svatby s mojí ženou oslavené u dobrého jídla a pití. Všichni jsme zdraví (víceméně) a 19 letý syn mi dělá radost již jen tím, že je také na Chronomagu. UF 20 LET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 Těší mne, že zítra na rybářských revírech začíná sezóna lovu dravců. Ještě někoho sehnat, kdo by šel od čtyř se mnou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 když to čtu tak nevím jestli je to vlákno CO MĚ DNES POTĚŠILO ??!! Tak, že VČERA 20 let výročí svatby s mojí ženou oslavené u dobrého jídla a pití. Všichni jsme zdraví (víceméně) a 19 letý syn mi dělá radost již jen tím, že je také na Chronomagu. UF 20 LET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paráda, gratulace největší, jen tak dále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 Mě dneska potěšil tenhle suoer tlustej koženej páseček:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 Dnes me nejvic potesilo, kdyz mi jedna ze dvou slecen, na ktere jsem narazil v tramvaji, pochvalila hodinky. A to jsem mel desne nenapadne Submarinery Tak to jsem nežral nemyslela si slečna, že to jsou teď módní Icewatch? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 když to čtu tak nevím jestli je to vlákno CO MĚ DNES POTĚŠILO ??!! Tak, že VČERA 20 let výročí svatby s mojí ženou oslavené u dobrého jídla a pití. Všichni jsme zdraví (víceméně) a 19 letý syn mi dělá radost již jen tím, že je také na Chronomagu. UF 20 LET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paráda,gratulace. Já s (teď už) manželkou načal 15-tý rok spolu. Manželé jsme sice teprve chvilku,ale jinak jsme spolu dlouho. Tak nějak to funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 Tak to jsem nežral nemyslela si slečna, že to jsou teď módní Icewatch? Hele to mě nenapadlo... ale bylo to nějak takhle: "jéé, vy máte ale pěkný stříbrný hodinky" ... a druhá na mě: "to jsou fakt stříbrný, jo?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 Potěšila mě zelená obálka, že to byly jen televizní poplatky, dluh jen od začátku roku. Ale dostat takovou kravinu skrze formát soudní obsílky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 Že by mě to vyloženě potěšilo, to ne. Ale trocha škodolibé radosti tam bude.Máme v ulici jeden speciální strom, na který snad lítají všichni ptáci z Prahy. Místní už tam auto nestaví, když se ale najde někdo cizí, kdo tohle konkrétní místo nezná, je to docela výživné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 Kamil Za jak dlouho se těm fóglum povede takový výtvor? Nebo tam tu Alfu někdo zapomněl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 I Ty škodolibý Kamile! To je jistě nemilé, on stačí jeden ptačí bobek a dá se to těžko umýt, tohleto je na výměnu skla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 Kamil Za jak dlouho se těm fóglum povede takový výtvor? Nebo tam tu Alfu někdo zapomněl? 2-3 dny, víc to nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 ...bych tam to auto snad nechal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 2-3 dny, víc to nebude. to odpovídá - já to mám na autě za víkend + nalepný suchý listí a ten kolomaz co stromy vylučujou = prostě dobrej maglajz mě potěšilo, že jsem dnes viděl OLTCITA - he he Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 já to jednou notně schytal od kavek na dveře auta včetně kliky. To bylo peklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 I Ty škodolibý Kamile! To je jistě nemilé, on stačí jeden ptačí bobek a dá se to těžko umýt, tohleto je na výměnu skla. nic, co by nešlo přeleštit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 Čím v tý Praze ty ptáky krmíte,že maj pak takovej průjem.U nás zase takhle perlej rorýsi to je taky mazec a většinou fialovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Boston Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky