Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada

Vím že bruslím po tenkém ledě a opět šťourám v citlivém tématu, ale tato zpráva http://zpravy.idnes.cz/nekteri-odborari-budou-hrat-ve-ctvrtek-golf-planovali-to-rok-dopredu-1i9-/domaci.aspx?c=A110614_184037_domaci_brd . je takovým hezkým ironickým závěrem stávkových novinek, prosím no flame Posted Image

Mám to kousek od baráku, zajdu jim tam autem postaveným na přes příjezdovou cestu vyjádřit názor na reformy :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

když to čtu tak nevím jestli je to vlákno CO MĚ DNES POTĚŠILO ??!!

Tak, že VČERA 20 let výročí svatby s mojí ženou oslavené u dobrého jídla a pití. Všichni jsme zdraví (víceméně) a 19 letý syn mi dělá radost již jen tím, že je také na Chronomagu.:smile_anim:

UF 20 LET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odkaz ke komentáři

Tak, že VČERA 20 let výročí svatby s mojí ženou oslavené u dobrého jídla a pití. Všichni jsme zdraví (víceméně) a 19 letý syn mi dělá radost již jen tím, že je také na Chronomagu.:smile_anim:

Paráda, gratulace největší, jen tak dále :)
Odkaz ke komentáři

Mě dneska potěšil tenhle suoer tlustej koženej páseček:-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Paráda,gratulace. Já s (teď už) manželkou načal 15-tý rok spolu. Manželé jsme sice teprve chvilku,ale jinak jsme spolu dlouho. Tak nějak to funguje :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Že by mě to vyloženě potěšilo, to ne. Ale trocha škodolibé radosti tam bude.:)

Máme v ulici jeden speciální strom, na který snad lítají všichni ptáci z Prahy. Místní už tam auto nestaví, když se ale najde někdo cizí, kdo tohle konkrétní místo nezná, je to docela výživné. :lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník ?po

2-3 dny, víc to nebude.

to odpovídá - já to mám na autě za víkend + nalepný suchý listí a ten kolomaz co stromy vylučujou = prostě dobrej maglajz :D

mě potěšilo, že jsem dnes viděl OLTCITA - he he

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...