Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Já teď dočetl Boj o ostrov - taky jsem si říkal, jestli mi už měkne mozek nebo co :) To jsem rád, že nejsem jedinej infantilní.

Ten už mám za sebou, pak Trosečníky z Vlaštovky a teď Petr Kachna. Pěkně popořadě :). Ale dýmka a gin rozhodně přidávají na atmosféře :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nekde u nasich mam Holubi postu. Ja to miloval, jak bez toho ty dnesni deti muzou bejt?

Taky to nechápu, četl jsem to úplně všechno a děsně to prožíval. Zkoušel jsem to čístl dceři (8 let), Boj o ostrov ještě vzala, ale Záhadné vody už ji nebraly. Ale potěšilo mě, že ji baví aspoň Viking Vike, toho jsem taky zbožňoval jako kluk.

Odkaz ke komentáři

Já měl od Ransoma nejradši Nechtěli jsme na moře. Taky všechny knížky od něj jsem měl s ilustracema Jana Černého, které tomu dodávaly specifickou atmosféru. Akorát Holubí poštu ne. To bylo nějaké staré vydání a jednak to ilustroval Burian, druhak tam přeložili i jména a to jsem nedokázal překousnout, místo Johna Jan, místo Rogera snad Radek nebo co a podobně.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Já měl od Ransoma nejradši Nechtěli jsme na moře. Taky všechny knížky od něj jsem měl s ilustracema Jana Černého, které tomu dodávaly specifickou atmosféru. Akorát Holubí poštu ne. To bylo nějaké staré vydání a jednak to ilustroval Burian, druhak tam přeložili i jména a to jsem nedokázal překousnout, místo Johna Jan, místo Rogera snad Radek nebo co a podobně.

No tohle. Jak tam prelozili toho Timothyho, co si mysleli, ze je pasovec? Ja doted nevim, jak se to vyslovuje.

Odkaz ke komentáři

Konečně jsem přišel na to, co bude na tom výsostnym fleku :D. Amelanchier Grandiflora Autumn Brillance, dneska jsem ho sehnal ve 4metrovym exempláři za super peníze. A k němu ještě Amelanchier Arborea Robin Hill (2m prcek).

Mám radost! ;)

post-6759-0-90058600-1442585056_thumb.jpg

post-6759-0-86225400-1442585355_thumb.jpg

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

to jsou hnusný fotky žejo, ...................normálně mi to zkazilo celej den..........to bůbec, ale fakt vůbec nebylo hezký

to by mali zakázat, nie?!

co sme tu nejaky facebúk?!

neprijemne, huh!!!

:-)

pivo-pivo

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...