matt81 Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 pecka, kam jedes řádit? peknej futralek na bajk... Mauricius, Reunion a na zaver odtial na otocku nieco pracovne do Azie vybavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Já teď dočetl Boj o ostrov - taky jsem si říkal, jestli mi už měkne mozek nebo co To jsem rád, že nejsem jedinej infantilní.Ten už mám za sebou, pak Trosečníky z Vlaštovky a teď Petr Kachna. Pěkně popořadě . Ale dýmka a gin rozhodně přidávají na atmosféře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Nekde u nasich mam Holubi postu. Ja to miloval, jak bez toho ty dnesni deti muzou bejt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 (upraveno) Další skvělej článek od Dr. Höschla v dnešním Reflexu. Současně už je na netu k přečtění starší článek, kterej jsem chválil minule: http://www.hoschl.cz/?text=5323&lang=cz Upraveno 18. září 2015 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Mauricius, Reunion a na zaver odtial na otocku nieco pracovne do Azie vybavit hmmm...pěkný si to uzij a pak doufám v nějaký pěkný fotky bike vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Nekde u nasich mam Holubi postu. Ja to miloval, jak bez toho ty dnesni deti muzou bejt? Taky to nechápu, četl jsem to úplně všechno a děsně to prožíval. Zkoušel jsem to čístl dceři (8 let), Boj o ostrov ještě vzala, ale Záhadné vody už ji nebraly. Ale potěšilo mě, že ji baví aspoň Viking Vike, toho jsem taky zbožňoval jako kluk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Já měl od Ransoma nejradši Nechtěli jsme na moře. Taky všechny knížky od něj jsem měl s ilustracema Jana Černého, které tomu dodávaly specifickou atmosféru. Akorát Holubí poštu ne. To bylo nějaké staré vydání a jednak to ilustroval Burian, druhak tam přeložili i jména a to jsem nedokázal překousnout, místo Johna Jan, místo Rogera snad Radek nebo co a podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Já měl od Ransoma nejradši Nechtěli jsme na moře. Taky všechny knížky od něj jsem měl s ilustracema Jana Černého, které tomu dodávaly specifickou atmosféru. Akorát Holubí poštu ne. To bylo nějaké staré vydání a jednak to ilustroval Burian, druhak tam přeložili i jména a to jsem nedokázal překousnout, místo Johna Jan, místo Rogera snad Radek nebo co a podobně.No tohle. Jak tam prelozili toho Timothyho, co si mysleli, ze je pasovec? Ja doted nevim, jak se to vyslovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Čoveče, to už si nepamatuju. Jestli si vzpomenu tak se na to podívám, jestli ji teda ještě mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 obrovska ulava pri navrate na airmatic!a kapota ako nova!takze celkom potesitelny den! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Dobrej vobed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Botky Asolo.. perfektně sednou na moji hubenou nohu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 (upraveno) Konečně jsem přišel na to, co bude na tom výsostnym fleku . Amelanchier Grandiflora Autumn Brillance, dneska jsem ho sehnal ve 4metrovym exempláři za super peníze. A k němu ještě Amelanchier Arborea Robin Hill (2m prcek). Mám radost! Upraveno 18. září 2015 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Kdyz des po tech dlazkach, tak delas dlouhy kroky nebo hopsas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Levituje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Je nucen pracovat hopkaje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Pchotak to si sem nemal davat!to nie je fer! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 KFL: Ta tvoje zahrádka, to je sen (a spousta práce a prachů). Se stydím za svou džungli, když to vidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 (upraveno) Pchotak to si sem nemal davat!to nie je fer!to jsou hnusný fotky žejo, ...................normálně mi to zkazilo celej den..........to bůbec, ale fakt vůbec nebylo hezký Upraveno 18. září 2015 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 to jsou hnusný fotky žejo, ...................normálně mi to zkazilo celej den..........to bůbec, ale fakt vůbec nebylo hezkýto by mali zakázat, nie?!co sme tu nejaky facebúk?!neprijemne, huh!!! :-)pivo-pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky