Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
  V 21. 9. 2015 v 8:20, Klotzman napsal:

Tak jsem se ti kouk - Timothy jest v překladu z roku 1947 Tymotej. Zajímavý, že třeba Titty nechali na pokoji.

:D To sou kokoti. Kdoví, co by se ze mě stalo, kdybych to čet takhle přeložený... Tymotej, to mě poser.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 21. 9. 2015 v 16:59, montemar napsal:

letos me potesilo pocasi.. a doufam, ze bude obdobne mirna zima, jako loni.. potrebuju velky prirustky..,

Samý jehličnany .. pff :).

Zima musí bejt pořádná - a když už nic, tak aspoň 14 dní mrazů (-5 a víc). Aby si všechno odpočalo, škůdci pochípali, a rostliny nabraly sílu. Teplá zima je na houby.

Odkaz ke komentáři

V 21. 9. 2015 v 17:04, KFL napsal:

Samý jehličnany .. pff :).Zima musí bejt pořádná - a když už nic, tak aspoň 14 dní mrazů (-5 a víc). Aby si všechno odpočalo, škůdci pochípali, a rostliny nabraly sílu. Teplá zima je na houby.

jak jako samy jehlicnany??? .. magnolije, citisus, hydrangea, yucca..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

mam tak trosku detsku otazku - nasiel som jednu rubriku, kde som si vsimol celkom zaujimave temy:

neviem to opisat, preto radsej foto

pisali tam:

podvod VW v amerike, poradit s kolesami na RS, poradit s restauraciou v Brne - a tak som sa tam opytal,ze co to je za rubriku a o co je to lepsie ci ine ako to riesime v zavedenych vlaknach. To, ze som odpoved nedostal, je tu normalka.

preto otazka aj sem - co je to za rubriku a preco sa to riesi tam ( nejaky rozdiel?)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Hlasovat proti 2
Odkaz ke komentáři

Stav beru jako momentalni myslenkovy pochod ci akutni potrebu viz. burger. Na neco se poptam a ja vetsinou pokud to neni aktuální to hned smazu...

E: jinak me potesilo ze během týdne sem v ramci mariane koupil PRW 3000 a od pegeho v patek prim sporty a ted mam nutkani jako maradona :-)

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg
  V 21. 9. 2015 v 19:14, Frantik napsal:

Vždyť je to tu sto let. Je to rychla možnost se na něco zeptat, nez se hrabat ve vláknech, kde je jen balast a nic se nedozvim.

dakujem, uz to zacinam chapat

ja som chodieval iba sem, ale ako som zacal riesit aj hodinkove vlakna, tak som to objavil.

ale temy o zradle, autach a pod. su tu zavedene a celkom oblubene.

• Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...