Návštěvník Kamil Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 ... funguje individum s nickem Reinhard Heydrich ... Kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 A mimo jiné mě potěšilo, že mě čeká povýšení a bude to chtít nějaké echt oblekovky. Naštěstí už je vybráno.Jirko gratuluju. Se tesim ma tvuj vyber. To bude skok od tech tvych militaryadventurnepotapecskozalesackejch kousku k echt kravatackokanclovskejm :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Přesně, kvůli pár ufňukánkům zabanovat někoho je blbost. Jsou tady lidi,kteří mě pijou taky krev, hodinky v životě neměli ani dle konverzací je moc nezajímají a co, prostě je ignoruji.. Porušil vůbec nějaký pravidla tím,že byl moc výřečný? Všichni se ohání,že to ze závistí nemá nic společného a ještě je to uráží, cha cha, docela k smíchu :-) 5 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 (upraveno) Jirko gratuluju. Se tesim ma tvuj vyber. To bude skok od tech tvych militaryadventurnepotapecskozalesackejch kousku k echt kravatackokanclovskejm :-DHele nebude to žádnej skok, Ball dela i oblekovky s tritiem?Jinak ja bych nosil imrvere ry worldtimery, ale ten cuprdlik na 12 mi trha manzety:( Upraveno 24. září 2015 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Přesně, kvůli pár ufňukánkům zabanovat někoho je blbost. Jsou tady lidi,kteří mě pijou taky krev, hodinky v životě neměli ani dle konverzací je moc nezajímají a co, prostě je ignoruji.. Porušil vůbec nějaký pravidla tím,že byl moc výřečný? Všichni se ohání,že to ze závistí nemá nic společného a ještě je to uráží, cha cha, docela k smíchu :-)Suhlasim !!!!!!! Ale postovat stale prispevky ktore tvori jedno-dve slova a kopa smajlikov uz liezlo moderatorom na nervy ??!!!Chapes !!!!! Proste to takto dalej neslo : )))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Kde?Kamile sorry, ale hledat to nebudu. Kdyzi kdysi napsal SZ ve ktery vesele hajloval ma pozdrav, tak sem ho nahlasil. Chvili se nic nedelo, tak jsem mel za to, ue jste ho smazli. No a nedavno mi prislo oznameni, ze si me ten nestastnik dal do pratel :-D. Funkci odmitnuti takoveho kroku jsem tu nenasel, tak jsem to nechal byt. Nechci cas mne vymezeny na tomhle svete travit premyslenim o lidech, kteri za to nestoji. Jen mi to ted v kontextu s tou ptakovinou, co Roman provedl znova vyskocilo v hlave. To je vsechno ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 (upraveno) Suhlasim !!!!!!! Ale postovat stale prispevky ktore tvori jedno-dve slova a kopa smajlikov uz liezlo moderatorom na nervy ??!!!Chapes !!!!! Proste to takto dalej neslo : ))))))))Nechápu :-) ale abych pravdu řekl tak mě to ani moc netrápí, spíš trochu štve, hodinky a zájmy měl fajnové, mohl ještě překvapit oproti jiným jedincům. Upraveno 24. září 2015 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Hele nebude to žádnej skok, Ball dela i oblekovky s tritiem?Se pose.u. ECHT voblekovky s tritiem. Ja te zeru Jirko :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Kamile sorry, ale hledat to nebudu. Já hledal, ale nikoho takového jsem na fóru nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Jak je mozny, ze tu vesele funguje individum s nickem Reinhard Heydrich a klidne si me da do pratel a ja nemam moznost s tim nic delat a jeden trochu vic talkative typek vyzaduje zasah autorit? Můžeš s tím něco dělat. Jen je třeba nekřičet a místo toho juknout do nastavení profilu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Jóóó,tady jít proti proudu se nevyplácí. Kdyby jste ho tak neřešili tak ani nevím že tu je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Já hledal, ale nikoho takového jsem na fóru nenašel.Tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/user/38894-reinhart-heindrich/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Reinhard Heydrich Tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/user/38894-reinhart-heindrich/ Aha, proto mi vyhledávač nic nenašel, já hledal Reinhard Heydrich nebo jen Reinhard nebo Heydrich. A on to byl Reinhart Heindrich. Stejně už je odstavený. Kdyby mi ho honza71 nahlásil dřív, zabanoval bych ho hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Roman I.: lidi, co mě znají, vědí, že mluvím na rovinu.Ke kvalitě Gabovych příspěvků se vyjadřovat nebudu, je to můj kamarád a nebyl bych objektivní.Ale myslím, že tvé rozhodnutí nebylo správné. Rozdělilo fórum na dva tábory a vyvolalo spoustu otázek, polemiky a emocí. Šlo to udělat jinak. Stanovit jasná pravidla, dát mu veřejně ultimátum a pak udělat rozhodnutí podle situace. Takto si sice stojíš za svým rozhodnutím, což je hezké, ale... V některých lidech to vyvolává pachuť.Já si myslím, že by se s tím fórum bylo vypořádalo v krátké době samo... Toť vše. Bez ironie a jinotajů... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 O kom sa nehovori ako keby nebol...))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Můžeš s tím něco dělat. Jen je třeba nekřičet a místo toho juknout do nastavení profilu Nekricim. Holt jsem trdlo a neprisel jsem na to. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Mi to přišlo, že křičíš. Tak promiň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Mě Gabovy příspěvky vyhnaly z několika vláken. A včera jsem mu přišil šipku dolů . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Se pose.u. ECHT voblekovky s tritiem. Ja te zeru Jirko :-DNo ale toto by slo, ne?http://img.auctiva.com/imgdata/1/6/7/2/9/7/4/webimg/670201887_o.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Aha, proto mi vyhledávač nic nenašel, já hledal Reinhard Heydrich nebo jen Reinhard nebo Heydrich. A on to byl Reinhart Heindrich. Stejně už je odstavený. Kdyby mi ho honza71 nahlásil dřív, zabanoval bych ho hned.Vsak to pisu, jakmile mi od nej prisla ta SZ, tak jsem ho hlasil. Do ty doby jsem nevedel, ze existuje. Ale cert to vzal:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky