Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

A mimo jiné mě potěšilo, že mě čeká povýšení a bude to chtít nějaké echt oblekovky. Naštěstí už je vybráno.

Jirko gratuluju. Se tesim ma tvuj vyber. To bude skok od tech tvych militaryadventurnepotapecskozalesackejch kousku k echt kravatackokanclovskejm :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně, kvůli pár ufňukánkům zabanovat někoho je blbost. Jsou tady lidi,kteří mě pijou taky krev, hodinky v životě neměli ani dle konverzací je moc nezajímají a co, prostě je ignoruji.. Porušil vůbec nějaký pravidla tím,že byl moc výřečný? Všichni se ohání,že to ze závistí nemá nic společného a ještě je to uráží, cha cha, docela k smíchu :-)

• Dát hlas 5
  • Hlasovat proti 2
Odkaz ke komentáři

Jirko gratuluju. Se tesim ma tvuj vyber. To bude skok od tech tvych militaryadventurnepotapecskozalesackejch kousku k echt kravatackokanclovskejm :-D

Hele nebude to žádnej skok, Ball dela i oblekovky s tritiem?

Jinak ja bych nosil imrvere ry worldtimery, ale ten cuprdlik na 12 mi trha manzety:(

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

Přesně, kvůli pár ufňukánkům zabanovat někoho je blbost. Jsou tady lidi,kteří mě pijou taky krev, hodinky v životě neměli ani dle konverzací je moc nezajímají a co, prostě je ignoruji.. Porušil vůbec nějaký pravidla tím,že byl moc výřečný? Všichni se ohání,že to ze závistí nemá nic společného a ještě je to uráží, cha cha, docela k smíchu :-)

Suhlasim !!!!!!! Ale postovat stale prispevky ktore tvori jedno-dve slova a kopa smajlikov uz liezlo moderatorom na nervy ??!!!

Chapes !!!!! Proste to takto dalej neslo : ))))))))

Odkaz ke komentáři

Kde?

Kamile sorry, ale hledat to nebudu. Kdyzi kdysi napsal SZ ve ktery vesele hajloval ma pozdrav, tak sem ho nahlasil. Chvili se nic nedelo, tak jsem mel za to, ue jste ho smazli. No a nedavno mi prislo oznameni, ze si me ten nestastnik dal do pratel :-D. Funkci odmitnuti takoveho kroku jsem tu nenasel, tak jsem to nechal byt. Nechci cas mne vymezeny na tomhle svete travit premyslenim o lidech, kteri za to nestoji. Jen mi to ted v kontextu s tou ptakovinou, co Roman provedl znova vyskocilo v hlave. To je vsechno ;-)

Odkaz ke komentáři

Suhlasim !!!!!!! Ale postovat stale prispevky ktore tvori jedno-dve slova a kopa smajlikov uz liezlo moderatorom na nervy ??!!!

Chapes !!!!! Proste to takto dalej neslo : ))))))))

Nechápu :-) ale abych pravdu řekl tak mě to ani moc netrápí, spíš trochu štve, hodinky a zájmy měl fajnové, mohl ještě překvapit oproti jiným jedincům. Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Jak je mozny, ze tu vesele funguje individum s nickem Reinhard Heydrich a klidne si me da do pratel a ja nemam moznost s tim nic delat a jeden trochu vic talkative typek vyzaduje zasah autorit?

Můžeš s tím něco dělat. Jen je třeba nekřičet a místo toho juknout do nastavení profilu.

post-3194-0-26581000-1443121455_thumb.jpg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Reinhard Heydrich

Aha, proto mi vyhledávač nic nenašel, já hledal Reinhard Heydrich nebo jen Reinhard nebo Heydrich. A on to byl Reinhart Heindrich. Stejně už je odstavený. Kdyby mi ho honza71 nahlásil dřív, zabanoval bych ho hned.

Odkaz ke komentáři

Roman I.: lidi, co mě znají, vědí, že mluvím na rovinu.

Ke kvalitě Gabovych příspěvků se vyjadřovat nebudu, je to můj kamarád a nebyl bych objektivní.

Ale myslím, že tvé rozhodnutí nebylo správné. Rozdělilo fórum na dva tábory a vyvolalo spoustu otázek, polemiky a emocí. Šlo to udělat jinak. Stanovit jasná pravidla, dát mu veřejně ultimátum a pak udělat rozhodnutí podle situace. Takto si sice stojíš za svým rozhodnutím, což je hezké, ale... V některých lidech to vyvolává pachuť.

Já si myslím, že by se s tím fórum bylo vypořádalo v krátké době samo...

Toť vše. Bez ironie a jinotajů...

• Hlasovat proti 3
Odkaz ke komentáři

Aha, proto mi vyhledávač nic nenašel, já hledal Reinhard Heydrich nebo jen Reinhard nebo Heydrich. A on to byl Reinhart Heindrich. Stejně už je odstavený. Kdyby mi ho honza71 nahlásil dřív, zabanoval bych ho hned.

Vsak to pisu, jakmile mi od nej prisla ta SZ, tak jsem ho hlasil. Do ty doby jsem nevedel, ze existuje. Ale cert to vzal:-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...