Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Presto meat market? Nebo ten řezník na hlavní? :-)

Hned naproti výlezu z metra, nevím co je hlavní :) Není to žádné amaso, ale dá se tam platit kartou, mají tam celkem pěkné a pan řezník je sympaťák. Jo a svíčka a včera to maso fakt super, akorát jsem toho sežral moc. 

Odesláno

Hned naproti výlezu z metra, nevím co je hlavní :) Není to žádné amaso, ale dá se tam platit kartou, mají tam celkem pěkné a pan řezník je sympaťák. Jo a svíčka a včera to maso fakt super, akorát jsem toho sežral moc. 

Vyzkouším... :lol2:

Na Sokolovské (ta hlavní) asi 100 metrů za viaduktem, po pravé straně je také fajn řezník...no, a pak to pressto...

Odesláno

Vyzkouším... :lol2:

Na Sokolovské (ta hlavní) asi 100 metrů za viaduktem, po pravé straně je také fajn řezník...no, a pak to pressto...

Jo a ten výlez je křižíkova... začal jsem tam chodit, protože to mám po cestě z Alberta hned vedle baráku a v albertu si maso prostě kupovat nebudu  :yucky:

Návštěvník Kamil
Odesláno

Toho bych nedoporučoval. Jednou jsem si tam koupil mleté a měl dva dny starosti. :(

Odesláno

Toho bych nedoporučoval. Jednou jsem si tam koupil mleté a měl dva dny starosti. :(

Kamile, já tam byl teda jen jednou (bral jsem mleté, kotlety a salám) a cajk, ale ségra, která dělá za rohem, je tem tak dvakrát týdné, a vše v pohodě... :eek:

Odesláno

Neblázni Davide :)  Tři a půl míče bych za to nedal i kdybych na to měl :) Kamarád dělal polepy na předek tak mi to přivezl ukázat.

Zvuk rozklepal soudedům okna a jako bezpečnostní prvek při předjíždění pecka :D jinak spotřeba v reálném provoze 20 až 25 l./100

Barva tomu modelu opravdu sedí :)

Odesláno (upraveno)

Honza má pravdu :-))))

A ruce před jídlem si mejte. Nato taky nezapomínejte.

jo a po použití toalety taky...........sakra ! Už si na to zvykněte, a ne že si zase budete utírat tlamy po jídle do rukávu nabo nedej bože do ubrusu.

:lol:

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Dnes mě potěšil starší pán na gastrofestivalu který měl na ruce nádherné vintage seiko pogue.

Odesláno

Dnes mě potěšila moje žena když uznala že ty hodinky co jsem si koupil za nehorázné peníze které jsem mohl vrazit do rodiny jsou opravdu pěkný:)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...