Klotzman Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Teď plánuje koupit sklopec vlastní, nepoužitej, bez cizího pachu .-)Vonící novotou, vypalovací barvou a vazelínou, tak jak to mají kuny nejraděj
mondeo2 Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Hele si z něj udělej ledviňák................budeš to mít i s akupunkturou.
Návštěvník Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Svickova za 550 v reznictvi v karline, nemuzu se skoro hybat
Tondaa73 Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Presto meat market? Nebo ten řezník na hlavní? :-)
straspol Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 A ještě je před tím znásilněj.Chichi, s mě dostal
Návštěvník Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Presto meat market? Nebo ten řezník na hlavní? :-)Hned naproti výlezu z metra, nevím co je hlavní Není to žádné amaso, ale dá se tam platit kartou, mají tam celkem pěkné a pan řezník je sympaťák. Jo a svíčka a včera to maso fakt super, akorát jsem toho sežral moc.
Tondaa73 Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Hned naproti výlezu z metra, nevím co je hlavní Není to žádné amaso, ale dá se tam platit kartou, mají tam celkem pěkné a pan řezník je sympaťák. Jo a svíčka a včera to maso fakt super, akorát jsem toho sežral moc. Vyzkouším... Na Sokolovské (ta hlavní) asi 100 metrů za viaduktem, po pravé straně je také fajn řezník...no, a pak to pressto...
Návštěvník Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Vyzkouším... Na Sokolovské (ta hlavní) asi 100 metrů za viaduktem, po pravé straně je také fajn řezník...no, a pak to pressto...Jo a ten výlez je křižíkova... začal jsem tam chodit, protože to mám po cestě z Alberta hned vedle baráku a v albertu si maso prostě kupovat nebudu
Návštěvník Kamil Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Na Sokolovské (ta hlavní) asi 100 metrů za viaduktem, po pravé straně je také fajn řezník...no, a pak to pressto... Toho bych nedoporučoval. Jednou jsem si tam koupil mleté a měl dva dny starosti.
Tondaa73 Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Toho bych nedoporučoval. Jednou jsem si tam koupil mleté a měl dva dny starosti. Kamile, já tam byl teda jen jednou (bral jsem mleté, kotlety a salám) a cajk, ale ségra, která dělá za rohem, je tem tak dvakrát týdné, a vše v pohodě...
laskajefajn Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Potěšil mě ten nehorázný zvuk osmiválce.To je symfonie
Sphinxx Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Pěkné Romane, nový přírůstek nebo zápůjčka? Hezká barva
laskajefajn Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Neblázni Davide Tři a půl míče bych za to nedal i kdybych na to měl Kamarád dělal polepy na předek tak mi to přivezl ukázat.Zvuk rozklepal soudedům okna a jako bezpečnostní prvek při předjíždění pecka jinak spotřeba v reálném provoze 20 až 25 l./100Barva tomu modelu opravdu sedí
Honza.manta Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Přátelé, nějak stále zapomínáte, že osobní jména se mají používat jen v soukromé korespondenci. Ve veřejném prostoru se mají používat nivky.
SCIFI Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 (upraveno) Honza má pravdu :-))))A ruce před jídlem si mejte. Nato taky nezapomínejte. Upraveno 3. října 2015 uživatelem SCIFI
mondeo2 Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 (upraveno) Honza má pravdu :-))))A ruce před jídlem si mejte. Nato taky nezapomínejte. jo a po použití toalety taky...........sakra ! Už si na to zvykněte, a ne že si zase budete utírat tlamy po jídle do rukávu nabo nedej bože do ubrusu. Upraveno 3. října 2015 uživatelem mondeo2
guzmic Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Odesláno 4. října 2015 Dnes mě potěšil starší pán na gastrofestivalu který měl na ruce nádherné vintage seiko pogue.
jaruna73 Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Odesláno 4. října 2015 Dnes mě potěšila moje žena když uznala že ty hodinky co jsem si koupil za nehorázné peníze které jsem mohl vrazit do rodiny jsou opravdu pěkný
klobadysek Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Odesláno 4. října 2015 Dnešnívch 150 kilometrů na motorce s nvými pneum v Česko - Německo - Polském pomezí. babí léto růlz!
Tondaa73 Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Odesláno 5. října 2015 Čtvrtníček se zase předvedl.... https://www.stream.cz/autobazar/10007556-vecerni-auto#nejnovejsi
Doporučené příspěvky