Tondaa73 Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Každopádně si už teď nemusím hledat záznam, když jsem zápas prospal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Kdyby ty dvě spolu točily něco hezčího. Souhlas s afrim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Kdyby ty dvě spolu točily něco hezčího. Souhlas s afrim.Přesně...Třeba Rady ptáka Loskutáka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Každopádně si už teď nemusím hledat záznam, když jsem zápas prospal...To se ti omlouvam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Naprosto v poho....taky jsem sem hned házel výsledky Mannyho v boxu....potrefená husa, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Dvě dobré zpěvačky a tohle video a zřejmě i nová domácí vánoční písnička do alba vánočních pecek ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Longu není, vyjela už loni v listopadu, ale dobrá je to tedy jo............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 sorry, ale ten song je totalni shit. A jeste z roku 2012. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Longu není, vyjela už loni v listopadu, ale dobrá je to tedy jo.............Jo jo,moje nová do výběru. Se mě fakt líbí :-) Taky ty kočičky, já víme je to laciné,ale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 (upraveno) Text jsem neposlouchal, ale děvčata takhle po ránu na probuzení, moc pěkný...Jen ten prostřih na Géňu bez kostýmu tam být nemusel...brrr. Upraveno 15. listopadu 2015 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Verejší sraz se základkou. Po třiceti letech, a p snad první velký oficiální.Některý ty holky jsou ještě pořád ke koukání!Jen ta hlava... Moravský dvojboj, a ještě říznutý Tullamore...auauPaní domácí už vytváří vývarek, zřejmě se mnou ještě počítá i do budoucna a to se taky počítá a potěší!Krásná neděle, těší mě i to, že krásně prší, prostě paráda neděle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardab Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Potěšil mě Sly Stallone. Dává do dražby kostýmy a rekvizity s kultovních filmů jako Rambo, Rocky atd. a mimo jiné také pár hodinek ze své asi velké sbírky. Je mi jasné, že nic s těchto pěkných kousků mi nebude říkat pane, ale třeba se najde někdo tady, kdo si rád zadraží. Zde odkaz http://entertainment.ha.com/c/search-results.zx?N=53+792+4294950139&No=0&erpp=72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Dost mi vrtalo hlavou co muze firma s takovou domenou prodavat. Doporucuju na to kouknout. Je videt, ze kazde zbozi si najde zakazniky ;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 To chci, to je super, budou v Chorvatsku koukat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 To chci, to je super, budou v Chorvatsku koukat :-)Si tě spletou s velrybou :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 A nějací Japonci pak na mě hodí síť a sežerou mě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Produktivní odpoledne v domácí infrastruktuře . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 KFL ani mi nepovídej od rána jsem na noťasu dcery upgradoval z Vista na 7... z legálně nabytého DVD...a skončil jsem asi před hodinouzačínám chápat, proč spousta lidí nemůže přijít Billovi a MS na jméno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 (upraveno) Hele, ja ted kupoval 2 notasy domu (zene a mame). To jsou ty vpravo. Oba s OEM instalaci OS. Ten vykonnejsi dal prvni setup + updaty + upgrade na 10ky cca za 5 hodin. Ten pomalejsi s prestavkama 3 dny. Tolik nadavek, co jsem vykrikl predtim, nez jsem potupne provedl na obou strojich cistou instalaci, ze me nevypadlo ani kdyz mi kolegyne v aute rozsedla Kinder cokoladu. Takze ano, chapu, byt to neni primarne vina MS, ale tech chuju, ktery vyrabeji OEM image. Dnesni velkej update desitek uz byla brnkacka. Btw: vsechno jsou to Lenova, moje srdecni znacka Upraveno 15. listopadu 2015 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Karle seš formát :-) a tím nemyslím formát HDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky