Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Ano, malé radosti. Mě potěšilo, že se mi podařilo udělat z dodělaného ´skla´ pěkné ´sklo´ a stálo mě to jen hodinu života.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stará jedničková octavia co se na firmě používá jako otloukánek mi těď ukázala toto.

Odkaz ke komentáři

Dneska po ráno docela rušno. Budík na 4:30, auto zamrzlý, musel jsem se vracet pro krámy co jsem zapomněl. A potom v 7:00 vytáhnu mobil z kapsy, abych pořešil email a ten krám se ani neobtěžoval zapnout. Následovala lehká panika, neboť ráno měl ještě 30 % šťávy. Už jsem uvažoval o nejčernějších možnostech, že je s mojí milovanou Lumií ámen a co pořídit nového a jak z ní dostat data? Ale protože jsem debil a musel jsem se vracet ještě pro další papíry, tak jsem stihl dát mobil na nabíječku a rozjel se, což mi udělalo velkou radost a zároveň jsem poznal, jak jsem na tý placce závislej.

Odkaz ke komentáři

Jasně, obojí mám, ale nabíječka byla v druhém autě, takže možná dokoupím další a powerbank se válí doma v šupleti. Jsem zvyklej, že mi mobil vydrží bbez problému celej den i na max vytížení, co jsem schopen vyvinout, takže tyhle "krámy" neberu jako standardní výbavu.

Spíš si budu muset pořídit nějakej záložní telefon, protože bych bez něj asi ani týden nepřežil.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...