vraby Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 https://www.youtube.com/watch?v=wuz2ILq4UeA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Whisky Grant`s dnes v Bille v akci za 239,-Člověk se musí umět radovat i z mála...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Dzenži Bodišová ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chobot Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Ano, malé radosti. Mě potěšilo, že se mi podařilo udělat z dodělaného ´skla´ pěkné ´sklo´ a stálo mě to jen hodinu života. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 ...supr! A je to minerál nebo plast? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Plast,rekl bych,takhle dojebanej mineral by si v domacich podminkach tezko vzkrisil za hodinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chobot Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 (upraveno) ...supr! A je to minerál nebo plast? Ano, plast. Upraveno 21. listopadu 2015 uživatelem Chobot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 mozna by sis mel poridit neco se safirem a usetrenou hodinu muzes trebas honit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chobot Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 mozna by sis mel poridit neco se safirem a usetrenou hodinu muzes trebas honit Když já jsem ten tip. co kouká na výsledky. Když budu hodinu honit a podívám se na výsledek, tak mi to určitě nepotěší víc........no možná kdybych se rozhodl být dárcem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 mozna by sis mel poridit neco se safirem a usetrenou hodinu muzes trebas honit hodinu? by mu upad... za deset minut není co řešit i s cigárem:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 5 let po rakovině varlete uz zase strilim ostrejma :-) Pritelka měla takovou radost, ze to vypadá na dost náročnej víkend :-)Jsem si toho všiml až teď, gratulace Frantiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Super, gratulace!P.S. Hoď sem nějaké fotkyP.P.S. Ne abys něco fotil, dělám si srandu 5 let po rakovině varlete uz zase strilim ostrejma :-) Pritelka měla takovou radost, ze to vypadá na dost náročnej víkend :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Super, gratulace!P.S. Hoď sem nějaké fotkyP.P.S. Ne abys něco fotil, dělám si srandu si zabil dukino))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Celou Zoo máme s malým jenom pro sebe a zvířata jsou ještě k tomu hodně aktivní, paráda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Stará jedničková octavia co se na firmě používá jako otloukánek mi těď ukázala toto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Na 4chan s tím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Dneska po ráno docela rušno. Budík na 4:30, auto zamrzlý, musel jsem se vracet pro krámy co jsem zapomněl. A potom v 7:00 vytáhnu mobil z kapsy, abych pořešil email a ten krám se ani neobtěžoval zapnout. Následovala lehká panika, neboť ráno měl ještě 30 % šťávy. Už jsem uvažoval o nejčernějších možnostech, že je s mojí milovanou Lumií ámen a co pořídit nového a jak z ní dostat data? Ale protože jsem debil a musel jsem se vracet ještě pro další papíry, tak jsem stihl dát mobil na nabíječku a rozjel se, což mi udělalo velkou radost a zároveň jsem poznal, jak jsem na tý placce závislej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Liqid: O nabíječce mobilu do auta už jsi slyšel? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Nebo powerbank? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Jasně, obojí mám, ale nabíječka byla v druhém autě, takže možná dokoupím další a powerbank se válí doma v šupleti. Jsem zvyklej, že mi mobil vydrží bbez problému celej den i na max vytížení, co jsem schopen vyvinout, takže tyhle "krámy" neberu jako standardní výbavu. Spíš si budu muset pořídit nějakej záložní telefon, protože bych bez něj asi ani týden nepřežil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky