Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Staré známé téma v podání německého vydání časopisu Watch Time - možná bych tam ještě vpašoval Datejusty, ale místo čeho, snad bych nemusel vykopnout Panerai nebo Big Piloty :D ?

post-59-037625900 1288699071.jpg

post-59-012037000 1288699079.jpg

post-59-029864000 1288699087.jpg

Odesláno

Taky jsem chvilku premyslel, co vyhodit, nahradit..Ale neni to jednoduche.

Je to velmi vyvazeny vyber "ikon". Treba jiny potapky - 50fathoms, Ploprofy...ale jsou tam dvoje, je to OK.

Nechal bych to jak to je, jen bych tam dal jiny Paneraje, tyhle nejsou moc ikonicky - treba PAM127, 203...

Odesláno (upraveno)

ani se mě neptejte, co tam opravdu, ale opravdu chybí ..... :D

Ale je to myslím vcelku ucelený názor, odpovídá tomu, že jde o nejznámější a nejúspěšnější modely, co se vyrábí řadu desetiletí bez podstatné změny. Už jsem tu se s onisanem o něco podobného pokoušeli a dopadlo to hádkou o to, co je to ikona, lidi si to pletli s vynálezem, prvním modelem svého typu, což to není. Fifty fathoms, glycine airman a oris pointer date či movado museum například by se tam ale u mě určitě taky vešly, do druhý desítky, že :)

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

ani se mě neptejte, co tam opravdu, ale opravdu chybí ..... :D

Ale je to myslím vcelku ucelený názor, odpovídá tomu, že jde o nejznámější a nejúspěšnější modely, co se vyrábí řadu desetiletí bez podstatné změny. Už jsem tu se s onisanem o něco podobného pokoušeli a dopadlo to hádkou o to, co je to ikona, lidi si to pletli s vynálezem, prvním modelem svého typu, což to není. Fifty fathoms, glycine airman a oris pointer date či movado museum například by se tam ale u mě určitě taky vešly, do druhý desítky, že :)

Cigi nemas nahodou nekde zazalozkovany to vlakno, celkem rad bych se do nej opet podival, taky jsem tam myslim svuj pohled napsal a docela by me zajimalo co to bylo ;) Kazdopadne tahle desitka mi prijde rozumna, zatim jsem taky na trech kouscich, tak uvidime kdy dovrsime vsichni tu desitku :D
Odesláno

Cigi nemas nahodou nekde zazalozkovany to vlakno, celkem rad bych se do nej opet podival, taky jsem tam myslim svuj pohled napsal a docela by me zajimalo co to bylo ;) Kazdopadne tahle desitka mi prijde rozumna, zatim jsem taky na trech kouscich, tak uvidime kdy dovrsime vsichni tu desitku :D

a to si povsimni, ze Breitling je zminen jako prvni :))
Návštěvník Kamil
Odesláno

Místo OP bych dal El Primero.A celkově nejprodávanějším modelem Omegy je Constellation.

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

IMHO se ikonou rozhodně staly i hodinky pana Bonda :)

Upraveno uživatelem Ondra
Odesláno

Tak já si myslím, že je to celkem pravdivé.. :) Dvě ikony mám... třetí v jiné variantě, než je zmíněna... Takže jsem spokojen. To co nemám se mi nelíbí :) i když mě možná věk donutí alespoň na chvíli jednu z ikon co dnes nemám zkusit :)

Odesláno

Nevim, co myslite s tim El Primero. Ktery model od zenithu s timdle strojkem je tak mezi lidmi obecne znamy? Nejvic asi paradoxne daytony ... a panerai proste mezi hodinkami vsemi poznavanou ikonou je ...

• Dát hlas 1
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Nevim, co myslite s tim El Primero. Ktery model od zenithu s timdle strojkem je tak mezi lidmi obecne znamy? Nejvic asi paradoxne daytony ... a panerai proste mezi hodinkami vsemi  poznavanou ikonou je ...

A který model Panerai je mezi lidmi obecně známý ?

Edit - konkrétně já neznám ani jeden.

Upraveno uživatelem Snow
  • Hlasovat proti 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...