Elmelund Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Nakupuju u Charles Tyrwhitt - nesrovnatelně lepší kvalita v porovnání s tím, co jsem měl do té doby v šatníku. Mám od nich košile, manžetové knoflíčky, kravaty a vše v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 (upraveno) S Charles Tyrwhitt souhlasím. Na Vánoce mi to rovnou krásně pro otce zabalili do dárkové krabice s pěknou mašlí. Jinak já pomalu Lacoste nahrazuji modely od Tyrwhitt s vlastním monogramem :-). Upraveno 22. ledna 2012 uživatelem jacob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Sakra, ja teda u Charlese taky nakupuju a fakt cumim, co nas je Jsem zatim spokojen, mam 2 kousky a docela kvalita, na takove to kazdodenni noseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 (upraveno) Taky se přiznám , že tam nakupuju. A spokojenost.Edit: nejenom košile Upraveno 22. ledna 2012 uživatelem baza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit3k Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Já od Charles Tyrwhitt taky pár kousků mám, jsou to super košile, netroufl bych si říct cokoliv jinýho. A oproti tomu, co se tady (rozuměj v ČR) prodává v běžných obchodech jako móda, mnohdy za stejnou nebo vyšší cenu, jsou košile (ale jak psal správně Elmelund tak i kravaty atd.,) od Charlese Tyrwhitta nesrovnatelně lepší kvality. Ale přesto všem doporučuju nechat si udělat košile na míru, to je pořád o stupínek lepší. Jednak v tom, jak to sedí, ale i v barevných kombinacích - byť já jsem zastáncem bílé klasiky, kterou považuju za nejelegantnější a nejvšestranější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Rád bych flanelovou košili užšího střihu a pěkných barevných kombinací (což je subjektivní). Můžete něco doporučit? Zatím jsem našel několik málo kusů na stránkách VICTORINOXu. Díky za reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 (upraveno) Zajímavá recenze : http://www.elegantne...-panske-kosile/ Ještě doplním, že mám rád hezké oblečení, ale mezí ně neřadím oblek, prostě mi to přijde jako přežitek, které patří do šrotu a bank Upraveno 24. ledna 2012 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit3k Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Zajímavá recenze : http://www.elegantne...-panske-kosile/ Ještě doplním, že mám rád hezké oblečení, ale mezí ně neřadím oblek, prostě mi to přijde jako přežitek, které patří do šrotu a bank S tím naprosto nesouhlasím, mám přesně opačný názor a naštěstí poslední trendy mluví, snad, spíš pro to, že nebudu do budoucna držet smutek! Ale beru, že vysloveně záleží na profesi a na všude se hodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 (upraveno) Chápu oblek jako oblečení pro mimořádnou příležitost (čímž pro mě není třeba ani divadlo) a tím vyjádřit svůj postoj. Většina profesí udělala z obleku denní montérky a převeliká řada lidí nosí naprostý pomačkaný nekvalitní humus (speciálně obchodníci v IT, pojišťovnictví apod.) a dělají v tom větší ostudu než pěkných džínách a košili. Ve světě se podle mě nosí oblek daleko střídměji (krásný rozdíl je právě v IT při porovnání např. Microsoft USA vz CZ apod.). Tedy souhlasím, s tím, že někde se oblek hodí (významné příležitosti, soudy apod.), nicméně rozhodně ne v běžném zaměstnání a naopak je vidět že čím výše je postavený člověk, tím méně oblek nosí (vysokým postavením nemyslím některé kašpary ve státních podnicích či správě, nebo ty co si hrajou na velké generální ředitele apod.) Upraveno 25. ledna 2012 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 čím výše je postavený člověk, tím méně oblek nosí To je buranství českých manažerů. Oblek není status symbol majitele, ale slušnost vůči zákazníkovi, externímu i internímu. Zavádět sem móresy silicon valley a chodit v džínách a organic triku je kokotina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 (upraveno) Z obleku se bohužel stalo spotřební zboží, které lze koupit v supermarketu. Podle toho také vypadá, což jej samozřejmě degraduje. Není oblek jako oblek. Upraveno 25. ledna 2012 uživatelem PhoeniX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 To je buranství českých manažerů. Oblek není status symbol majitele, ale slušnost vůči zákazníkovi, externímu i internímu. Zavádět sem móresy silicon valley a chodit v džínách a organic triku je kokotina. Nemyslím si, že to je výsada českých manažerů, je to "výsada" chytrých a bohatých lidí po celém světě. Pokud bereš to, že běžné oblečení je neslušné, pak tvůj názor chápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Suit Up Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 A pravda je, že jsou obleky a obleky. Vesper: There are dinner jackets and dinner jackets; this is the latter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 (upraveno) je to "výsada" chytrých a bohatých lidí po celém světě Docela dost jich potkávám už 15 let, mnohdy opravdu velkých bossů a pro ně casual znamená tak maximálně sundat kravatu. A když se jde v létě večer na pivo na zahrádku, tak se bere světlé sáčko. Chodit v džínách a v triku je výsada majitelů, jenže i pro ty dělají ředitelé v obleku. BTW ta okázalost, kterou se snažíš podsouvat nositelům obleků (a nazýváš je "co si hrajou na velké generální ředitele") je charakteristická právě pro ty rádoby free hošiky v džínách. To je totiž větší póza než standardní oblek. Zase se z tý Ameriky nemusíme tak posírat. Že tam blbci nosili kecky k obleku? No a? Upraveno 25. ledna 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit3k Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Za mě naprostý souhlas s bandicootem, ale chápu jak to myslí Josef01 a i když otevřeně říkám, že s jeho názorem osobně nesouhlasím, vím kam tím směřuje. Je pravdou, že některý obleky je lepší nenosit a prostě dělají spíš ostudu. Ale to i džíny a tenisky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Obleky nosím jen vyjímečně, jako lékař mám jinou uniformu. Nicméně pánské šaty, myšleno oblek, se nikdy nestanou přežitkem a vždy budou výrazem mužnosti, slušnosti, úcty, pokory a vkusu. Chápu některé tendence, viz. Josef01, kteří budou předhazovat např. ikonického Steva Jobse aj......, ale výsady geniů nepatří do běžných společenských pravidel a zásad. Plně se stavím za názor bandicoota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 BTW ta okázalost, kterou se snažíš podsouvat nositelům obleků (a nazýváš je "co si hrajou na velké generální ředitele") je charakteristická právě pro ty rádoby free hošiky v džínách. To je totiž větší póza než standardní oblek. Zase se z tý Ameriky nemusíme tak posírat. Že tam blbci nosili kecky k obleku? No a? Já se nebavím o Jobsovi (ten díky tomu co znamenal může chodit klidně jenom v kratasech), ale uváděl jsem příklad Microsoftu (kalhoty + košile versus oblek u nás). Nejde přece o to nosit džíny a triko, ale za slušné oblečení považuju i kvalitní kalhoty a košili. Oblek s kravatou ve 30 st. vedru považuju prostě za týrání a ne slušnost. Často jsem viděl zpocené manažery, kterým teče pot po tvářích v kanceláři ředitelů v košili s krátkým rukávem. Obecně nic proti tomu jak se kdo obléká nemám a v mých skoropadesáti jsem již viděl ledasco. Jednám denně s poměrně velmi dobře postavenými lidmi, kteří chodí v běžném (slušném) oblečení a na nic si nehrají, naopak se setkávám s lidmi v obleku, který si hrají na velké bossy a nic neumí. Každopádně bylo to vyjádření mého názoru, nakonec ať si každý chodí jak chce. Až se potkáme s bancicootem tak je jasné, že on bude ve svém obleku a já v těch džínách což nám určitě náladu ani jednomu nepokazí..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Já obleky nosím také vyjímečně, jako obecní metař má jinou uniformu. Nikdo jiný nemá tip na flanelku? Tím více nabývá příspěvek Josef01 na hodnotě. Až bude více času, recenzi pročtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Jednám denně s poměrně velmi dobře postavenými lidmi, kteří chodí v běžném (slušném) oblečení a na nic si nehrají, naopak se setkávám s lidmi v obleku, který si hrají na velké bossy a nic neumí. Co to má být za sdělení?! Jako že někteří lidi v riflích jsou v pohodě a někteří lidi v obleku kreténi? To jsi tedy za těch svých "skoropadesát" let setkávání "s chytrými a bohatými lidmi" došel opravdu na samý vrchol lidského poznání.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se