ivan_989 Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Aj tam zavrel? U nas v Eurovea Bratislava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Aha, přehlédl jsem tu Bratislavu, sorry... Ale ten Chodov pro jistotu zítra zkontroluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Kdyby někdo chtěl, mám nějaké slevokupony do TM lewina. Na mě jsou tam košile moc krátký, takže musím zůstat u šitých Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Můžu se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s košilemi na míru od české značky hedval ? přijde mi to celkem sympatické, takže je možná vyzkouším. Momentálně nosím hlavně košile od ermedegildo zegna v outletu na masné je mají za super ceny. Normálně ty oblekové košile z manžetou od nich začínají na 200e. Ale asi nejvyšší kvalita oblečení, které jsem měl. Navíc ta outletová cena je na úrovních marks and spencer.Moc díky za postřeh dneska jsem se tam byl podivat a ne odešel jsem s prázdnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Jak se prosím Tě jmenuje ten outlet v Masné? Taky bych se tam zašel podívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Jmenuje se prostě Outlet:https://maps.google.cz/maps?q=masn%C3%A1+7&hl=cs&ie=UTF8&ll=50.089013,14.424523&spn=0.006016,0.013078&sll=50.089425,14.423879&layer=c&cbp=13,34.59,,0,0.09&cbll=50.089357,14.423806&brcurrent=5,0,0&hnear=Masn%C3%A1+7,+Praha+1&t=m&z=17&iwloc=A&panoid=OJ2lPtEuFfdtsJR00ZiQyg Kamarád mi ještě doporučil Outlet Prady kousek od Billy na Náměstí Republiky, tak se tam plánuji podívat na košile a poreferovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Jmenuje se prostě Outlet:https://maps.google.cz/maps?q=masn%C3%A1+7&hl=cs&ie=UTF8&ll=50.089013,14.424523&spn=0.006016,0.013078&sll=50.089425,14.423879&layer=c&cbp=13,34.59,,0,0.09&cbll=50.089357,14.423806&brcurrent=5,0,0&hnear=Masn%C3%A1+7,+Praha+1&t=m&z=17&iwloc=A&panoid=OJ2lPtEuFfdtsJR00ZiQyg Kamarád mi ještě doporučil Outlet Prady kousek od Billy na Náměstí Republiky, tak se tam plánuji podívat na košile a poreferovat. nevíš jak jsou na tom s velikostma? zda se tam najdou i kousky na menší postavy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Já nosím Mko, měla tam ještě Ska a nebo to začínalo 39kou kterou jsem bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 S-ko kupuju vetšinou tak to by mi tam mohlo něco být. Dík za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 To Quest987: Diky za info. Obcas chodim kolem, tak se tam zajdu podivat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 tak jsem objednal Charlese Thyrwitta, mají teď košile za 25 liber, pak poreferuju http://www.ctshirts.co.uk/men's-shirts/men's-formal-shirts/Lilac-and-royal-overcheck-non--iron-slim-fit-shirt?q=frnsp1||fn346llc|||||406,||||||||&ppp=92 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Az na ten fakt ze je non-iron, dobra volba, tiez cakam balicek od CT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Já tak dlouho váhal, až jsme dnes s manželkou koupili letenky do Londýna, zpátečka za 1.070Kč/osobu, tak si zajdu ke zdroji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Az na ten fakt ze je non-iron, dobra volba, tiez cakam balicek od CT co je za problém s non-iron? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 no, na to aby latka bola non-iron, musi sa niecim napustit/impregnovat. A vacsinou sa jedna o sracky s primesou formaldehydu. Co sa na tele pomaly uvolnuje a pokozke to moc dobre nerobi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Aha, tak to jsem netusil Zaslano iPhonem za použití Madly a Ťapiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 no, na to aby latka bola non-iron, musi sa niecim napustit/impregnovat. A vacsinou sa jedna o sracky s primesou formaldehydu. Co sa na tele pomaly uvolnuje a pokozke to moc dobre nerobi. z webu CT:http://www.ctshirts.co.uk/Non-iron-shirts?cnt=about-non-iron-shirts The non-iron magicThe 'non-iron magic' in proper non-iron shirts doesn't come from the fibres themselves, but from the special treating process which involves subjecting the finished shirt to high temperatures. This ensures that when the shirt is hung up to dry after washing, it stays remarkably crease-free. Of course, there are other non-iron shirts on the market that have been treated using additives that make the shirts feel, and look like, cheap-as-chips nylon. If a non-iron shirt doesn't feel as smooth as cotton, we say avoid it like the plague. ...mam jich nekolik a jsou na tele fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 ved iste, nikto na plnu hubu asi nenapise, ze "aby sa nase kosele nekrcili a dobre zehlili, napustame ich srackami", to da rozum, ne ? special treating process znie predsa ovela lepsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 ved iste, nikto na plnu hubu asi nenapise, ze "aby sa nase kosele nekrcili a dobre zehlili, napustame ich srackami", to da rozum, ne ? special treating process znie predsa ovela lepsie precti si to cele jeste jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Mate Niekto skusenosti s koselami odtialto ? Zaujima ma hlavne strih, u CT zvladam slim, ale tuto je aj slim aj tailored tak neviem... Kvalita vypada byt dobra http://www.hawesandcurtis.co.uk/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se