Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Můžu se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s košilemi na míru od české značky hedval ? přijde mi to celkem sympatické, takže je možná vyzkouším. Momentálně nosím hlavně košile od ermedegildo zegna v outletu na masné je mají za super ceny. Normálně ty oblekové košile z manžetou od nich začínají na 200e. Ale asi nejvyšší kvalita oblečení, které jsem měl. Navíc ta outletová cena je na úrovních marks and spencer.

Moc díky za postřeh dneska jsem se tam byl podivat a ne odešel jsem s prázdnou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři

nevíš jak jsou na tom s velikostma? zda se tam najdou i kousky na menší postavy?

Odkaz ke komentáři

tak jsem objednal Charlese Thyrwitta, mají teď košile za 25 liber, pak poreferuju

http://www.ctshirts.co.uk/men's-shirts/men's-formal-shirts/Lilac-and-royal-overcheck-non--iron-slim-fit-shirt?q=frnsp1||fn346llc|||||406,||||||||&ppp=92

Odkaz ke komentáři

no, na to aby latka bola non-iron, musi sa niecim napustit/impregnovat. A vacsinou sa jedna o sracky s primesou formaldehydu. Co sa na tele pomaly uvolnuje a pokozke to moc dobre nerobi.

z webu CT:

http://www.ctshirts.co.uk/Non-iron-shirts?cnt=about-non-iron-shirts

The non-iron magic

The 'non-iron magic' in proper non-iron shirts doesn't come from the fibres themselves, but from the special treating process which involves subjecting the finished shirt to high temperatures. This ensures that when the shirt is hung up to dry after washing, it stays remarkably crease-free. Of course, there are other non-iron shirts on the market that have been treated using additives that make the shirts feel, and look like, cheap-as-chips nylon. If a non-iron shirt doesn't feel as smooth as cotton, we say avoid it like the plague.

...mam jich nekolik a jsou na tele fajn :)

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...