Stephan Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 to Marfael: Vecer zkusim poměřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 tak moje slim fit HC vel. 16/36 má rukáv široký 21 cm u bicepsu a 11,5 u zápěstí (měřeno malým pravítkem, ale cca by to mělo sedět Každopádně mi tedy přijde celkově jako spíše "plandavá" než zúžená). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Diky moc za zmereni. Pomerim,doma Lewina a uvidím jaký bude rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 (upraveno) Pánové elegáni, prosím o radu.Je normální nosit košili s manžetovými knoflíčky bez saka?Tzn. má se nosit jen k obleku? Upraveno 8. ledna 2015 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 (upraveno) Mám dotaz, jak moc se liší cena košil u T.M. Lewin v kamenném obchodě v Praze a v českém internetovém obchodě? Na internetu když vezmu 4 základní košile tak cena 35? za kus. Upraveno 8. ledna 2015 uživatelem Rifik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Pánové elegáni, prosím o radu.Je normální nosit košili s manžetovými knoflíčky bez saka?Tzn. má se nosit jen k obleku?Klidně můžeš bez saka, dokonce i bez obleku (třeba jen košili k riflím a vestě či svetru apod.), ale pozor, musíš si vzít slušné boty (nejlépe dražší než celý tvůj outfit except watch), krozhodně ne tenisky apod zvrhlosti. Pokud si takhle vezmeš košili s manžetovými knoflíčky ke casual outfitu, tak trochu povyšuješ outfit na oficiálnější, čili společenštější, a nebo, na druhou stranu, každý zjistí, že jsi daaaandy! ...pak ovšem nevadí ani ty tenisky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Na www.spolocenskaetiketa.sk padol tvoj dotaz a odpoved je: ďakujeme za návštevu našej stránky. Takouto kombináciou by Ste sa nemali spoločensky znemožniť, ale mám dobrého známeho, ktorý sa pohybuje vo vyberanej spoločnosti a ak má oblečenú košeľu s manžetami, vždy nosí aj košeľu a sako. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Asparagus Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Lidé co už jste objednávali z http://www.hawesandcurtis.co.uk/. Za jak dlouho přibližně košile přišli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Pánové elegáni, prosím o radu.Je normální nosit košili s manžetovými knoflíčky bez saka?Tzn. má se nosit jen k obleku?Jeste tak před 10 lety by to bylo nemyslitelne, ale tim jak se móda uvolňuje a ruzne drivejsi pravidla se postupně rusi, tak dnes uz to není problem. Ale musíš tomu taky přizpůsobit manzetovy knoflík. Cili jestli to chceš nosit ke casual oblečení, pak musíš zvolit i uvolnenejsi, neformální knoflík. Třeba perletovy, s kameny a podobne je nesmysl. Naopak třeba knoflík s hodinkovou tematikou, nebo sportovní, nebo volnocasovou tematikou je v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 29.12. mi dosiel mail Lidé co už jste objednávali z http://www.hawesandcurtis.co.uk/. Za jak dlouho přibližně košile přišli?29.12. mi dosiel mail Your order from Hawes and Curtis Ltd has been dispatched. 7.1. mi uz volal kurier ze mam zasielku. Nejde to beznou postou ale DPD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Bývalý kolega pracoval na začátku devadesátých let u N. M. Rothschild. Tam platil přísnější dress kód než jinde v City, prý člověk nesměl v košili vyjít z kanclu na chodbu; tj. když jsi potřeboval s pískem, měl sis na to chcaní správně oblíct sako. - Takže nevymýšlej zbytečné problémy, bez saka, jen v košili, s manžetami nebo bez manžet, to je jedno, se mezi slušnými lidmi vůbec nevyskytuješ .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Asparagus Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 29.12. mi dosiel mail 29.12. mi dosiel mail Your order from Hawes and Curtis Ltd has been dispatched. 7.1. mi uz volal kurier ze mam zasielku. Nejde to beznou postou ale DPD.Aha...objednával sem v neděli a email mi přišel až teď. Sem si naivně myslel že tu do zítřka budou :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Díky všem za odpovědi. Jsem technik - manažer, ne obchodník, Dress code u nás není striktně daný.V oblecích nechodí ani největší šplhouni.Jen jsem nechtěl být za burana.Omylem jsme si s kolegou u Charlese T. objednali košile s "manžeťáky". Nechám si je a budu je nosit s polobotkami i bez saka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Začal jsem si teď kupovat Dornbusch a jsem nadšenej, sedí mi lépe, než košile šité na míru. Jiné už nechci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Koupil jsem jednu na manžetové knoflíčky asi před deseti lety a je fakt skvělá. Pořád slouží a jako moje jediná se nemusí žehlit a přes to je jak lísteček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Začal jsem si teď kupovat Dornbusch a jsem nadšenej, sedí mi lépe, než košile šité na míru. Jiné už nechci Včem jsou lepší?Na jejich webu moc informací (velikosti, materiály, ceny, ...) není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 tak moje slim fit HC vel. 16/36 má rukáv široký 21 cm u bicepsu a 11,5 u zápěstí (měřeno malým pravítkem, ale cca by to mělo sedět Každopádně mi tedy přijde celkově jako spíše "plandavá" než zúžená).tak moje slim fit HC vel. 16/36 má rukáv široký 21 cm u bicepsu a 11,5 u zápěstí (měřeno malým pravítkem, ale cca by to mělo sedět Každopádně mi tedy přijde celkově jako spíše "plandavá" než zúžená).tak moje slim fit HC vel. 16/36 má rukáv široký 21 cm u bicepsu a 11,5 u zápěstí (měřeno malým pravítkem, ale cca by to mělo sedět Každopádně mi tedy přijde celkově jako spíše "plandavá" než zúžená).Tak jsem meril Lewina, velikost,15,5 ,cili 39 a ta ma sirku na bicepsu, cili zhruba 10 cm od ramenniho svu sirku 19 cm, coz je teda docela hodne rozdíl, ale otázkou je, jestli jsme merili oba ve stejném miste... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Tak jsem meril Lewina, velikost,15,5 ,cili 39 a ta ma sirku na bicepsu, cili zhruba 10 cm od ramenniho svu sirku 19 cm, coz je teda docela hodne rozdíl, ale otázkou je, jestli jsme merili oba ve stejném miste...Ja to meril celkem blizko u ramene, ale i tak mi proste pocitove prijde trosicku sirsi nez CT. Priste bych si koupil tu extra (nebo jak tomu rikaji) slim a to nejsem zadny velky fanousek uplych kosil. Chce to proste zkouset z tech tri znacek: CT, HC a Lewin podle me zadna neni spatna a vzdycky kdyz jsem si neco objednal tak to bylo bud super a nebo v pohode nositelne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Budu teď objednávat z anglického TM Lewina. Přidal by se někdo? Jde mi hlavně o košile, aby byla lepší cena. Piště případně SZ a dopsal bych detaily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Včem jsou lepší?Na jejich webu moc informací (velikosti, materiály, ceny, ...) není. Víte, neumím asi správně odpovědět, ohledně kvality a gramáže materiálu.Co se velikosti týče - normálně si kupuji 41, tady jsem si koupil 39/40 a sedí mi dokonale, takže jsou číslovány maličko jinak, než zbytek mého šatníku.Sice nosím košili každý pracovní den už asi 20 let, takže bych se měl celkem orientovat, ale v teoretické rovině mě tohle téma až tak nezajímá Koupím si to, co se mi líbí (= není barevně nudné), dobře mi sedí, nemačká se a má to límeček na knoflíčky. Jo a pak mám speciální požadavek - nesmí být ten materiál vůbec klouzavej, nesnáším, když vystoupím z auta a košili si musím zastrkovat do kalhot No a Dornbusch tohle všechno splňuje - 100% bavlna, úžasně měkká, skoro se nemačká a z kalhot mi neklouže. A pocitově mi sedí skvěle, fakt mám příjemný pocit při nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se