Vit Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Víte, neumím asi správně odpovědět, ohledně kvality a gramáže materiálu.Co se velikosti týče - normálně si kupuji 41, tady jsem si koupil 39/40 a sedí mi dokonale, takže jsou číslovány maličko jinak, než zbytek mého šatníku.Sice nosím košili každý pracovní den už asi 20 let, takže bych se měl celkem orientovat, ale v teoretické rovině mě tohle téma až tak nezajímá Koupím si to, co se mi líbí (= není barevně nudné), dobře mi sedí, nemačká se a má to límeček na knoflíčky. Jo a pak mám speciální požadavek - nesmí být ten materiál vůbec klouzavej, nesnáším, když vystoupím z auta a košili si musím zastrkovat do kalhot No a Dornbusch tohle všechno splňuje - 100% bavlna, úžasně měkká, skoro se nemačká a z kalhot mi neklouže. A pocitově mi sedí skvěle, fakt mám příjemný pocit při nošení. Díky Michale, to zní dobře. Dělají i non iron?Jaká je cca cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Zn. Dornbusch patří koncernu Seidensticker. Údajně to je největší výrobce košil v EU. Mají shop např. ve Fashion Areně v Praze Štěrboholích. Nějaké košile Dornbush mám a musím potvrdit, že jsem s nimi spokojený. Nosí se příjemně, nemačkají se a vydrží. Více se mi ale líbí jejich produktová řada Redford. Přijde mi elegantnější. Kvalita zpracování bych řekl, že je stejná.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Ad drobné srovnání šířky rukávů u střihem konkurenčních košil Olymp Level Five (vel. límce 41 cm) versus T. M. Lewin Fully Fitted z aktuální kolekce John Francomb (velikost límce 16 inches / 41 cm - reálný obvod límce je ale 42 cm): Nová košile od T. M. Lewin má rukáv v oblasti bicepsu o kousek užší, a to nejen dle subjektivního dojmu při vyzkoušení, ale nakonec i po přeměření; jde o rozdíl cca 2,5-3 cm v obvodu. K několika dalším parametrům: Obvod hrudníku: Olymp Level Five ? 116 cm / T. M. Lewin Fully Fitted ? 116 cmObvod pasu: Olymp Level Five ? 104 cm / T. M. Lewin Fully Fitted ? 103 cmObvod v nejširším místě spodního lemu: Olymp Level Five ? 112 cm / T. M. Lewin Fully Fitted ? 110 cmŠířka ramene (od límce k počátku rukávu): Olymp Level Five ? 15,2 cm / T. M. Lewin Fully Fitted - 16 cm P. S. Látka zmíněné košile Olymp Level Five: 97% bavlna, 3% XLA elastolefin, T. M. Lewin Fully Fitted: 100% bavlna. Jde o košile z relativně podobné cenové kategorie (pokud koupíte v ČR). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Asparagus Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Nevíte někdo kde v ČR sehnat manžetové uzlíky? Hledal sem asi všude (LePremier, Galant...) a nikde nic co by se mi extra líbilo.Stačí něco podobného jako http://www.hawesandcurtis.co.uk/accessories/mens_accessories/silk_knots?viewAll=TruePřípadně nebudete odtuď zas někdo něco objednávat?Dík moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Zkus mrknout v Praze u T.M.Lewina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Kdyby náhodou: Dnes (či celý tento týden?) jsou košile T. M. Lewin výhodnější i v českém e-shopu - 1 kus včetně poštovného za 40 ? (místo obvyklých 45-55 ?). http://www.tmlewin.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.adamek Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 (upraveno) http://www.hawesandcurtis.co.ukDo konce kvetna s kuponem "MAY15" sleva 15 GBP, takze za 4 kosile 85 GBP. Upraveno 25. května 2015 uživatelem l.adamek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.adamek Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 (upraveno) Jelikoz potrebuju obmenit "monterky", nemate nekdo (nejlepe osobni) srovnani kosil od: Hawes & Curtis - http://www.hawesandcurtis.co.ukCharles Tyrwhitt - http://www.ctshirts.co.ukT.M.Lewin - http://tmlewin.com popr k doporuceni neco jineho. Upraveno 26. května 2015 uživatelem l.adamek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Poslední dobou kupuju jen od Hawese, řek bych, že Tyrwhitt se čím dál víc zhoršuje s kvalitou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Tyrwhitt pár let zpět byl parádní, kvalitka, nápady i dobré zpracování, ale poslední nákup rok a pul zpět byl už horší..A Hawese je dobrý? Díval jsem se na stránky a docela dobré barvy i vzory..odpovídají velikostí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primm Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 řek bych, že Tyrwhitt se čím dál víc zhoršuje s kvalitou.mam ten samy pocit. Kosile, co jsem vzal ted v breznu jsou dost odflaknute v porovnani s minulosti. Nezacistene nite, odstate limce, nekonzistentni strih u stejne kosile... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Z těch tří jedině CT: u ostatních se neporovnám s rozměrama.Ale fakt, že CT není co do velikosti, technologického zpracování a konečně i co do kvality konsistentní, mohu jen potvrdit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 (upraveno) Nosím CT a jako všichni jsem zaznamenal nižší kvalitu v posledních letech (zvlášť když to srovnám s prvníma tričkama a košilema co jsem od nich koupil někdy před 10 rokama). HC jsem kupoval loni a přijde mi, že ve slim fitu je trochu volnější než CT (opravdový slim fit není ani jedna, ale to mi právě vyhovuje). TML mám jenom jednu starší, takže jak jsou na tom dnes nevím (ta moje je kvalitou lepší než CT i HC, ale byla to nějaká vyšší řada). Myslím ale, že i v rámci jedné značky se kvalita liší podle použitých materiálů = chce to vyzkoušet, co komu sedne nejlíp. Myslím, že všechny tři jsou za ty peníze dobrá koupě. Upraveno 26. května 2015 uživatelem Stephan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Poslední dobou kupuju jen od Hawese, řek bych, že Tyrwhitt se čím dál víc zhoršuje s kvalitou.presne aj moj pripad, HC je uplne ina liga ako CT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 presne aj moj pripad, HC je uplne ina liga ako CT.Ale nejvíc jsem si naběh u CT s těma svetrama nebo pulovrama - byly úplně průsvitný, šmejdy. Ještě tam ujdou kalhoty ale to nemusí padnout každýmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.adamek Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Diky, pujdu do HC.Lewin vzdavam uplne, ceske zastoupeni me svoji politikou odradilo a otravovat zname v Londyne, aby mi balik preposlali z britskeho eshopu se mi nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Diky, pujdu do HC.Lewin vzdavam uplne, ceske zastoupeni me svoji politikou odradilo a otravovat zname v Londyne, aby mi balik preposlali z britskeho eshopu se mi nechce.Inac ta taktika TML je v rozpore s pravidlami volneho trhu, geolokacna restrikcia eshopov sa riesi v europskych byrokratickych strukturach ako nepovolena, je to na zalobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Inac ta taktika TML je v rozpore s pravidlami volneho trhu, geolokacna restrikcia eshopov sa riesi v europskych byrokratickych strukturach ako nepovolena, je to na zalobu.Největší sranda je, že na jeden email mi furt chodí nabídka z anglickeho eshopu a na druhý z českého. Nekupuji jejich košile právě díky této cenové politice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Největší sranda je, že na jeden email mi furt chodí nabídka z anglickeho eshopu a na druhý z českého. Nekupuji jejich košile právě díky této cenové politice.Ja som viedol dost dlhu mailovu korespondenciu s tml, ked sa zacalo to geoblokovanie. Najprv s en, a potom mi zacali odpovedat cesi. Ich chyba, presunul som sa k inej znacke a som spokojny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lunochod Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 (upraveno) Já jsem kupoval košile od CT minulý rok dvakrát, z osmi byla jedna nekonzistentní co se střihu týče ale jinak byla dobře vyrobená. TM Lewin mi byl a stále je díky své prodejní politice nesympatický, nicméně, letos jsem zaznamenal jednu akci v Anglii, neodolal a nakoupil set košil - vycházelo to asi na 19 liber kus. Kupoval jsem jejich "fully fitted" střih. Košile mají oproti CT perfektní, skutečně vyštíhlený střih. Drobný, štíhlý člověk z nich bude nadšen - límečky, manžety, légy nepůsobí tak masivně jak u CT, vše je decentní. Co se zpracování týče, tak oproti CT má horší plastové kostice v límečku a celkové na mě působí více "casual" jak CT. Co mě vyloženě u Lewina nadchlo, tak bílé košile, které jsou oproti CT vyrobeny ze silnějšího, lepšího materiálu, jenž není průsvitný a působí naprosto skvěle. HC jsem nezkoušel. Upraveno 26. května 2015 uživatelem Lunochod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se