ivan_989 Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Co mě vyloženě u Lewina nadchlo, tak bílé košile, které jsou oproti CT vyrobeny ze silnějšího, lepšího materiálu, jenž není průsvitný a působí naprosto skvěle. HC jsem nezkoušel.Nuz, CT pouziva rozne materialy a ked si vyberies ten spravny, tak tiez nebude priesvitny a bude posobit skvele HC vyskusaj, nebudes lutovat, k CT ani k TML sa potom asi uz nevratis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.adamek Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 (upraveno) U toho ceskeho TMLewin.cz postradam pridanou hodnotu.Web z casti nefunkcni, ceny v Eurech a hlavne vetsina webu v anglictine. Ani ten jazyk se nesnazili dotahnout. Proste pridana hodnota zadna, jen ceny (typicky cesky) vyssi. Upraveno 26. května 2015 uživatelem l.adamek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lunochod Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Nuz, CT pouziva rozne materialy a ked si vyberies ten spravny, tak tiez nebude priesvitny a bude posobit skvele HC vyskusaj, nebudes lutovat, k CT ani k TML sa potom asi uz nevratis. A jak je to se střihem ? To je pro mě nejdůležitější parametr. U toho ceskeho TMLewin.cz postradam pridanou hodnotu.Web z casti nefunkcni, ceny v Eurech a hlavne vetsina webu v anglictine. Ani ten jazyk se nesnazili dotahnout. Proste pridana hodnota zadna, jen ceny (typicky cesky) vyssi. Ano, za českou cenu by to nikdo rozumný nekoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Půlka Šumavy Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Zkuste košile zn. Walbusch. Ideálně zajet do Vídně nebo Mnichova na celodenní výlet kvůli velkému výběru. Prodavači vám nepochybně nabídnou i jiné, podobně slušné značky. Já osobně mám hrozně rád košile Wrangler. Ty jsou ale výlučně na ven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 U toho ceskeho TMLewin.cz postradam pridanou hodnotu.Web z casti nefunkcni, ceny v Eurech a hlavne vetsina webu v anglictine. Ani ten jazyk se nesnazili dotahnout. Proste pridana hodnota zadna, jen ceny (typicky cesky) vyssi.Mě sice ta jejich obchodní politika taky se*e, ale nakupuju u nich v kamenným obchodě, většinou když jsou nějaký akce. Mám aktuálně asi 5 košil, docela mi vyhovujou a ani za jednu jsem nedal přes litr. Full price bych nedal ani omylem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Mě sice ta jejich obchodní politika taky se*e, ale nakupuju u nich v kamenným obchodě, většinou když jsou nějaký akce. Mám aktuálně asi 5 košil, docela mi vyhovujou a ani za jednu jsem nedal přes litr. Full price bych nedal ani omylem. V UK ta cena myslím vycházela kolem 750,- Kč za kus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Vsade som kupoval slim, tu istu velkost. U TML bol slim fakt slim, niekey az moc. U CT mi zase slim pripadal moc volny. HC je niekde medzi tym. A jak je to se střihem ? To je pro mě nejdůležitější parametr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 V UK ta cena myslím vycházela kolem 750,- Kč za kusV akci nebo běžná cena? To se mi moc nezdá, že by to byla bežná cena). Jinak samozřejmě je to tam výrazně levnější. Např. merino svetr mě v Londýně vyšel (nikoli v akci) na cca 1.500Kč, zatímco zde za něj chtějí 2.500Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.adamek Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Treba se nekomu bude hodit:http://www.shirtdetective.com/shirt-brands/Hlavne srovnani tady diskutovanych znacek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 V akci nebo běžná cena? To se mi moc nezdá, že by to byla bežná cena). Jinak samozřejmě je to tam výrazně levnější. Např. merino svetr mě v Londýně vyšel (nikoli v akci) na cca 1.500Kč, zatímco zde za něj chtějí 2.500Kč.Těch 750 kč za kus je v akci, běžná cena je řádově +- o 20-25 % dražší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Těch 750 kč za kus je v akci, běžná cena je řádově +- o 20-25 % dražší. Jo jo je to myslím cena za 4 kusy nebo tak nějak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.adamek Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Opet, kdyby se to nekomu hodilo.Promo code na 20% slevu u Hawes&Curtis na vsechno zbozi:CIMA20% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.adamek Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Hawes&Curtis ma ode dneska akci 5 kosil za 100 Liber. A i na to se da aplikovat 20% sleva pomoci kodu: CIMA20% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 (upraveno) Nechce se mi zakladat nove vlakno, tak to zkusim tady. Potrebuju nejake polo trika, idealne takove ktere se nemusi zehlit normalne dost nosim blazka ( jejich golf kolekci) nebo cardena atd.. U blazka ovsem se uplne zblaznili s cenou , 3 k jako opravdu za blazka ?? Mate nekdo tip, idealne eshop ( nenavidim obchody) zatim jsem se dival na charles tyrwhitt, kde mam pozitivni zkusenost s kosilema. Diky jo a nemam rad veci kde je velke logo.. Idealne at to neni videt vubec, v tomhle mi vyhovuje zegna, ale je drahy jako prase. Upraveno 16. září 2015 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Co tady? https://www.lepremier.cz/polo-tricko-tmave-modre-10943?arrivalcategoryid=55&arrivalcategory=Akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Co tady? https://www.lepremier.cz/polo-tricko-tmave-modre-10943?arrivalcategoryid=55&arrivalcategory=AkceDanke Franto ani jsem nevedel, ze to premier nabizi, po praci tam skocim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Řešil jsem podobný problém. Všude na těch trikách mají loga, nebo nějaký teplý proužky. A já prostě chci černé polo a hotovo. Až jednou, když jsem v pracovních oděvech kupoval věci na zahradu, jsem nahlédl i do sortimentu polo a vybral jsem si. Cena asi tři kila, pěkná bavlna, nelezou z toho nikde nitě a hlavně se to fakt nemusí žehlit. Jak to vytáhnu ze sušičky, tak to nosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 http://www.dress-for-less.com/tmpl/shop.tmpl?main_cat=2&cat=2&pg=82 Na první objednávku s registrací ti dají slevu dalších 10% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Uz jsem to nekde tady psal. Za sebe rozhodne doporucuji Petra Buchera a jeho LUI LUI. Jsem tam moc spokojeny, mam od nej oblek, dnes rano jsem byl na mereni a objednal kosili.Take jsme se koukali na polo trika, ktere jsou okolo 2k v made to measure.Maly rodinny podnik, skvela a uvolnena atmosfera a Petr je nadsenec, co drive zastaval manazerske pozice a dnes dela tohle pro radost sobe i druhym....www.luilui.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellé Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 potrebujem poradit, pani chcem vratit nejake kosele od CT..na prilozemom formulari su aj udaje karty, ktorou som platila..naozaj to musim vypisat? nejako sa mi to nezdadik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se