Jay Doll Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2010 A letadýlko ne? Letadýlko ani ne. To se dá půjčit. Ale ke vší skromnosti, když už o tom mluvíme, by mne potěšilo, kdyby mne někdo vzal na projížďku tímhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2010 zdraví by teda taky bodlo, už jsem taky ležel v nemocnici před Vánoci a nic moc teda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2010 (upraveno) Ja uz dostal prvni darek od polovicky, vysnenyho Corbusiera LC4 - bohuzel ne original To je dobra volba. Me by pritelkyne asi nejvic prekvapila kdyby mi koupila Barcelona Chair by Ludwig Mies van der Rohe.Coz je asi to neslnitelne prani. jinak hlavne zdravi a prace at je pocely rok(jak uz tady kazdy psal),abych si mohl co nejrychleji doprat vintage Rolexky. Upraveno 19. listopadu 2010 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2010 (upraveno) Jay Doll: To je novy byzbys dzet od Kellnera, ne? Na valeni jsme si na jare poridili parek Stressless Jazz. To jsme si najezili darek na deset vanoc dopredu. Kdyz vas zajima contemporary design. (Norwegian Design Council Design Award for Excellence, category for furniture design, 2008) Ta eLCe ctverka byla taky v hledacku. Upraveno 19. listopadu 2010 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2010 Ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2010 To je dobra volba. Me by pritelkyne asi nejvic prekvapila kdyby mi koupila Barcelona Chair by Ludwig Mies van der Rohe.Coz je asi to neslnitelne prani. jinak hlavne zdravi a prace at je pocely rok(jak uz tady kazdy psal),abych si mohl co nejrychleji doprat vintage Rolexky. Barcelona me taky laka, asi do pracovny.. Nebo do pracovny supnout LC4 a Barcelonu do obyvaku. A aby to trochu kontrastovalo k bily sedacce, tak v rude kuzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SaKaL Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2010 Já hlasuju pro "zdraví" mojich dětí, manželky, svoje a ostatních, které můžu nazývat blízkými...A když už jsme na Chronomagu, tak bych se nezlobil za jedny Springdrive(y)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2010 Krásný Spring drive a každopádně zdraví na prvním místě" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2010 Já teda to zdravíčko, pokud bych jako mohl .... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2010 Asi nějaký škodlivý nápoje v lahvích...bych si asi přál najít pod stromem Nejlepší na tom je, že tam určitě budou, moji blízcí vědí, čím mi udělat radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 ak sa bavime o hmotnych statkoch tak luk a prispevok #30 tiez nie je odveci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 Ja si dam so synom expediciu Yrtat Ekosyv medzi sviatkami a na to sa tesim najviac. Yup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 (upraveno) O zdraví se v mém případě už ani nebavím. Vidím to takhle KLIK nebo takhle KLIK. Upraveno 20. listopadu 2010 uživatelem thesis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 Já chci svatej klid a pokoj...aspoň chvilku. Ale přes svátky opět sloužím,takže mé přání je utopií Na co se ale těším - na rozzářená očka synků a jejich radost.... to je prostě,jak říkaj v té reklamě, k nezaplacení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 Ja si dam so synom expediciu Yrtat Ekosyv medzi sviatkami a na to sa tesim najviac. Yup Hele, jak se to vlastně praktikuje když chodníky jsou zavřené? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 (upraveno) Pohodu a klid přání-aby Horác na jaře složil barvářské zkoušky z těch pomíjivých statkůCruise se pomalu loučí tak |HTC desire Z Upraveno 20. listopadu 2010 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 Já se na letošní Vánoce moc těším - dětem bude 20 měsíců a na rozdíl od loňského roku už z toho letos budou něco mít.Jinak velký dárek jsem dostal minulý týden - po 20-ti letech novou práci, od které hodně očekávám. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 Tak v první řadě pochopitelně klid, zdraví a skojenost. A k materiální spokojenosti by mi "postačilo" dostat USS Sangamon 1/700 od Aki. No a kdyby se mi k tomu podařilo dodělat typovku na A320, tak budu ještě raději... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 Zena ma termin porodu 24.12., takze bych si pral k vanocum zdraveho potomka a zdravou zenu. Zbytek je prach... 8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 Já se teď koukám na Bonda je to jasný,chtěl bych Omegy planet ocean Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se