Přejít na obsah

Co si letos přejete pod stromeček?

African

Doporučené příspěvky

Ja uz dostal prvni darek od polovicky, vysnenyho Corbusiera LC4 - bohuzel ne original

To je dobra volba.

Me by pritelkyne asi nejvic prekvapila kdyby mi koupila Barcelona Chair by Ludwig Mies van der Rohe.Coz je asi to neslnitelne prani.

jinak hlavne zdravi a prace at je pocely rok(jak uz tady kazdy psal),abych si mohl co nejrychleji doprat vintage Rolexky.

Upraveno uživatelem quest987
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jay Doll: To je novy byzbys dzet od Kellnera, ne?

Na valeni jsme si na jare poridili parek Stressless Jazz. To jsme si najezili darek na deset vanoc dopredu. Kdyz vas zajima contemporary design. (Norwegian Design Council Design Award for Excellence, category for furniture design, 2008)

Ta eLCe ctverka byla taky v hledacku.

post-606-030761100 1290199857.jpg

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

To je dobra volba.

Me by pritelkyne asi nejvic prekvapila kdyby mi koupila Barcelona Chair by Ludwig Mies van der Rohe.Coz je asi to neslnitelne prani.

jinak hlavne zdravi a prace at je pocely rok(jak uz tady kazdy psal),abych si mohl co nejrychleji doprat vintage Rolexky.

Barcelona me taky laka, asi do pracovny.. Nebo do pracovny supnout LC4 a Barcelonu do obyvaku. A aby to trochu kontrastovalo k bily sedacce, tak v rude kuzi :)

Odkaz ke komentáři

Já hlasuju pro "zdraví" mojich dětí, manželky, svoje a ostatních, které můžu nazývat blízkými...

A když už jsme na Chronomagu, tak bych se nezlobil za jedny Springdrive(y)...

post-11776-001090400 1290204721.jpg

Odkaz ke komentáři

Pohodu a klid

přání-aby Horác na jaře složil barvářské zkoušky  

z těch pomíjivých statků

Cruise se pomalu loučí tak |HTC desire Z  

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Já se na letošní Vánoce moc těším - dětem bude 20 měsíců a na rozdíl od loňského roku už z toho letos budou něco mít.

Jinak velký dárek jsem dostal minulý týden - po 20-ti letech novou práci, od které hodně očekávám.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...