Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Važení přátelé

prosím podpořte svým podpisem snahu o zachování stávající kvality a

hlavně dostupnosti protidrogových služeb, které současná politika vlády

posílá ke dnu. V současné době probíhá kampaň, která mimo jiné

poukazuje na to, že právě protidrogové služby šetří svou činností peníze

této společnosti. Prvním krokem této kampaně je text memoranda a

podpisová akce (na http://www.proadis.cz/Memorandum.aspx). Děkuji za

podporu!

Na vysvětlenou: je to prosba mého syna. :wheelchair:

• Dát hlas 1
Odesláno

Řada mých bývalých kolegů v této "branži" dělá a odvádí dobrou práci a teď nemají co do huby... vím, že peníze jsou potřeba všude, ale bourat nákladně vybudovaný, víceméně fungující systém je opravdu škoda. Snad ta výše uvedená snaha k něčemu bude  :crying_anim02:

• Dát hlas 1
Odesláno

Pracuji (zatím ještě) sice na jiné straně v boji proti OPL, v represivních složkách, ale pod toto jsem se podepsal.

• Dát hlas 1
Odesláno

Zajimave je, ze se to zacalo resit az ted. Asi 5 jsem delal vedouciho kontaktniho centra pro drogove zavisle a s penezi byl vzdycky problem. Sehnat sponzory je prakticky nemozne (lide radeji venuji penize do detskych domovu, mentalne postizenym apod - je to logicke).

• Dát hlas 1
Odesláno

Není důvod se nepodepsat, je to prospěšná činnost. Jen mi trochu vadí že u nás drogově závislí lidé dostávají jehly a stříkačky zdarma a spousta diabetiků co znám (naštěstí mezi ně nepatřím a ani nikdo z mé rodiny) si je musí kupovat. Bohužel se peníze které by jinde pomohly víc dávají na takové zbytečnosti jako například nákladné vojenské mise v zemích kam se většina lidí ani nepodívá a zná je pouze ze zpráv v televizi. :-(

Odesláno

Pokud by je nemeli zadarmo, tak by je pouzivali mezi sebou. HIV v CR nastesti mezi nakromany moc nehrozi, za celou dobu jsem se potkal jen s jednim HIV pozitivnim, ale napr. zloutenky typu C je mezi nimi fakt hodne.

Odesláno
  V 27. 11. 2010 v 16:51, 'DAveDOG' napsal:

Není důvod se nepodepsat, je to prospěšná činnost. Jen mi trochu vadí že u nás drogově závislí lidé dostávají jehly a stříkačky zdarma a spousta diabetiků co znám (naštěstí mezi ně nepatřím a ani nikdo z mé rodiny) si je musí kupovat. Bohužel se peníze které by jinde pomohly víc dávají na takové zbytečnosti jako například nákladné vojenské mise v zemích kam se většina lidí ani nepodívá a zná je pouze ze zpráv v televizi. :-(

V tomhle případě se nemusíš obávat. Těmto lidem se žádné stříkačky nedávají, neboť jsou to ti, kteří s tím dokázali přestat. Je pro ně ale dost těžké, vrátit se mezi lidi.
Odesláno
  V 26. 11. 2010 v 15:59, 'kubson' napsal:

Řada mých bývalých kolegů v této "branži" dělá a odvádí dobrou práci a teď nemají co do huby... vím, že peníze jsou potřeba všude, ale bourat nákladně vybudovaný, víceméně fungující systém je opravdu škoda. Snad ta výše uvedená snaha k něčemu bude  :crying_anim02:

Zdá se, že pár lidí nám přeci jen ten podpis dá :thumbsup_anim: . Jasně, soutěž o foťák to není.....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...