mechano Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 Važení přáteléprosím podpořte svým podpisem snahu o zachování stávající kvality ahlavně dostupnosti protidrogových služeb, které současná politika vládyposílá ke dnu. V současné době probíhá kampaň, která mimo jinépoukazuje na to, že právě protidrogové služby šetří svou činností penízetéto společnosti. Prvním krokem této kampaně je text memoranda apodpisová akce (na http://www.proadis.cz/Memorandum.aspx). Děkuji zapodporu! Na vysvětlenou: je to prosba mého syna. 1
kubson Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 Řada mých bývalých kolegů v této "branži" dělá a odvádí dobrou práci a teď nemají co do huby... vím, že peníze jsou potřeba všude, ale bourat nákladně vybudovaný, víceméně fungující systém je opravdu škoda. Snad ta výše uvedená snaha k něčemu bude 1
funf5 Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 Díky mechano, rád jsem se přidal... 1
Horhe Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 Je to tam, navíc jsem tam zahlédl kamaráda a bývalého spolužáka Míru Zavadila (Semiramis), tak jsem musel... 1
JiříR Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 Tak jsem se tam také upsal...smad to něčemu pomůže... 1
ricous Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 Pracuji (zatím ještě) sice na jiné straně v boji proti OPL, v represivních složkách, ale pod toto jsem se podepsal. 1
Adam99 Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 Já zase spolupracuji s těmi sdruženími, takže na vlastní oči vím, jak to mají težké. Respekt! 1
Pege1012 Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Také pracuji v neziskovce, takže za mně palec nahoru a podpis. 1
nAscA Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Zajimave je, ze se to zacalo resit az ted. Asi 5 jsem delal vedouciho kontaktniho centra pro drogove zavisle a s penezi byl vzdycky problem. Sehnat sponzory je prakticky nemozne (lide radeji venuji penize do detskych domovu, mentalne postizenym apod - je to logicke). 1
Kasper Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Treba to podporiť - zaberie to asi minútu času ...
DAveDOG Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Není důvod se nepodepsat, je to prospěšná činnost. Jen mi trochu vadí že u nás drogově závislí lidé dostávají jehly a stříkačky zdarma a spousta diabetiků co znám (naštěstí mezi ně nepatřím a ani nikdo z mé rodiny) si je musí kupovat. Bohužel se peníze které by jinde pomohly víc dávají na takové zbytečnosti jako například nákladné vojenské mise v zemích kam se většina lidí ani nepodívá a zná je pouze ze zpráv v televizi. :-(
nAscA Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Pokud by je nemeli zadarmo, tak by je pouzivali mezi sebou. HIV v CR nastesti mezi nakromany moc nehrozi, za celou dobu jsem se potkal jen s jednim HIV pozitivnim, ale napr. zloutenky typu C je mezi nimi fakt hodne.
mechano Odesláno 27. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 V 27. 11. 2010 v 16:51, 'DAveDOG' napsal: Není důvod se nepodepsat, je to prospěšná činnost. Jen mi trochu vadí že u nás drogově závislí lidé dostávají jehly a stříkačky zdarma a spousta diabetiků co znám (naštěstí mezi ně nepatřím a ani nikdo z mé rodiny) si je musí kupovat. Bohužel se peníze které by jinde pomohly víc dávají na takové zbytečnosti jako například nákladné vojenské mise v zemích kam se většina lidí ani nepodívá a zná je pouze ze zpráv v televizi. :-( V tomhle případě se nemusíš obávat. Těmto lidem se žádné stříkačky nedávají, neboť jsou to ti, kteří s tím dokázali přestat. Je pro ně ale dost těžké, vrátit se mezi lidi.
mechano Odesláno 29. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2010 V 26. 11. 2010 v 15:59, 'kubson' napsal: Řada mých bývalých kolegů v této "branži" dělá a odvádí dobrou práci a teď nemají co do huby... vím, že peníze jsou potřeba všude, ale bourat nákladně vybudovaný, víceméně fungující systém je opravdu škoda. Snad ta výše uvedená snaha k něčemu bude Zdá se, že pár lidí nám přeci jen ten podpis dá . Jasně, soutěž o foťák to není.....
Quasar007 Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2010 Podepsáno a doufám že se zadaří.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se