tmoris Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 http://cgi.ebay.com/Vintage-Rolex-Submariner-Dive-Watch-/120652944121?pt=Wristwatches&hash=item1c1779d2f9#ht_768wt_1141 dobry jsou komentare staryho pana dole pod aukci. Q: I hope you understand how collectible and valuable your watch is A: Yeah, thanks. I am totally naive and had no idea what this watch was worth. To me it was just like a comfortable old pair of shoes that I'd wear every now and then. I'd put it on when I got tired of my Timex. Bob
vanderB. Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 jestli je to pravda, tak je to super pribeh a hodinky...jenze dneska, zvlast na e-bayi, kdyz vim, co se vsechno padela a ze to prodava 90 lety pan...hmm hmmm...ale rad ych veril!
jankoxxx Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 tak tomu sa uz povie drazba. ten kto vyhra bude celkom urcite trvat na osobnom predani.
mrakodrap Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 Tak to je krásný a moc se mě chce tomu všemu věřit. Jsem vážně zvědavý kam se cena vyšplhá.
skalis Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 Ty vole, vod nuly, to je parada. Tenhle odkaz by se mel zakonzervovat a posilat jako odpoved stylu "dej je na Ebay a zjistis" na dotazy typu "jakou cenu maji moje hodinky?" . Mimochodem jeden z prihazujicich (Steve Mulholland) je aktivni clen rolexforums.com, kde je zaroven mistnim "trusted seller".
Jakubisko Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 Není se čemu divit pánové! Na rolexforums je teď úchylka #1 mít hodinky od prvního majitele. Mít vintage Rolexy může každý, kdo na to má. Nicméně mít tyhle, to už chce víc, než prachy. A některá éra jsou tak za to schopna zaplatit klidně o pár tisíc dolarů víc...
cigi Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 Na devadesátiletého mi prodejce přijde dost aktivní na ebay a dost zručnej s computerem, ale možná už prostě nikomu nevěřím .....
eskimak Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 Ty vole, vod nuly, to je parada. Tenhle odkaz by se mel zakonzervovat a posilat jako odpoved stylu "dej je na Ebay a zjistis" na dotazy typu "jakou cenu maji moje hodinky?" . Mimochodem jeden z prihazujicich (Steve Mulholland) je aktivni clen rolexforums.com, kde je zaroven mistnim "trusted seller". Wov, tak toto je brutalita. Ked sa ale pozeram kam ide cena - myslite ze Ti co drazia maju podla fotiek istotu ze to nieje nejaky fake? Ked zvazime cenu, asi by sa niekomu mohlo vyplatit vyrabat taketo "opotrebovane" hodinky, najma ak ma len par feedbackov, cele by mu to mohlo stat ze jeden predaj.
levistrauss Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 Na devadesátiletého mi prodejce přijde dost aktivní na ebay a dost zručnej s computerem, ale možná už prostě nikomu nevěřím ..... Asi bych to vyloženě nezpochybňoval... pár známých v USA mám a většinou jsou jejich rodiče (často v podobném věku) velmi aktivní, fotí digitální zrcadlovkou, upravují fotky v PS apod. Podle postů má ten dotyčný velmi kultivovanou (až Old-School) angličtinu - určitě to nebude nějakej puberťák nebo tutan. 1
Morax Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 Předání bude na tuty osobní s následným ověřením pravosti u hodináře. Nádhera ale ta cena je šílená a pořád zbývá 5 dní omg
Jarett Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 Pravda je, že příběh i cena jako taková jsou svým způsobem odpovědi na otázku "Co na těch roládách máte ?"
Jakubisko Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 15 hodin do konce. Prodejce připsal další část story hodinek
Josef01 Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 Cena je opravdu moc pěkná, někdo kdo tomu nerozumí, by hodil takové hodinky do popelnice
pevo Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 Někde jsem tam vyčetl, že je mu 81, už nevím přesně, ale ve starších otázkách, kde vysvětluje, co je to dekáda. Jako doktor, ještě nedávno činný, určitě používal počítač déle než leckdo z nás a jelikož se před pár lety potápěl na Bahamách, zdraví mu asi docela slouží... Navíc už zakázal platbu přes PayPal, takže si určitě poradí....
Jarett Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 Nejlepší je, že čekal prodej tak do 100 dolarů ... celkem se mu zhodnotily.
kubson Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 Tak to je moc pěkný téměř vánoční chrono-příběh! Navíc to není jenom bajka vycucaná z prstu, ale real http://www.hodinkee.com/blog/2010/12/5/interview-the-man-behind-the-most-talked-about-ebay-listing.html
funf5 Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 Tak tohle mě opravdu dostalo, krásný příběh. Výslednou cenu úplně nechápu a myslím, že výherce aukce je žhavým kanditátem na chronomagora roku... samozřejmě v dobrém... Jak tady někde zaznělo, všichni jsme čučkaři
kubson Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 KLIK hm, ale to jsou jenom spekulace, ne? a jestli hodinkee ověřil zdroj?
Snow Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 To je kybernetický prostor. Věř někomu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se