Josef01 Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Když fotky zvětším, pořád nevidím nic podezřelého, musela by to být dokonalá kopie. Na druhou stranu jsem zažil, že prodávající ukázal fotky originálu a poslal fake, takže kupovat od prověřených lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Sorry kluci, nerad jsem si z Vás tak trochu střílel Pravdu má ten, kdo říká FAKE - http://www.sbazar.cz/omegahodinky/detail/10950998-hodinky-omega-seamaster-planet-ocean-aaa-kvallitaZajímalo mě, zda se dá podle fotky na první pohled poznat podle konkrétních markantů, že to originály nejsou. Očividně asi docela kvalitní replika. P.S.: zájemce o koupi nejsem, jen mě to zaujalo při hledání nových hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Spíš si myslím, že to je tak, jak psal Josef01 - fotky v inzerátu jsou fotky originál hodinek, ale prodává se šunt, který rozhodně tak kvalitně zpracovaný nebude. Já teda na těch hodinkách nic podezřelého nepozoruju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 To se mi nezdá, páč je má očividně doma. Teda ne že by nemohl mít origo PO a prodávat jejich fejky, jenom mi to nepřijde úplně pravděpodobný. Každopádně jestli to jsou automaty a prodávaj ze za čtyřku, je to slušnej hnus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Kdo říká fake, měl by říci jak to poznal, vyhledat si podle obrázku v Google inzerát umí každý..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 To se mi nezdá, páč je má očividně doma. Teda ne že by nemohl mít origo PO a prodávat jejich fejky, jenom mi to nepřijde úplně pravděpodobný. Každopádně jestli to jsou automaty a prodávaj ze za čtyřku, je to slušnej hnus.Já bych spíš zase řekl, že jsou to postahované fotky z různých zdrojů. Každopádně je na každé fotce (krom prvních dvou) jiné datum, takže současně asi nevznikly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Joták, to je možný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 (upraveno) Přesně tak například : http://uhrforum.de/omega-seamaster-planet-ocean-big-size-ref-2200-50-00-a-t38883 Takže origo hodinky a kecy kolem toho, jak jsem psal výše.... Upraveno 29. dubna 2015 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Já to teda tipl podle výsledku google imgsearch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Nechcete mu někdo napsat o detailní fotky, a postnout to sem? Za 4.000 Kč to bude stejně ubohá kvalita. Dobrá replika těch PO, aby to vypadalo podobně, jako originál, a s Etou, stojí cca o 10k Kč víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 (upraveno) Požádal jsem o fotku spodku hodinek, která nebyla v inzerátu - tady je. Asi moc neřekne, já chtěl vědět, zda je tam průhled na strojek nebo ne.Srojek ETA tam prý je, jaký přesně typ ale není schopen doplnit.Původ samozřejmě Čína, dle vyjádření fyzicky dovezeno, ne přes e-shop. Upraveno 29. dubna 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Ceragold Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 debrej humus, hlavně ty koncovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Nvm, jsem spíš laik a hodinkář-začátečník, ale za tohle dát 4 litry tak z toho moc happy nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Ty koncovky jsou nádherný.:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Nedalo mi to a tak jsem mu napsal o pár dalších reálných fotek. Použití fotek stažených z netu přiznal, důvod - prý mimo jné lenost.Tady to je (reaguje docela rychle). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Klasika, datumovka, lumibod, luneta...díky za ty fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Tak tady už by se nespletl nikdo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 (upraveno) Dotaz znalejším OMEGAřům: diskutuju s prodejcem (obchodem), který prodává hodinky od predchozího majitele a uvádí, že u hodinek je záruční karta i karta pictograms od autorizovaného dealera. Než se na ně pojedu podívat, požádal jsem o více informací včetně výrobního čísla. Moc jsem se nedozvěděl a navíc mi napsal: "Výrobní číslo je uvedeno na kartě a koresponduje s číslem vyraženém na samotných hodinkách. Nevidím ovšem důvod Vám jej sdělovat, je to poměrně neobvyklý požadavek. Nechápejte nás nijak špatně, ale výrobní čísla se neuvádějí, a u podobných nabídek prodeje hodinek z druhé ruky jsou na fotografiích čísla vždy rozmazaná."Fakt to takhle (ne)funguje? Upraveno 4. ledna 2016 uživatelem Mareka01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se