Přejít na obsah

Android

Doporučené příspěvky

Hele, nejsem hluchy a slepy k faktu, ze takove dobre a komfortni sluzby, jake mi Google uz leta nabizi musi byt necim zaplacene. Tedy pravdepodobne tim, ze moje aktivita zlepsuje jejich cileni reklamy a ze muj profil jejich roboti do jiste miry analyzuji. Chapu, ze mnoha lidem tohle muze hodne vadit a povazuji to za naruseni soukromi. Je to fakt a s tim faktem na vedomi se Google musi pouzivat. Je jenom dobre, ze je vyber a kazdy si zvoli sluzbu podle svych predstav. Az me Google nastve, nebo mi zacne vadit, ze moje aktivita jim vylepsuje algoritmy, tak treba uberu na pozadavcich na komfort a pujdu za nejakym lokalnim poskytovatelem. Nevim, nejsem expert, ale mam sve pochybnosti, ze v dnesnim svete dokaze zustat nejaka aktivita ma siti skutecne soukroma a ze nejaky poskytovatel mailovych sluzeb skutecne dokaze zarucit soukromi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cvičně jsem se přihlásil do Gmailu a reklamy tam jsou. Vpravo celý sloupec a pak na zprávami. Ale Seznam a jiné jsou na tom podobně. Proto freemaily nejsou pro ,mě...

Ano, o tom jsem psal, ten pruh tam je, stejne jako je vsude jinde ve webovem rozhrani. V appce v Androidu ale zadna reklama neni.

Odkaz ke komentáři

A mimochodem kdo chce přistupovat na svůj mail u google, seznamu apod. z více zařízení (typicky se ve většině případů bude jednat o 2, 3, 4 zařízení) a nekoukat na reklamu, může si nainstalovat na všech zařízeních poštovního klienta nebo aplikaci a tou k mailové schránce přistupovat přes IMAP. Žádné stahování na lokal, žádný zmatek. Uvidí ze všech zařízení to samé

Odkaz ke komentáři

Je jenom dobre, ze je vyber a kazdy si zvoli sluzbu podle svych predstav.

S tím já na 100% souhlasím. Já jen psal, že kdo má svoji doménu (+ email) nemá důvod (podle mě) něco řešit přes Google. Pokud chce někdo jen email a gmail mu vyhovuje, pak je to OK. Taky mám email na Seznamu pro různé registrace.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Edit:vyreseno

1.) musíš si zjistit, jaké rozlišení má displej tvého telefonu

2.) stáhneš si obrázek (nejlépe do počítače, ne do telefonu), který ale nejspíš nebude mít stejný poměr stran. Proto musí být co největší, aby si ho mohl na požadovaný poměr stran oříznout.

3.) tento obrázek si otevři v nějakém prohlížeči (IrfanWiew, XnView...) V něm si ze staženého obrázku udělej výřez, který bude mít stejný poměr stran jako displej.

4.) uprav velikost vytvořeného výřezu na shodnou s displejem.

5.) obrázek nahraj do telefonu a nastav jako tapetu.

HOTOVO

EDIT: S křížkem po funuse  :D

Upraveno uživatelem siwi
Odkaz ke komentáři

Edit:vyreseno

1.) musíš si zjistit, jaké rozlišení má displej tvého telefonu

2.) stáhneš si obrázek (nejlépe do počítače, ne do telefonu), který ale nejspíš nebude mít stejný poměr stran. Proto musí být co největší, aby si ho mohl na požadovaný poměr stran oříznout.

3.) tento obrázek si otevři v nějakém prohlížeči (IrfanWiew, XnView...) V něm si ze staženého obrázku udělej výřez, který bude mít stejný poměr stran jako displej.

4.) uprav velikost vytvořeného výřezu na shodnou s displejem.

5.) obrázek nahraj do telefonu a nastav jako tapetu.

HOTOVO

EDIT: S křížkem po funuse  :D

Siwi:diky,nakonec jsem to vyresil stahnutim aplikace a uprave primo v telefonu ;)

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Servus chlapi, pořídil jsem si Samsung XCover 2 a poprví mam Android (už dříve jsem ho ale užíval na cizích zařízeních). Potřeboval bych poradit, jak odstranit ty srance aplikace co tam byli (Google +, Gmail, Kiosek a tak dál). Nejspíš to bude chtít ROOT telefonu, ale za boha jsem nenašel návod podle kterýho bych se odvážil do toho jít. Kdyby byl způsob jak aplikace odstranit i bez ROOTu bylo by to super. Má s tim někdo zkušenosti a byl byl ochoten mi poradit nebo někam odkázat? Díky ;)

Odkaz ke komentáři

Potvrzuješ mi mé obavy, že bez ROOTu to nepůjde. 

VIm, že se nejedná o nějak extra těžkou proceduru, ale nevíš o nějakém návodu jako pro blbce? Prostě to chci zvládnout na poprvé bez problému a radši dám na doporučení někoho kdo mi řekne, že to tak fakt funguje apod.

Odkaz ke komentáři

podle tohoto návodu bych řekl, že to je ok... na sensationa to dělám podobně... http://androidforum.cz/root-samsung-galaxy-xcover-2-t42351.html

mám tohle https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.rommanager , najedeš do toho tou kombinací tlačítek, tam vyber napřed backup a počkej na zálohu, tu dej radši do pc...

ale třeba to ten Odin umí taky

Odkaz ke komentáři

Pokud ses k té stránce připojoval přes mobilní síť, zkontroluj si nastavení přístupového bodu. Možná tam máš nějakým nedopatřením nastavenou americkou proxinu, takže se telefon tváří, jako bys internetil z Ameriky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...