BrotHell Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 https://agilebits.com/onepassword onepassword je perfektni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Prihodim dotaz jde nekde v androidu v Samsung Galaxy S nastavit prohlizeni vlastni galerie z flickru primo na plose, je mi jedno jestli to bude i pripadne app externi.Ansroid kolem me jen prosel takze predem diky zkusenejsim uzivatelum za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2011 chtel bych se zeptat, jestli existuje nejaka aplikace, ktera si bude pamatovat na ktere strance PDF ci jineho formatu jsem skoncil cteni. protoze chci tablet z velke casti pouzivat i jako ctecku, prijde mi tahle ficurka velmi vhodna. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2011 Polaris Office si stranku pdf pamatuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2011 Quest987- zkus flickr widget. Zkušenost s ním nemám, jen vím, že je.911- já používám jako čtečku dlouhodobě iReader. Sem s ní naprosto spokojený Jinak dnes je v Marketu zajímavá akce. Sleva 90% na několik aplikací. Android má vyročí 10 miliard stažených aplikací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 jeste jedna otazka. pokudmam klasicky 3G USB modem od O2 a pripojim ho k tabletu, muzu ho pouzivat? rozchodim net? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 https://agilebits.com/onepassword onepassword je perfektni. Akorát to chce nějakou extrení zálohu. Já ho používám na iPhone a o data už jsem dvakrát přišel. BTW: včera jsem měl v ruce Samsung Galaxy S II v bílé barvě docela mne to nahlodalo, že bych místo nového iPhone pořídil Android. Jaké používáte aplikace na sledování finančních trhů. Na iPhone mám Bloomberg a naprosto mi to vyhovuje včetně toho jejich zpravodajství, je něco podobného na Androidu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 Quote Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seh1 Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 Jaké používáte aplikace na sledování finančních trhů. Ja pouzivam BLUE, na FX to je bezkonkurencni, ukazuje to to same co Reuters. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gryll16 Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 Neviete niekto o aplikácii, ktorá by robila to, čo klasický pripomienkovač na Nokii? Žiadna udalosť od-do-miesto a pod. - len aby to v určený čas zapípalo a ukázalo + odklad na 10-15 min.Najlepšie tak, aby dve-tri nadchádzajúce pripomienky boli viditeľné aj na displeji (widget?)- obdoba aktívnej obrazovky na Nokii.Snáď som to napísal zrozumiteľne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 (upraveno) Našla by se tu dobrá duše,která by mi pomohla dát do wordmate česko anglický anglicko český slovník? je to nad mé technické možnosti a náš počítačový si s tím nevěděl rady mordovali jsme to podle této stránky bez efektu http://www.svetandro...do-kapsy-200903 díky za pomoc HTC desire HD conrad Upraveno 20. prosince 2011 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2011 Našla by se tu dobrá duše,která by mi pomohla dát do wordmate česko anglický anglicko český slovník? je to nad mé technické možnosti a náš počítačový si s tím nevěděl rady mordovali jsme to podle této stránky bez efektu http://www.svetandro...do-kapsy-200903 díky za pomoc HTC desire HD conrad Hieronymus je zázrak funguje to díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2011 na ajfon existuje aplikace vibrograf. není něco podobného i na android? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Jedna z nejlepších games co jsem na mobilu viděl ARDefender. Škoda že mi to na Galaxy Ace nefachčí, kolega na SE ARC v pohodě, ajfoun v pohodě. Chce to prostě asi gigovej proc. Vytisknete si z jejich stránek papír s bodama a věží, nainstalujete, namíříte na papír a střílíte. Geniální. Ještě to zkusim večer doma na tabletu, ale asi si spíš koupim novej telefon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Mam otazocku na uzivatelov Androidu - aky prehliadac pouzivate?? Existuje google chrome na android??Dakujem za odpovede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 To co je v androidu pod označením Prohlížeč je jakoby Chrome. Já to používám a bohatě mi to stačí. Chvíli jsem měl Operu a ani nevim, proč jsem jí přestal používat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 koukám, že se v tématu Apple řeší Android Po roce používání dvou telefonů se systémem Android (před tím iPhone 3G) na to kašlu a dnes dorazil iPhone 4S. Už po pár minutách práce vidím, že Android je prostě něco jako Windows. Každý výrobce se do toho s.re, HW je v řadě případů mizernej a SW jakbysmet. Můj syn je sice z Androida nadšený, ale nějak jsem nepochopil proč.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 koukám, že se v tématu Apple řeší Android Po roce používání dvou telefonů se systémem Android (před tím iPhone 3G) na to kašlu a dnes dorazil iPhone 4S. Už po pár minutách práce vidím, že Android je prostě něco jako Windows. Každý výrobce se do toho s.re, HW je v řadě případů mizernej a SW jakbysmet. Můj syn je sice z Androida nadšený, ale nějak jsem nepochopil proč.... Tady jsi ale ve vlákně Android.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Tady jsi ale ve vlákně Android.. Je to "jablečnej" provokatér Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Je to "jablečnej" provokatér Pak ten příspěvek vůbec nechápu. Kua není nám snad 15. Pokud mu android nevyhovuje, tak proč tady na něj plivat. Může si opěvovat svoje jablíčko v ovčím vlákně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se