Chronař Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 Na Nokii E66 jsem používal funkci, kdy při zvonění telefonu v kapse stačilo na něj poklepat (přes sako nebo kalhoty) a vypnul zvonění.Nevíte někdo o nějaký takový aplikaci pro Androida?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 Nevím co ostatní výrobci, ale na mém HTC Desire S je ta funkce rovnou někde v menu. Zvednu ho ze stolu a výrazně ztichne.Stejně tak myslím, že by měl při pohybu podobném nošení v kapse hlasitost zvýšit, ale to si nějak nevybavuji, mám ho přes den asi více méně stejně na nejvyšší hlasitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 (upraveno) Dotaz lamy:nejde mi nastavit na Android-Samsung tabletu diakritika, prestoze jak u samsung klavesnice tak u android klavesnice mam zaplou cestinu...Nemate tip? Uz me nebavi psat tady bez diakritiky a to nemluvim kdybych musel napsat nejaky seriozni text.Dekuji za radu. Upraveno 31. května 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Na Nokii E66 jsem používal funkci, kdy při zvonění telefonu v kapse stačilo na něj poklepat (přes sako nebo kalhoty) a vypnul zvonění. Nevíte někdo o nějaký takový aplikaci pro Androida? Díky U Samsungu stačí stisknout tlačítko zámku a taky utichne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 (upraveno) Něco zajímavýho pro volný chvíle s Androidem. http://www.youtube.com/watch?v=lZzWVkJ5fZk Upraveno 5. června 2012 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Total Commander pro Android k dispozici na Play. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Tak včera uvolnilo HTC aktualizaci na ICS se Sense 3.6 pro EVO 3D. Nainstalováno bez problémů, všechno fachá. Grafickej posun v rámci Sense je marginální, nicméně to se čekalo, ale registruju jistější odezvy systému, přibyla nová lišta na úvodní obrazovce alá Sense 4.0 a především vyřešili obtěžující drobné nedostatky jako třeba pohyb mezi plochami (při posunu na další plochu se občas všechny začaly točit jako čam.da, teď dojde vždycky k posunutí jen na další plochu), což mě hodně potěšilo. Dál je rychlejší přístup k on/off WiFi, ale to stejně řeším widgetem. Takže za mě OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Mám Desire S a asi si ho ještě chvíli nechám, hlavně kvůli vyhovující velikosti. Jsem zvědav jestli se vyplní zvěsti o ICS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Na Ziniu akce na předplatné - Americký maxim za 7,3 liber na rok a další časáky k mání za poměrné dobré ceny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 Dva posty zpět jsem kecal...Mám asi 14 dní Galaxy SIII. Nebudu popisovat patálii s nefunkčním nahráváním videa a pak nesedícím krytem zad, ale s telefonem jsem krom tragické chyby v podobě nemožnosti přesouvat aplikace na kartu, v podstatě spokojen. Můžete mi ale androiďáci používající zároveň OSX poradit?Mám iMaca a za zlatý prase nemůžu propojit telefon s macem přes USB tak, abych do něj mohl přistupovat z Finderu. Nainstaloval jsem pochopitelně Android File Transfer a zkoušel oba režimy (MTP/PTP) a nic. Stále hláška nenaleteno Android zařízení.Kies se s telefonem spojí.V zásadě používám ftp přenos v podobně Cyberduck v iMacovi a SwiFTP v telefonu, jenže bych chtěl řešit přesuny dat přes to USB, nemáte někdo nápad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2012 pokud máte rádi zombie střílečky, tohle je jasná volba:-) http://www.youtube.com/watch?v=6Hp966q5bMU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2012 včera som si stiahol aplikáciu "dopravný servis" - je to výborná vec viem skoro o všetkých radaroch, zápchach, cestných uzáveroch, kontrolách ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2012 Umi uz nove stroje, treba Note II, a Jelly Bean posilat ven audio pres USB, aby slo pouzit externi DAC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 Tak zda se, ze ICS i JB to umi! Juch! Dokonce, na rozdil od Jabka, nekodovane. Takze pohoda jazz. Note II Headamp Pico a Shure SE535 a muzu vyrazit do open space kanclu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2012 Dotaz lamy:nejde mi nastavit na Android-Samsung tabletu diakritika, prestoze jak u samsung klavesnice tak u android klavesnice mam zaplou cestinu...Nemate tip? Uz me nebavi psat tady bez diakritiky a to nemluvim kdybych musel napsat nejaky seriozni text.Dekuji za radu. Zkus jen přidržet klávesu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2012 Mám takovej amlej problém. Mám tablet prestigio http://www.alza.cz/prestigio-multipad-pmp5097c-pro-d324610.htm#recenze a androidem 4 ice ream sandwich. Posledních pár dní mi to nechce zobrazovat některý videa a furt to po mě chce aktualizovat flash player.....což v google play neni možný. Píše mi to že to nejni dostupný pro ČR. Nevíte někdo jak na to? Já jako počítačovej analfabet si s tim fakt nevim rady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2012 Dotaz lamy:nejde mi nastavit na Android-Samsung tabletu diakritika, ..... stáhni si z marketu hackers keyboard. dej češtinu a tváří se to jako klasická klávesnice s diakritikou nahoře. má hodně vychytávek. dájí se měnit jazyky jen posunutím mezerníku atd https://play.google.com/store/apps/details?id=org.pocketworkstation.pckeyboard&hl=cs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Nevite nekdo, jestli ma cenu cekat na Galaxy Note II s 35GB a 64GB, nebo to bude trvat vecnost a klidne muzu koupit 16GB? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Nevite nekdo, jestli ma cenu cekat na Galaxy Note II s 35GB a 64GB, nebo to bude trvat vecnost a klidne muzu koupit 16GB? Vzal bych verzi 16GB,GN II. má podporu paměťových karet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Ja vim, az 64GB, ale kdyby to melo 64+64, tak bych tam mohl mit celou audioteku ve FLACu. Tak se ptam. Ale nekde jsem zahlednul drb, ze to bude az po novem roce. A to se mi nechce cekat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se