Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

tady se to pred temi vanocemi slusne rozjizdi :) jeste ze mam dvoje hodinky v objednavce, takze zustavam zatim ledove klidny ;) i kdyz teda naposled me docela nahlodalo vlakno s novymi marviny..

Odesláno

No ty volku, tohle jsou Hodinky.

Upřímně gratuluji, takových pecek se dočká chronomagor jen málokdy, prostě báječná volba.

(....kam to fórum spěje....)

Odesláno

uuuu, nadherne

co na toto napisat :)

je to top a patrilo by sa trosku viac nas s nimi zoznamit :)

fotky a tak

mal som AP na ruke polrok dozadu a neskutocne sedeli, k vyberu aj prirastku gratulujem

Odesláno

Naadhera. Pre mna uuplny TOP:) Budem rad za dalsie info - presnost, pocity... a samozrejme dalsie fotky:)) Tieto hodinky maju jedinu chybu - nieje vidno ten nadherny kaliber:)

Odesláno (upraveno)

Ty krááávo! Slušná raketka před svátkama .. gratuluju! :)

edit: Na první fotce jsem odhadoval velikost 38-39 mm, ale sureshotova fotka mi to potom vyvrátila :D

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno (upraveno)

Ahoj,

vsem moc dekuju, jsem rad, ze se vam libi.

Puvodne jsem si je chtel koupit uz tady v Praze, ale cenova politika shopu v Parizske se mi nezdala. Skvostna prodavacka, jak tady jednou nekdo napsal, je opravdu krasna (uz tam nepracuje), ale platit kvuli tomu o 70 tisic vic se mi moc nechtelo. Takze zvitezila Italie, protoze ve Svycarsku mi rekli dodani nekdy v cervenci 2011.

Pisu par detailu, nez se zitra dostanu k fotkam:

Velikost: AP udava velikost 42 mm, ale to je velikost jen prumeru ciferniku s lunetou. Diky ochrane korunky jsou opticky o dost vetsi. Jejich velikost si dobre predstavite az po druhem rozmeru, ktery AP udava - 55 mm na vysku (abych predesel nedorozumeni, tak nemluvim o tloustce pouzdra). Rozmery jsou spise 46 mm x 55 mm. Takze takove o trochu tenci Big Piloty. Nicmene na me tenke ruce sedi perfektne, jak uz tady psal Sureshot.

Luneta: Je s podivem, ze vnitrni otocnou lunetou, ktera se ovlada sroubovaci (!) korunkou na pozici 10, lze otacet jedine mimo vodu. Aby byly hodinky vodotesne, musi byt korunka zasroubovana = ve vode si s lunetou nepohnete. Je to omezujici reseni, protoze napr. IWC u minule generace Aquatimeru toto vyresilo mnohem lepe. S lunetou se dalo otacet kdykoliv mimo vodu i ve vode aniz by hrozilo nebezpeci pruniku vody ke strojku.

Presnost: To jsem zatim neresil. Zkusim ji zmerit v prubehu a dam vedet, jak to vypada. Stridam je s nekolika dalsima hodinkama, takze se mi nepodari je mit na ruce dele jak den.

Cislo hodinek: 0800

Zpracovani je perfektni a vyjimecne precizni.

Kaucuk: je hrubsi nez treba kaucuky od Panerai nebo IWC, ale take velmi pekne propracovny. Jazyckova spona je mohutna s AP pismeny, nafotim zitra. Jsem rad, ze mi vysli v AP vstric a stihli dodat hodinky s kratsim kaucukem. Ten co se dodava standartne by mi byl velky i pri zapnuti na posledni dirku.

Pokud by nekdo chtel vedet nejake dalsi detaily, tak piste.

Upraveno uživatelem speedmaster

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...