misoo Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas512 Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Neco aktualne:Palestinian Embassy Prague:?Ze zdi na mě tupě zírápo trezoru temná díra,poznám tedy bez nesnází,že tam nepochybně něco schází.? Z policejních análů unikla informace o tajné kombinaci k trezoru palestinského velvyslance. Jedná se o kód 5-4-3-2-1.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Dnes hrajeme pro palestinskou samosprávu http://www.youtube.com/watch?v=c-IxXblfXHs Neco aktualne:Palestinian Embassy Prague:?Ze zdi na mě tupě zírápo trezoru temná díra,poznám tedy bez nesnází,že tam nepochybně něco schází.? Z policejních análů unikla informace o tajné kombinaci k trezoru palestinského velvyslance. Jedná se o kód 5-4-3-2-1.... Ten Hitler měl pravdu - jsme fakt "Lachen de bestien". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas512 Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 OK, ok, tak pro Honzu neco na odlehceni... Co dostanete, když vložíte lidskou DNA do ovce?...Zákaz vstupu do ZOO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Neco aktualne:Palestinian Embassy Prague:?Ze zdi na mě tupě zírápo trezoru temná díra,poznám tedy bez nesnází,že tam nepochybně něco schází.? Z policejních análů unikla informace o tajné kombinaci k trezoru palestinského velvyslance. Jedná se o kód 5-4-3-2-1.... Možná, kdyby tam nebyla oběť na životě, se tomu i zasměju...trochu se nad sebou zamyslete (platí i pro gunmana)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Todle je tědka na Kickstarteru, za 10k jste mohli mít i roli http://www.youtube.com/watch?v=72RqpItxd8M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 (upraveno) Ježiš, taková debata tady byla před pár dny, co je ještě správné a co už ne a ničemu to neprospělo. A ať nejsem OT: Upraveno 2. ledna 2014 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Todle je tědka na Kickstarteru, za 10k jste mohli mít i roli http://www.youtube.com/watch?v=72RqpItxd8M Nééé, to bych si i zaplatil, bude to určitě legendární! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalik Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Teda pánové, někteří jste cimprlich, to je hrozné... sem nelezte, když vás to tu uráží...bože Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 http://www.mojevideo.sk/video/1d0e3/keby_boli_zeny_nadrzane_ako_chlapi.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 :lol2: , tak to mě vážně teda pobavilo :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Přijde holčička do zverimexu a žvatlá: "Puosim vás, máte maí kwáíčky?"Prodavač nasadí klasické dětské žvatlání, sehne se k ní a vezme ji k výběhu:"Ty bys chtěla kwáíčka? A jakýho? Máme tu... m aího hnědýho kwáíčka, maího chwupatýho šedivýho kwáíčka, maího oztomiího bíuího kwáíčka.."Holčička se dívá do výběhu, vytáhne z pusy bonbon a povídá: "No myslim, že ta moje krajta na barvu docela sere." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Přijde holčička do zverimexu a žvatlá: "Puosim vás, máte maí kwáíčky?"Prodavač nasadí klasické dětské žvatlání, sehne se k ní a vezme ji k výběhu:"Ty bys chtěla kwáíčka? A jakýho? Máme tu... m aího hnědýho kwáíčka, maího chwupatýho šedivýho kwáíčka, maího oztomiího bíuího kwáíčka.."Holčička se dívá do výběhu, vytáhne z pusy bonbon a povídá: "No myslim, že ta moje krajta na barvu docela s..e." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Teda pánové, někteří jste cimprlich, to je hrozné... sem nelezte, když vás to tu uráží...bože Budu si lozit kam chci a pokud mi něco přijde stupidní, tak se k tomu vyjádřím...jestli ti to přijde cimprlich, dej si mě do ignore a nebudeš muset bušit hlavou do zdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Od kamaráta :-) http://www.lokaltv.sk/novorocny-prihovor-2014/552/3 "Dežovia" zas zabíjali... F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Od kamaráta :-) http://www.lokaltv.sk/novorocny-prihovor-2014/552/3 "Dežovia" zas zabíjali... F. Mariňák opět boduje...Biokokot je nevíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Na odlehčení dne troška černého humoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Ten Hitler měl pravdu - jsme fakt "Lachen de bestien". Tohle jsem viděl včera ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 (upraveno) taky jsem nalezl jeden takovej černohumornej: Gina-Maria a Mick Schumacherovi: Takhle spadnul tatínek! Ne, takhle spadnul tatínek! Upraveno 3. ledna 2014 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky