Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Neco aktualne:

Palestinian Embassy Prague:
?Ze zdi na mě tupě zírá
po trezoru temná díra,
poznám tedy bez nesnází,
že tam nepochybně něco schází.?

Z policejních análů unikla informace o tajné kombinaci k trezoru palestinského velvyslance. Jedná se o kód 5-4-3-2-1....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes hrajeme pro palestinskou samosprávu

http://www.youtube.com/watch?v=c-IxXblfXHs

Neco aktualne:

?Ze zdi na mě tupě zírá

po trezoru temná díra,

poznám tedy bez nesnází,

Z policejních análů unikla informace o tajné kombinaci k trezoru palestinského velvyslance. Jedná se o kód 5-4-3-2-1....

Ten Hitler měl pravdu - jsme fakt "Lachen de bestien".

Odkaz ke komentáři

Neco aktualne:

?Ze zdi na mě tupě zírá

po trezoru temná díra,

poznám tedy bez nesnází,

Možná, kdyby tam nebyla oběť na životě, se tomu i zasměju...trochu se nad sebou zamyslete (platí i pro gunmana)...

Odkaz ke komentáři

Přijde holčička do zverimexu a žvatlá: "Puosim vás, máte maí kwáíčky?"Prodavač nasadí klasické dětské žvatlání, sehne se k ní a vezme ji k výběhu:"Ty bys chtěla kwáíčka? A jakýho? Máme tu... m aího hnědýho kwáíčka, maího chwupatýho šedivýho kwáíčka, maího oztomiího bíuího kwáíčka.."Holčička se dívá do výběhu, vytáhne z pusy bonbon a povídá: "No myslim, že ta moje krajta na barvu docela sere."

Odkaz ke komentáři

Přijde holčička do zverimexu a žvatlá: "Puosim vás, máte maí kwáíčky?"Prodavač nasadí klasické dětské žvatlání, sehne se k ní a vezme ji k výběhu:"Ty bys chtěla kwáíčka? A jakýho? Máme tu... m aího hnědýho kwáíčka, maího chwupatýho šedivýho kwáíčka, maího oztomiího bíuího kwáíčka.."Holčička se dívá do výběhu, vytáhne z pusy bonbon a povídá: "No myslim, že ta moje krajta na barvu docela s..e."

:clap:

Odkaz ke komentáři

Teda pánové, někteří jste cimprlich, to je hrozné... sem nelezte, když vás to tu uráží...bože :frusty:

Budu si lozit kam chci a pokud mi něco přijde stupidní, tak se k tomu vyjádřím...jestli ti to přijde cimprlich, dej si mě do ignore a nebudeš muset bušit hlavou do zdi

tumblr_mxo6mdAWLN1qdlh1io1_400.gif

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...