Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Není to přímo humor, ale dost mě pobavil titulek v dnešních novinách: "Německý soud uznal právo mužů doma čůrat vestoje". Se lidi soudí kvůli věcem...

Odesláno

Tak to jsi mě mile potěšil, byl bych se vsadil, že to muži v dnešní Evropě "projedou". Pokud teda nemají doma instalovaný pisoár... Stále ještě mají feministky za co bojovat :-)

Odesláno

Tak to jsi mě mile potěšil, byl bych se vsadil, že to muži v dnešní Evropě "projedou". Pokud teda nemají doma instalovaný pisoár... Stále ještě mají feministky za co bojovat :-)

Ale docela by mě zajímalo, za co budou feministky bojovat, až všechno vybojujíou?

Odesláno (upraveno)

Ale docela by mě zajímalo, za co budou feministky bojovat, až všechno vybojujíou?

Za právo výsadního postavení žen jako toho jediného správného pohlaví ;)

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Začnú genetický vývoj chlapa, aby na nás neboli závislé. Aj keď čo tak občas pozerám po niektorých babách, zrejme už majú niečo narobené do foroty.

Odesláno (upraveno)

Ježišmarjá :helpsmilie:  myslíš že budou řezat?

tak nějakou jejich chytrou knížkou se to určitě bude dát oddůvodnit :D Jen počkej, přijdou první hornice a těžařky na věže a bude po ptákách, doslova :lol2:

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

tak nějakou jejich chytrou knížkou se to určitě bude dát oddůvodnit :D Jen počkej, přijdou první hornice a těžařky na věže a bude po ptákách, doslova :lol2:

Nemám strach. Do padesáti let tady v Evropě budou chodit s hadrem přes tvář a při prvním zamečení se pokorně vrhnou na zem tváří k Mekce.

Odesláno (upraveno)

To má těch 0,1 procent českejch muslimů co dělat, aby do padesáti let zvládli naplnit tyhle vandasovský prognózy...

Upraveno uživatelem USER47
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...