MJ. Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Politika sem sice nepatří, ale tohle je prostě boží - klukům, kteří si z toho vocase Vyvadila udělali dobrej den patří klobouček. http://cermanjaroslav.blog.respekt.ihned.cz/c1-63730200-jak-jsem-s-jirim-vyvadilem-blokoval-americky-konvojhttp://wtfk.cz/temp/vyvadil_cerman.pngjá nejdřív koukal na ten obrázek z FB, fakt sem nechtěl věřit tomu že to neni zfejkovaný.Nepředstavitelný Sem trochu klidnější, když vidim jaký to sou emani. Eště ten Hájek...
Povidláček Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Jde pán po ulici takovým pomalým širokým krokem a za ním vzrušeně diskutuji dva jiní pánové. Po chvíli ho předejdou a jeden ztěch dvou se ptá: ?Promiňte pane, sledujeme vás už chvíli a nemůžeme se s kolegou shodnout. Kolega je ortoped a tvrdí, že vaše chůze je způsobena artrózou kyčelního kloubu. Já jsem neurolog a domnívám se,že vaši chůzi ovlivňuje zánět sedacího nervu. Můžete nám říct, co z toho je pravda?? Pán se na něj smutně usměje a povídá: ?Koukám, páni kolegové, že jsme se v diagnóze zmýlili všichni tři. Já jsem internista a myslel jsem si, že to bude jen takový malý, obyčejný prd......
mikymik Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 ...Sem trochu klidnější, když vidim jaký to sou emani. Eště ten Hájek... Já jsem zase trochu v nepohodě, když vidím, kolik těch emanů je. A dieegoo, díky.
Analytik Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Sedí úchyl na pískovišti, kde si hraje malá holčička a říká ji: "Holčičko, když mi nedovolíš abych si na tebe šáhnul, vypíchnu ti klackem oko. "Mně maminka říkala, že se nemám bavit s cizími pány" .Pích a je bez oka. Úchyl pokračuje: "Když mi teď nedovolíš, abych si na tebe sáhnul, vypíchnu ti druhý oko". "Mně maminka říkala, že se nemám bavit s cizími pány". Pích a je bez druhého oka. Holčička bere kyblíček a jde pryč. "No kam to běžíš?", ptá se úchyl. "Maminka říkala, abych šla domů, až bude tma".
Tondaa73 Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Sedí úchyl na pískovišti, kde si hraje malá holčička a říká ji: "Holčičko, když mi nedovolíš abych si na tebe šáhnul, vypíchnu ti klackem oko. "Mně maminka říkala, že se nemám bavit s cizími pány" .Pích a je bez oka. Úchyl pokračuje: "Když mi teď nedovolíš, abych si na tebe sáhnul, vypíchnu ti druhý oko". "Mně maminka říkala, že se nemám bavit s cizími pány". Pích a je bez druhého oka. Holčička bere kyblíček a jde pryč. "No kam to běžíš?", ptá se úchyl. "Maminka říkala, abych šla domů, až bude tma". No twl, to je hrubý..... to nemůžu ani nikam sdílet... Lidská blbost je bez hranic...
Frantik Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 To si koupim, jen 59 vočí a nemusim nic delat :-))
tommas4 Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Počkejte až se k Angeline Jolie dostane informace o tom, že existuje také rakovina mozku . . .
Viktor Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Chudák Brad, prý ho preventivně připravila o koule.
Honza.manta Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Počkejte až se k Angeline Jolie dostane informace o tom, že existuje také rakovina mozku . . . Já to vidím právě opačně ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Klotzman Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Lidská blbost je bez hranic... Vypadá to stupidně, ale teoreticky by to mohlo i fungovat. Vypadá to, že jsou tam magnety, ty se běžně používají třeba u Su-Joku. Určitě lepší než nějaké zaručeně hubnoucí koktejly. Tohle v nejhorším neudělá vůbec nic, nebo maximálně kuří voko.
prischera Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Pokud se nám podaří přesvědčit Číňany, že varlata džihádistů jsou afrodiziaka, do roka je problém ISIS vyřešen.
African Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 +100 Pokud se nám podaří přesvědčit Číňany,že varlata džihádistů jsou afrodiziaka,do roka je problém ISIS vyřešen.
odjinud Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 Prozatímní řešení pro ČR bych zatím viděl takto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 Sedí úchyl na pískovišti, kde si hraje malá holčička a říká ji: "Holčičko, když mi nedovolíš abych si na tebe šáhnul, vypíchnu ti klackem oko. "Mně maminka říkala, že se nemám bavit s cizími pány" .Pích a je bez oka. Úchyl pokračuje: "Když mi teď nedovolíš, abych si na tebe sáhnul, vypíchnu ti druhý oko". "Mně maminka říkala, že se nemám bavit s cizími pány". Pích a je bez druhého oka. Holčička bere kyblíček a jde pryč. "No kam to běžíš?", ptá se úchyl. "Maminka říkala, abych šla domů, až bude tma".To je hrozny... :death:
vanderB. Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 Prozatímní řešení pro ČR bych zatím viděl takto: vstup do čr.jpg to je ale debilita
Trojan Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 Možná se to bere podle výšky ze které je to focené, kdyby to bylo níž tak to bude špaččí perspektiva :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky