Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Politika sem sice nepatří, ale tohle je prostě boží - klukům, kteří si z toho vocase Vyvadila udělali dobrej den patří klobouček.

http://cermanjaroslav.blog.respekt.ihned.cz/c1-63730200-jak-jsem-s-jirim-vyvadilem-blokoval-americky-konvoj

http://wtfk.cz/temp/vyvadil_cerman.png

já nejdřív koukal na ten obrázek z FB, fakt sem nechtěl věřit tomu že to neni zfejkovaný.

Nepředstavitelný  :lol2:

Sem trochu klidnější, když vidim jaký to sou emani. Eště ten Hájek...

Odesláno

Jde pán po ulici takovým pomalým širokým krokem a za ním vzrušeně diskutuji dva jiní pánové. Po chvíli ho předejdou a jeden ztěch dvou se ptá: ?Promiňte pane, sledujeme vás už chvíli a nemůžeme se s kolegou shodnout. Kolega je ortoped a tvrdí, že vaše chůze je způsobena artrózou kyčelního kloubu. Já jsem neurolog a domnívám se,že vaši chůzi ovlivňuje zánět sedacího nervu. Můžete nám říct, co z toho je pravda?? Pán se na něj smutně usměje a povídá: ?Koukám, páni kolegové, že jsme se v diagnóze zmýlili všichni tři. Já jsem internista a myslel jsem si, že to bude jen takový malý, obyčejný prd......

Odesláno

Sedí úchyl na pískovišti, kde si hraje malá holčička a říká ji: "Holčičko, když mi nedovolíš abych si na tebe šáhnul, vypíchnu ti klackem oko. "Mně maminka říkala, že se nemám bavit s cizími pány" .Pích a je bez oka. Úchyl pokračuje: "Když mi teď nedovolíš, abych si na tebe sáhnul, vypíchnu ti druhý oko". "Mně maminka říkala, že se nemám bavit s cizími pány". Pích a je bez druhého oka. Holčička bere kyblíček a jde pryč. "No kam to běžíš?", ptá se úchyl. "Maminka říkala, abych šla domů, až bude tma".

Odesláno

Sedí úchyl na pískovišti, kde si hraje malá holčička a říká ji: "Holčičko, když mi nedovolíš abych si na tebe šáhnul, vypíchnu ti klackem oko. "Mně maminka říkala, že se nemám bavit s cizími pány" .Pích a je bez oka. Úchyl pokračuje: "Když mi teď nedovolíš, abych si na tebe sáhnul, vypíchnu ti druhý oko". "Mně maminka říkala, že se nemám bavit s cizími pány". Pích a je bez druhého oka. Holčička bere kyblíček a jde pryč. "No kam to běžíš?", ptá se úchyl. "Maminka říkala, abych šla domů, až bude tma".

No twl, to je hrubý.....  :lol2: to nemůžu ani nikam sdílet... :lol2:  :lol2:

2015-03-23_161402.JPG

Lidská blbost je bez hranic... :eek:  :clap:  :lol2:

Odesláno

Lidská blbost je bez hranic... :eek:  :clap:  :lol2:

Vypadá to stupidně, ale teoreticky by to mohlo i fungovat. Vypadá to, že jsou tam magnety, ty se běžně používají třeba u Su-Joku. Určitě lepší než nějaké zaručeně hubnoucí koktejly. Tohle v nejhorším neudělá vůbec nic, nebo maximálně kuří voko.

Odesláno

To je hrozny... :death: :death:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...