spineshank Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Přiběhne chlap k zubaři s oteklou pusou v bolestech a mlátí na dveře ale ty se neotvírají. Asi až za 5 minut otevře doktor a omlouvá se: ?Víte, nezlobte se, ale sestřičce se udělalo špatně tak jsem jí dával hofmanské kapky?. ?To vidím,? říká pacient, ?Ještě vám kouká hofman? Novy najemnik v dome. Na konci chodby jsou otevrene dvere, tak do nich nahledne a vidi zenu, jak se drzi za prsa a skace ze stolu na zem. Vedle stolu sedi chlap na nocniku a drzi destnik. Novy najemnik jde k vytahu a potka domovnika a pta se ho: ??ty lidi tam vzadu, nemam zavolat doktora?? A domovnik na to: ?To jsou hluchonemi. Ona mu rika at skoci pro mleko a on rika, ze tam prsi a ze se na to muze vysrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Ma dnes pobavil kolega v praci ..ked robim niekedy z domu tak to na mna celkom sedi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Stará reklama na Timex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 tvl to je dobré jaxviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Co dodat................... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Včera jsem bloumal navečer Prahou. Došel jsem do Palladia, koukal po výlohách, přemýšlel, jestli se mi chce kupovat dárky, prostě prázdný čas. Dole v obchoďáku stojí stánek s pečivem. Obsluhuje hezká slečna. Milá, usměvavá. Tak si říkám, koupím si něco na zub, prohlížím koláče. ... Hne se ve mně svědomí, nebudu žrát sladký, vyberu si něco zdravého. Ze žita. Ano, ten dalamánek. Žitné zrno se jmenuje.... Vystojím frontu dvou paní přede mnou, dojde na mě řada, na slečnu se adventně usměju a mile povídám: "Dobrý večer, já bych si vzal ječné zrno." Opona jde dolů, soutěž o debila dne má vítěze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Chudák holka...a ted si Vem ze tam takovej tetřevů za den přijde několik. .. vyprskla aspoň ...? :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Chudák holka...a ted si Vem ze tam takovej tetřevů za den přijde několik. .. vyprskla aspoň ...? :-)) trochu jo, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 (upraveno) Se nedivimedit: si myslím že jsi právě získal indiánské jméno. .. Upraveno 4. prosince 2015 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 (upraveno) Ten, který chce ječné zrno?P.S. Mimochodem příběh samotný bych nazval: Žito vrací úder:-) Upraveno 4. prosince 2015 uživatelem Rudykopalsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Hele kluci, neblbnete, vidíte že dělat si prd*l z žita nosí smůlu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 A já myslel Romane, že slečně prohlížíš bradavky Včera jsem bloumal navečer Prahou. Došel jsem do Palladia, koukal po výlohách, přemýšlel, jestli se mi chce kupovat dárky, prostě prázdný čas. Dole v obchoďáku stojí stánek s pečivem. Obsluhuje hezká slečna. Milá, usměvavá. Tak si říkám, koupím si něco na zub, prohlížím koláče. ... Hne se ve mně svědomí, nebudu žrát sladký, vyberu si něco zdravého. Ze žita. Ano, ten dalamánek. Žitné zrno se jmenuje.... Vystojím frontu dvou paní přede mnou, dojde na mě řada, na slečnu se adventně usměju a mile povídám: "Dobrý večer, já bych si vzal ječné zrno." Opona jde dolů, soutěž o debila dne má vítěze...Já myslel, že jí koukáš na bradavky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Dyž jsme už u té zimy..................trochu zimních radovánek neuškodí............... ...........tedy pokud se spíš nechtěla ochladit..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 ty kravo, jak se dole složila :D Romane, taky moc hezka...já si teda poprskal monitor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Hmm, já bych řekl,že se spíš dole rozložila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Nechybí poslední kus toho gifu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 řekl bych, že mu vykopla foťák z ruky, jak šla přes hlavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OLine Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Kurník to by se mi líbilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky