Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Byl jsem se teď ze zvědavosti mrknout do šuplíku v kuchyni a odhadem tam máme nástroje pro celej symfonickej orchestr a tak jsem si hned brnknul na harfičku a uvědomil si, že jsem na ni hrál pravidelně od dětství, vždycky, když se dělaly chlebíčky, úplně mi zvlhly oči...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V kostele je farář a kostelník, který něco opravuje. Najednou se kostelník trefí kladivem do prstu a zařve: ?Kurva! Zase vedle!? Farář ho napomene: ?Kostelníku neklej, sic tě stihne boží trest? Zase je ticho, ozývá se jen tlukot kladiva, když najednou kostelník zase zařve ?Kurva, zase vedle!? ?Kostelníku, varuji tě, neklej, sic tě stihne boží trest?. Opět je 10 minut klid a znovu kostelník zakleje. V tu chvíli se v kostele zableskne a farář leží mrtvý na zemi. Z hůry se jen ozve mohutný hlas ?Kurva, zase vedle!?

Odkaz ke komentáři

Přijde chlapík k sexuologovi, a stěžuje si, že manželka nechce provozovat orální sex

Tak doktor poradí: ?zkuste si ho natřít třeba Nutelou!!!?

Chlapík dojde za měsíc na kontrolu, spokojený.

A doktor říká: ?vidíte, že to šlo. Takže manželka už spolupracuje??

A chlapík na to: ?ještě ne, děcka jsou vždycky rychlejší!!?

Odkaz ke komentáři

Znám moc dobře: "Vy si s tím určitě poradíte, vždyť se tím živíte, něco určitě vymyslíte, jste přece odborník!" Odborník možná, kouzelník ale fakt ne... a to tam chudáka ještě neotravovali s termínama, což je teď před koncem roku velmi ožehavý téma  :lol2:

Upraveno uživatelem Mirek
Odkaz ke komentáři

chlapík tam má ještě jeden inzerát...

http://hudebnibazar.cz/daruji-cerneho-beatboxera/ID946063/

...edit...tohle je docela výhodné, poukázka na ladění harfy!

http://hudebnibazar.cz/cerny-beatboxer/ID946310/

Upraveno uživatelem Ondoni
Odkaz ke komentáři

Znám moc dobře: "Vy si s tím určitě poradíte, vždyť se tím živíte, něco určitě vymyslíte, jste přece odborník!" Odborník možná, kouzelník ale fakt ne... a to tam chudáka ještě neotravovali s termínama, což je teď před koncem roku velmi ožehavý téma  :lol2:

U nás termíny fungují následovně: "Nemožné ihned, zázraky do 3 dnů" :D překvapivě nic nestíhám :D zrovna dneska taky dělám něco jako červené čáry zeleným inkoustem, takže je to velice aktuální a díky videu mám pro takovou práci alespoň nový název, který se u nás hned docela chytil :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...