AndyAaron Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Odesláno 13. února 2016 Mit na nahrobku "Sezran zelvou", tak je clovek za blbce. Ale divam se na ty fotky a dvakrat do smichu mi neni...
straspol Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Odesláno 13. února 2016 No právě. Ale kdyř jsou velké jako pětikoruna ( jako ta želva nádherná třeba ) tak si to lidi zua tu stovku do akvárka koupěj. Za měsíc začnou mizet rybičky a pak už...
Daemonultimate Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Odesláno 13. února 2016 .... Za měsíc začnou mizet rybičky a pak už...... i sousedi )))
Radek124 Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Odesláno 13. února 2016 Nemívají náhodou kajmanky ten zobák otevřenej, aby mohly lákat blbé rybky na "masitě vypadající jazyk"?
McStinger Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Odesláno 13. února 2016 Nemívají náhodou kajmanky ten zobák otevřenej, aby mohly lákat blbé rybky na "masitě vypadající jazyk"? Áno, v tomto sa podobajú niektorým ženám
PepaSFI Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Odesláno 13. února 2016 jeden k tématu:Jak se to stalo?.......................nóó jdu normálně krmit.....................otevřu vrátka.................a najednou...............frnk..............frnk............frnk.................a všecky tři želvy byly pryč!
Radek124 Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Odesláno 13. února 2016 jeden k tématu:Jak se to stalo?.......................nóó jdu normálně krmit.....................otevřu vrátka.................a najednou...............frnk..............frnk............frnk.................a všecky tři želvy byly pryč! Jo jo, IZER https://www.youtube.com/watch?v=QFTx6Usp55k
VS Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Jojo, tu jsem si právě tenkrát koupil. Ale ve velikosti pětikoruny, to jsou právě dětičky. Vyrostla mi z ní dvaceticentimetrová predátorská potvora a ztratila veškerou něhu. Vybílila všechny rybičky z akvária a baštila hovězí na svíčkovou.A potom je ti chovatelé vypustili do rybníka a tak to dopadlo.
Honza.manta Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 V Hostivaři ve staré továrně na péra je rybníček a tam jich žije několik.
VS Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 (upraveno) Neříkej !! Kdepak jsi to fotil?49°55'5.24"N 18° 5'53.19"E Upraveno 14. února 2016 uživatelem VS
jungle Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 strašný potvory tyhle želvy https://www.youtube.com/watch?v=7IJBPXuDezk
sery.vlk Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Ještě želvy: ony ani ty metrové superlíné havajské nejsou žádná neviňátka. Prej jak se vyhřívají v písku, když jsou vyrušené, že se umí tak nasr*at, že začnou koordinovaně útočit a dokážou pořádně zranit údery krunýře - zkrátka ti dvě želvy s metrovým krunýřem secvaknou mezi ty krunýře nohu...
Xenomorfus Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Ještě želvy: ony ani ty metrové superlíné havajské nejsou žádná neviňátka. Prej jak se vyhřívají v písku, když jsou vyrušené, že se umí tak nasr*at, že začnou koordinovaně útočit a dokážou pořádně zranit údery krunýře - zkrátka ti dvě želvy s metrovým krunýřem secvaknou mezi ty krunýře nohu......asi to neni sranda, ale nasmal sem se pri predstave, ze hlasim na pojistovnu udalost o zraneni a v popisu mam: Napadly mne zelvy a zhmozdily mi nohu krunyrem
straspol Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 ...asi to neni sranda, ale nasmal sem se pri predstave, ze hlasim na pojistovnu udalost o zraneni a v popisu mam: Napadly mne zelvy a zhmozdily mi nohu krunyrem Neboj, v pojistných podmínkách máš určitě takovým tím malilinkatým písmem úplně vzadu dole napsáno, že na škody způsobené koordinovaným útokem želv se pojištění nevstahuje.
Doporučené příspěvky