Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jeden k tématu:

Jak se to stalo?.......................nóó jdu normálně krmit.....................otevřu vrátka.................a najednou...............frnk..............frnk............frnk.................

a všecky tři želvy byly pryč!

Odesláno

Jojo, tu jsem si právě tenkrát koupil. Ale ve velikosti pětikoruny, to jsou právě dětičky. Vyrostla mi z ní dvaceticentimetrová predátorská potvora a ztratila veškerou něhu. Vybílila všechny rybičky z akvária a baštila hovězí na svíčkovou.

A potom je ti chovatelé vypustili do rybníka a tak to dopadlo.

post-344-0-32357100-1455434094_thumb.jpg

Odesláno

Ještě želvy: ony ani ty metrové superlíné havajské nejsou žádná neviňátka. Prej jak se vyhřívají v písku, když jsou vyrušené, že se umí tak nasr*at, že začnou koordinovaně útočit a dokážou pořádně zranit údery krunýře - zkrátka ti dvě želvy s metrovým krunýřem secvaknou mezi ty krunýře nohu...

Odesláno

Ještě želvy: ony ani ty metrové superlíné havajské nejsou žádná neviňátka. Prej jak se vyhřívají v písku, když jsou vyrušené, že se umí tak nasr*at, že začnou koordinovaně útočit a dokážou pořádně zranit údery krunýře - zkrátka ti dvě želvy s metrovým krunýřem secvaknou mezi ty krunýře nohu...

...asi to neni sranda, ale nasmal sem se pri predstave, ze hlasim na pojistovnu udalost o zraneni a v popisu mam: Napadly mne zelvy a zhmozdily mi nohu krunyrem  :lol2:

Odesláno

...asi to neni sranda, ale nasmal sem se pri predstave, ze hlasim na pojistovnu udalost o zraneni a v popisu mam: Napadly mne zelvy a zhmozdily mi nohu krunyrem  :lol2:

Neboj, v pojistných podmínkách máš určitě takovým tím malilinkatým písmem úplně vzadu dole napsáno, že na škody způsobené koordinovaným útokem želv se pojištění  nevstahuje.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...