azeppelin Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Já jsem hlavně rád, že GOT sledujeme průběžně. Poslední díl s Hodorem odstartoval takovou lavinu spoilerů, že bych byl asi naštvanej.
pebe Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 taky sleduju průběžně. Vždycky na jaře končí ostatní seriály, které sleduju (Big Bang Theory, Elemntary, Agents of SHIELD) a tak se těším každý týden na nový díl a osobně jsem nejdřív viděl 1. řadu seriálu, potom se pokusil začíst do první knížky a to prostě nešlo. Navíc to vypadá, že do budoucna bude dřív seriál než knížky, to by mě hodně štvalo
MJ. Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Navíc to vypadá, že do budoucna bude dřív seriál než knížkyposlední knížka (pokud bude) se dostane ven tak 5 let po ukončení seriálu
azeppelin Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Přesně, aktuálně je seriál napřed. Linie Bran a Hodor knižně končí "doztracena" u stromu. Seriálové překvápko s Hodorem není knižně venku.
MJ. Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Martin jim dal stěžejní body (Hodor je jedním z nich) a jaký by měl být konec. Jinak si tam můžou asi dělat co chtěj
VintageLover Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Doufám, že půjde Margaery walk of shame, to by mě potěšilo. A zpět k humoru...
wizard-ov Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Já jsem jenom četl knížky a v tuším čtvrtém díle přeložili většinu jmen do češtiny, čímž jsem ztratil přehled kdo podvedl/zabil/ośukal/obelhal koho. Ze seriálu jsem viděl je kousek prvního dílu a tam jsem se polekal té slečny se svítícíma očima.
bubuking Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 inzerat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rodrigez Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 z FB Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SCIFI Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Jel jsem dnes do lidlu v Průhonicích a ta budova tam není. Zbourána. U vjezdu na parkoviště byla cedule "z provozních důvodů zavřeno" Docela me to rozesmálo.
SCIFI Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Jel jsem dnes do lidlu v Průhonicích a ta budova tam není. Zbourána. U vjezdu na parkoviště byla cedule "z provozních důvodů zavřeno" Docela me to rozesmálo.
Povidláček Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Jel jsem dnes do lidlu v Průhonicích a ta budova tam není. Zbourána. U vjezdu na parkoviště byla cedule "z provozních důvodů zavřeno" Docela me to rozesmálo. Coooo? Ten hned u kruháče jak se z něho dycky blbě vyjíždělo než tam udělali semafory? Ještě nedávno jsem tam byl...
KFL Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Od 23/5 do rijna zavreno - pisou na webu.
StefanM Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Odesláno 27. května 2016 Nudí se vaše děti?Jeďte s nimi do Norska, tam je zabaví...
Klotzman Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Odesláno 27. května 2016 Klamiwe kurwy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomas_2002 Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Odesláno 27. května 2016 Tenhle vtip by v češtině nikdy tak dobře nevyzněl
MJ. Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Odesláno 27. května 2016 trocha army humoru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sarka Farka Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Odesláno 27. května 2016 : ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky