Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já jsem hlavně rád, že GOT sledujeme průběžně. Poslední díl s Hodorem odstartoval takovou lavinu spoilerů, že bych byl asi naštvanej.

Odesláno

taky sleduju průběžně. Vždycky na jaře končí ostatní seriály, které sleduju (Big Bang Theory, Elemntary, Agents of SHIELD) a tak se těším každý týden na nový díl

a osobně jsem nejdřív viděl 1. řadu seriálu, potom se pokusil začíst do první knížky a to prostě nešlo. Navíc to vypadá, že do budoucna bude dřív seriál než knížky, to by mě hodně štvalo

Odesláno

Přesně, aktuálně je seriál napřed. Linie Bran a Hodor knižně končí "doztracena" u stromu. Seriálové překvápko s Hodorem není knižně venku.

Odesláno

Já jsem jenom četl knížky a v tuším čtvrtém díle přeložili většinu jmen do češtiny, čímž jsem ztratil přehled kdo podvedl/zabil/ośukal/obelhal koho. Ze seriálu jsem viděl je kousek prvního dílu a tam jsem se polekal té slečny se svítícíma očima.

Odesláno

Jel jsem dnes do lidlu v Průhonicích a ta budova tam není. Zbourána. U vjezdu na parkoviště byla cedule "z provozních důvodů zavřeno" Docela me to rozesmálo.

Odesláno

Jel jsem dnes do lidlu v Průhonicích a ta budova tam není. Zbourána. U vjezdu na parkoviště byla cedule "z provozních důvodů zavřeno" Docela me to rozesmálo.

Odesláno

Coooo? Ten hned u kruháče jak se z něho dycky blbě vyjíždělo než tam udělali semafory? Ještě nedávno jsem tam byl...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...