Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ten Lavi,... tie tri asi 10min diely,... to je ono? ja som to preletel a cakal som kedy uz pride ten avizovany narez, ale mam z toho zatial dojem, ze najvacsia cast budgetu a invencie padla asi na znelku.

Odesláno

Ten Lavi,... tie tri asi 10min diely,... to je ono? ja som to preletel a cakal som kedy uz pride ten avizovany narez, ale mam z toho zatial dojem, ze najvacsia cast budgetu a invencie padla asi na znelku.

No vidíš to, jak máme každý jiný vkus :)

Odesláno

hhhmm, takýto originál a cena dohodou za tri babky, neviem na čom sa mám smiať viac... :D

Odesláno

Radši mu mohli navlíknout svetr s jeleny, vypadal by líp než takhle... ne že by mi na něm nějak záleželo teda, ale jestli se na to dívali cizinci kteří ho ještě neznají, tak si o naší republice musí myslet strašné věci.

Odesláno

Starý jak hrad, ale mě to vždycky zabije :-)

Ty woe Afri,kua já až slzím.I ta moje  přišla z vedlejšího pokoje,že prej co se děje :lol2: .Já už to kdysi viděl,ale řval jsem dnes opět :lol2:

Dávám sto bodov - to mě fakt dostalo-yes.

Odesláno

Já nevím jestli se vám to už někdy stalo, že se vám chce smát za vážné situace kdy se fakt smát nemůžete. Mně bohužel docela dostkrát, takže o to víc vím, jak to je hnusné:-)). To muselo být pro něj strašné, ale zasmál jsem se jak už dlouho ne:-)))

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...