pebe Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 (upraveno) Ještěže nejezdí biathlon. náhodou borec že to dojel bych to hodil do lesa Upraveno 23. února 2017 uživatelem pebe
McStinger Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 No prislo mi vtipny, ze misto toho co tam cekaji, na ne vykoukne ten potapec a budou si lamat hlavu, co to jakoze ma znamenat.Ale tak pojdme to uz nepitvat. Ja myslim, ze uz tomu moc nepomuzeme Ale ja by som to ešte nebalil
nickolas Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Jasne, ja kdybych stal s klackem v ruce, tak bych s nim taky toho chudaka, leziciho v kaluzi, jeste parkrat stouchnul zpatky, ze jo...Ale nejak se nemuzu zbavit takoveho vtiraveho pocitu, ze mozna tak uplne nestojim
honza440 Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Všem chodí spam. No a tenhle člověk na ně začal odpovídat(video má i české titulky)
organic Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Já vím, je to pubertální, ale nemůžu se přestat smát. Snad ten gif bude makat.
minimus80 Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 jak tam spomenul hodinky, tak mi to nedalo sem nedat, a ze ich ma asi plnu kabelu :-D stiahnute z dennikn.sk, copyright Shooty
Návštěvník Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 náhodou borec že to dojel bych to hodil do lesa Co dojel, ještě nastoupil k dalším závodům Já mu fandím. https://www.youtube.com/watch?v=NkM4cFClmcY
AndyAaron Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Mi ho je normalne lito. Ale je to borec ze to nevzdal, dojel az do konce a nastoupil do dalsiho zavodu. Odhodlani mu nechybi. Ja bych se na to vyprdl a sel na pivo.
AndyAaron Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 (upraveno) Novy den, nove doubly... wtf Upraveno 24. února 2017 uživatelem AndyAaron
Radek124 Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Jestli to měla být sluníčková ukázka "integrace bubáků", tak to skončilo jako všechny ostatní pokusy o "pozitivní dyškriminaci" - ve vlákně (ČERNÝ) HUMOR...
Návštěvník Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Mi ho je normalne lito. Ale je to borec ze to nevzdal, dojel az do konce a nastoupil do dalsiho zavodu. Odhodlani mu nechybi. Ja bych se na to vyprdl a sel na pivo.Mi upřímně ani ne, spíš to celkem obdivuju. Navíc je to dobré pro propagaci sportu a vzhledem k ukázce sportovního ducha, fair play atd.. je to určitě přínosnější, než nějaký nagelovaný fotbalista v televizní reklamě, který sebou v následující chvíli plácne bezdůvodně na zem Lidi co se moc neohlíží na to jak při něčem vypadají a zatnou zuby a něco dokončí jsem vždycky obdivoval. Navíc je to taková pěkná ukázka charakteru fanoušků kolem, kteří se tomu smějí, ale věřím, že mu opravdu upřímně fandí ať to dojede a nic se mu nestane. Tady ještě plavec z OH v Sydney
Rudykopalsson Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Orel Eddie má můj obdiv, jako každý, který se nahoře na tom můstku dobrovolně rozjede ;-)
Frantik Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Tak doporucuju jeho příběh :-) http://www.csfd.cz/film/288902-orel-eddie/prehled/
Doporučené příspěvky