Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ještěže nejezdí biathlon. :D

náhodou borec že to dojel :D

bych to hodil do lesa :)

Upraveno uživatelem pebe
Odesláno

No prislo mi vtipny, ze misto toho co tam cekaji, na ne vykoukne ten potapec a budou si lamat hlavu, co to jakoze ma znamenat.

Ale tak pojdme to uz nepitvat. Ja myslim, ze uz tomu moc nepomuzeme ;)

Ale ja by som to ešte nebalil :)

Odesláno

Jasne, ja kdybych stal s klackem v ruce, tak bych s nim taky toho chudaka, leziciho v kaluzi, jeste parkrat stouchnul zpatky, ze jo...

Ale nejak se nemuzu zbavit takoveho vtiraveho pocitu, ze mozna tak uplne nestojim :)

Odesláno

Mi ho je normalne lito. Ale je to borec ze to nevzdal, dojel az do konce a nastoupil do dalsiho zavodu. Odhodlani mu nechybi. Ja bych se na to vyprdl a sel na pivo.

Odesláno

Jestli to měla být sluníčková ukázka "integrace bubáků", tak to skončilo jako všechny ostatní pokusy o "pozitivní dyškriminaci" - ve vlákně (ČERNÝ) HUMOR...  <_<

Odesláno

Mi ho je normalne lito. Ale je to borec ze to nevzdal, dojel az do konce a nastoupil do dalsiho zavodu. Odhodlani mu nechybi. Ja bych se na to vyprdl a sel na pivo.

Mi upřímně ani ne, spíš to celkem obdivuju. Navíc je to dobré pro propagaci sportu a vzhledem k ukázce sportovního ducha, fair play atd.. je to určitě přínosnější, než nějaký nagelovaný fotbalista v televizní reklamě, který sebou v následující chvíli plácne bezdůvodně na zem :D Lidi co se moc neohlíží na to jak při něčem vypadají a zatnou zuby a něco dokončí jsem vždycky obdivoval. Navíc je to taková pěkná ukázka charakteru fanoušků kolem, kteří se tomu smějí, ale věřím, že mu opravdu upřímně fandí ať to dojede a nic se mu nestane. 

Tady ještě plavec z OH v Sydney :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...