Rudykopalsson Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Počkat, takže vy tam nemáte svoje fotky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 (upraveno) Já ano.. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 9. dubna 2017 uživatelem Kat251 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Já takyTome, tebe jsem viděl na vlastní oči, to musí být hodně stará fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Já taky, trošku jsem přibral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 U mě je to asi před 30ti kily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 A víš co to je za strejdu, v mym avataru? To nevim, cece. Je mi nejakej povedomej, ale nedokazu to zaradit Je tady nekde vlakno o tom, co ma kazdy v avataru, ale uz nevim, kde to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 To nevim, cece. Je mi nejakej povedomej, ale nedokazu to zaradit Je tady nekde vlakno o tom, co ma kazdy v avataru, ale uz nevim, kde to je.To je přeci Captain Spaulding (Sid Haig) z jedné romantické komedie od Roba Zombieho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Romantické komedie No ale co si budeme nalhávat Sheri Moon tam byla sakra rajcovní, byť teda pěkně úchylná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 taky řešení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Takovy tichy to je, do loznice ideal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 To je přeci Captain Spaulding (Sid Haig) z jedné romantické komedie od Roba Zombieho Toz to jsem nevedel. Diky. Zase jsem o neco chytrejsi. Tu romantickou komedii si asi necham ujit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Takovy tichy to je, do loznice ideal. Uklidňující, monotónní zvuk ... Bude to mít podobné účinky jako zvuky moře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Já se s tím vymýšlím a hned to někdo zkopíruje. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/82344-vyroba-watchwinderu/page-3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Romantické komedie No ale co si budeme nalhávat Sheri Moon tam byla sakra rajcovní, byť teda pěkně úchylná Sheri Moon je rajcovní furt Toz to jsem nevedel. Diky. Zase jsem o neco chytrejsi. Tu romantickou komedii si asi necham ujit.No ale to je chyba! Fakt je, že bych na to takhle s dětma při sobotním odpoledni nekoukal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Souhlas, horší je, že si pak přijdu divnej i já, když se mi líbí a že zrovna ona je tak trošku (dost) trhlá i v reálném životě Pro děti je to ideální film, rozšíří si slovní zásobu, sem tam nějaké to strašidlo, vždyť je to vlastně normální pohádka Ještě bych potom nahodil The house of the devil a na 100% budeš mít od dětí do konce dne už klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 To snad ani není humor. Asi před rokem jsem byl s kamarádem na otvíračce novýho baru. A když jsem na baru dostal GinTonic v zavařovačce, tak jsem na barmana chvíli koukal, jestli si jako dělá prdel...ale ne, oni opravdu servírují nápoje v zavařovačkách....bože proč jako? A před měsícem jsem měl s kolegyní rezervaci do nové burgrárny. Seděli jsme na lavici z palet u stolu z palety. Nejenže to logicky není moc pohodlný, není kam dát pořádně nohy a na stole musí být ještě studená deska skla, a ještě k tomu jsem si připadal jak někde na stavbě. A burger byl hnusne, víckrát mě tam neuviděj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Ruský křišťál je dneska vzácnost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 (upraveno) Konečně chytré hodinky. Umí i modrou obrazovku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. dubna 2017 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky