Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Romantické komedie :D No ale co si budeme nalhávat Sheri Moon tam byla sakra rajcovní, byť teda pěkně úchylná :)

Sheri Moon je rajcovní furt  :smile_anim:

Toz to jsem nevedel. Diky. Zase jsem o neco chytrejsi. Tu romantickou komedii si asi necham ujit.

No ale to je chyba! Fakt je, že bych na to takhle s dětma při sobotním odpoledni nekoukal...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlas, horší je, že si pak přijdu divnej i já, když se mi líbí a že zrovna ona je tak trošku (dost) trhlá i v reálném životě :)

Pro děti je to ideální film, rozšíří si slovní zásobu, sem tam nějaké to strašidlo, vždyť je to vlastně normální pohádka :D Ještě bych potom nahodil The house of the devil a na 100% budeš mít od dětí do konce dne už klid :D

Odkaz ke komentáři

To snad ani není humor. Asi před rokem jsem byl s kamarádem na otvíračce novýho baru. A když jsem na baru dostal GinTonic v zavařovačce, tak jsem na barmana chvíli koukal, jestli si jako dělá prdel...ale ne, oni opravdu servírují nápoje v zavařovačkách....bože proč jako?

A před měsícem jsem měl s kolegyní rezervaci do nové burgrárny. Seděli jsme na lavici z palet u stolu z palety. Nejenže to logicky není moc pohodlný, není kam dát pořádně nohy a na stole musí být ještě studená deska skla, a ještě k tomu jsem si připadal jak někde na stavbě. A burger byl hnusne, víckrát mě tam neuviděj.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...