Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Priznam sa ze som to nedopozeral do konca pretoze to bolo nudne, ale predpokladam spravne, ze typek proste zaparkoval kde nemal, este mal kecy, cajti si ho natocili a on teraz dostane mastny flaster? IMO nic co by narusovalo harmoniu univerza natolko, aby sa to musel cely narod dozvediet. Alebo mi nieco uniklo?

Odesláno

Priznam sa ze som to nedopozeral do konca pretoze to bolo nudne, ale predpokladam spravne, ze typek proste zaparkoval kde nemal, este mal kecy, cajti si ho natocili a on teraz dostane mastny flaster? IMO nic co by narusovalo harmoniu univerza natolko, aby sa to musel cely narod dozvediet. Alebo mi nieco uniklo?

Jen to, ze tam za nim stal ten nadmernej naklad, kterej diky tomu ocaskovi z PPL nemohl projet. A na zacatku, ze asi couval do jednosmerky, asi.

Odesláno

Já právě měl jenom takovou domněnku, že ten řidič je místní člen qoyi...

Jinak máš v podstatě pravdu ;-)

Odesláno

Ses na to trochu Zmizíkovi chytil  :lol2:

Řekni nám, koho bys chtěl ještě znovu tlouct?

Protože nejsem ani komanč, ani štuba a ani sluníčkář, tak jsem se necítil dotčen.  :bangin:

Beru to jako postesknutí střední generace, která ještě zažila, že policajt byl policajt.

Je zapotřebí respektu pro zákon! 

Jedno motivační video pro zasmání ( i když to sranda není, takže se předem omlouvám ) :

https://www.youtube.com/watch?v=umi26LceeBg 

Takže slunce v duši, koloušci.  :cheers:

Návštěvník
Odesláno

Uz jsi nekdy resil neco s policii? Treba, ze te prepadli nebo vykradli?

Hele Tebe bych poslal s členem qoyi na pivo a potom Vám nějak nenápadně podsunul nože. Mohlo by to být celkem zábavné :) 

Odesláno

Uz jsi nekdy resil neco s policii? Treba, ze te prepadli nebo vykradli?

Řešil jsem s nimi už oboje, a oboje nalevačku. Bohužel.

A mám s nimi vícero špatných příhod.

Odesláno

Tak urcite ze uprchlici pridaju tie prave grady uplne kazdemu tematu, aj tomu o PPLakovi co parkoval jak hovado.

Odesláno

No tvl... jsem musel asi zaspat dobu. Co dal? Pribalena pametni plechovka Cyklonu B k sobotni priloze oblibeneho denniho tisku?

Odesláno

Ukradeno z FB:

A: NAZDAR NAZDAR, JSEM TU NOVY, JAK SE MAS?

B: Zmáčkni CapsLock!

A: JEEE, DIKY, SUPER, TED UZ NEMUSIM DRZET SHIFT!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...