Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Skoda, ze jsem vymek a nevyfotil to... Ze tri pokladen si stoupnu k te jedine, kde je na rade jenom jeden clovek... Policajt...mel na pasu 7 eidamu a 7 stejnych pytliku s rohlikama... Kazdej eidam a pytlik chtel namarkovat zvlast...kazdej listek z kasy chtel orazitkovat a podepsat.. kazdej ten mini nakup platil zvlast... Jsem si prisel, jak z nejakeho vtipu o policajtech, co neumi delit sedmi... A navic u posledniho pytliku se paní pokladní zarazila a rika, ze tady jste mi smichal rohliky a houskama! A on na to ze rohliky dosly, ze to proste musel smichat... Rozkaz znel asi jasne... do každého pytliku predepsany pocet kusu peciva... :-))

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, cela předběžného zadržení. To že potřeboval účtenky zvlášť, tomu jen nasvědčuje. Každej nevinej co je tam strčenej, má třikrát denně nárok na jídlo, nejdřív asi po čtyřech hodinách od doby zadržení/zajištění. Kdysi to bejvalo z kapes dp asi tři pětky za snídani, oběd kolem pajdy, večeře v ceně mezi snídaní a obědem.

Po sedmi tam určitě nebudou, max dva, výjimečně tři na celu. 

Ani se nedivím, že nezasvěcenýmu to může připadat směšný. Svým způsobem je. Ekonomický oddělení se totiž v21. století neumí poprat s hromadnou účtenkou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...