clockyclock Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 masaker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Tady se názorně ukazuje, že podporovatelé a osobní přátelé Miloše Zemana, jsou tak trochu jinej oddíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Povedla se mi tam pravopisná chyba, ale mí národové mi rozumějí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 TO snad není pravda :-D :-D :-D"Nájemní mediální vrazi se mě pokusili otrávit"http://www.tydenikobcanskepravo.cz/2018/01/najemni-medialni-vrazi-se-me-zrejme.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 https://cs.wikipedia.org/wiki/Chucpe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Jako musím říct, že některé mne rozsekaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Pondělní dávka černého humoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Jeden černej: zeman.jpgJestli ten modrej klikyhak predstavuje krivku ekg, nadeje jeste je, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Pondělní dávka černého humoruVšak jo, nic nového. Tohle v Německu testovali už před pětasedmdesáti lety. To měli výfuk přímo dozadu do kabiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Jarda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Tak to ovšem nemá chybu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Vojta1: cece, odkaz na neonacka Clarksona, to bych zrovna od tebe necekal. No nic ve zlem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Ale vždyť má pravdu ten chlap anglickej, a ano Clarkson mi připomněl jak nám tu zemi ty šmejdi vedou. Nic kluci, jsme v humor sekci...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Vojta1: cece, odkaz na neonacka Clarksona, to bych zrovna od tebe necekal. No nic ve zlem Coze ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Clarkson je neonácek? Zdroj pls? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 milé děti napište nějaký manifest. Pepíček: Všechnym babam smrdí kunda, naši Máňi fest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 (upraveno) Hele hosi, jako v pohode... ja ho proste nemuzu ani citit To bude muj osobni problem. Nechce se mi to hledat, odkazu je vsude dost, tak tady jeden, kde to je tak nejak sesumirovany. Fakt, ze nema holou lebku a Martensky neznamena, ze nesdili ty kravsky nazory... naopak ja holou lebku mam, pochodovy botky taky, a z tech jeho komentaru je mi nedobre. Mozna to je jen vykalkulovany hon za popularitou, takova ta hospodska oblibenost Zemanovskeho typu, to je mozne. Ale slysel jsem to i od dvou lidi z BBC, ktere znam a verim jim, takze ho proste nesleduju, nepodporuju a tak. EDIT: hehe, to bylo kouzlo nechteneho... to, ze ho nemuzu ani citit, se tykalo samozrejme Klaksona, ne Mani Upraveno 29. ledna 2018 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Hmm, kdybys napsal Clarkson je arogantní vůl, nemůžu ho ani cejtit, tak beru, ale dát nálepku neonácek... nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 A jakej je rozdil mezi neonackem a vobycejnym nackem? Neonacek je podle me takovej slusnejsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky