Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Občas to tady mám fakt rád :-)

Hraje si malý Fabio s míčem.

Míč mu spadne na silnici.

Škoda Fabia

Odesláno

Občas to tady mám fakt rád :-)

Hraje si malý Fabio s míčem.

Míč mu spadne na silnici.

Škoda Fabia

Zbožňuju krátký ftipy. :mobile:

Odesláno

Roman I.: "vytrína" :D .. to tahá za uši.

dyk píšu, že jsme jednoduchý.
Odesláno

Pepa SFI: Já nastupoval do Mechova na letiště v říjnu 1996 jako záklaďák. Loni jsem se tam byl mrknout při návštěvě Hradce a jen jsem koukal, v jakém stavu to je. Ale Ypsilonka, kde jsme byli jako bažanti ubytováni, je furt stejně vybydlená,jen v přízemí je jakási regionální televize. A z kuchyně je jakýsi chemický závod :-) :-) :-)

Odesláno

Upřímně řečeno o nenávisti k cyklostezkám a nazývání cyklistů debily se mi špatně čte ať se to odehrává kdekoli...

Odesláno

Upřímně řečeno o nenávisti k cyklostezkám a nazývání cyklistů debily se mi špatně čte ať se to odehrává kdekoli...

To je ale asi jen špatně pochopeno, já sám na koke závodil/ dělal triatlon. Cyklostezky mi nevadí, když se jim dá vyhnout. Upřímně když jedu na karbonove silničce tak je to fakt peklo. Nehledě na fakt, že musím jet 1/2 rychlostí, protože nechci zabít žádné dítě....

V Pardubicích jsem vždy strašně trpěl, když jsem tam jel na kole za kamarády...

Odesláno

Žáci 2. třídy a jejich znalosti o mateřství

eff83304d469493b8260de408ca71a5b.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Já už nic psát o Pardubicích nikdy nebudu. My teda vypadáme

Vypadáte dobře, matně si vzpomínám na jeden srazík v Rybárně, kdy jsi mě nutil běhat s vlajkou Tesly a následně jsme vám s Kamilem vyházeli ventilky z kol do rybníka, potom dlouho nic a potom Kamil na horizontu v Horních Počernicích zvracel vedle auta. Dobře mi tak, neměl jsem být na srazu vozmo. :D

Odesláno

To sme byli mlady a blbi a pokudsi dobre vzpominam, bylo finale s Vitkovicema. Jen uz nevim, jak dopadlo. A ze sem vzal do hospody relikvii, ja se k ni chtel chovat hezky. Nevim, proc sme se pak tak zlili

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...