Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Tak dnes som bol vyniesť smeti a uvedomil som si, že tú značku na kontajneri nejako poznám. Takto polepený kontajner na plasty máme pred domom už aspoň 3 roky.

fotka je z mobilu, takže kvalita nič moc, len dúfam, že tam nikto nehádže hodinky :bangin:

Radši to zkontroluj, jestli je tam někdo nevyhodil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Miluj svou tchýni.....

Z pokoje se line vůně štědrovečerní večeře, zkrátka vánoční

pohoda.

Na stropě je přibitá skoba a na ní visí oběšená starší paní. Ve

dveřích

stojí manželský pár v tichém zděšení. Ticho přeruší manžel:

"Teda ta tvoje máma je ale formát, lepší vánoční dárek mi snad

ani nemohla dát .."

Potkají se po hodně dlouhé době dva spolužáci:

"Hele, Karle, kde jsi byl posledních patnáct let ?"

"Ale, v base."

"Prosím tě a kvůli čemu ?"

"Kvůli slepicím."

"Prosím tě, vždyť kvůli slepicím se nedává patnáct let!"

"Vyhrabaly tchyni."

"Babičko, ty nedovedeš sama jíst ?"

"Proč myslíš, Venoušku ? To víš, že dovedu."

"No když jsi včera přijela, tatínek řekl, že zas musíme tu

starou škatuli čtrnáct dní krmit !"

Víte, jak dlouho se vydržíte dívat na tchýni jedním okem ?

Dokud nezmáčknete kohoutek ...

"Šéfe, potřebuji na zítřek volno, jdu tchýni na pohřeb."

"Dobře, běžte a

dobře se bavte, ani nevíte jak rád bych s vámi měnil.

"Pane, váš pes pokousal moji tchýni !"

"Panebože, snad mě nechcete žalovat ?"

"To ne, já bych ho chtěl koupit."

Přiběhne vyděšená žena za svým mužem: "Pospěš si, Vojtěchu, do

domku mé

matky vešel strašný medvěd!" "Nemám tušení, jak bych ho mohl před

tvou matkou ochránit."

Vážně nemocná tchýně praví svému zeťovi: "Myslím si, že už

zítra umřu!"

"Co je možné udělat dnes, neodkládej na zítřek!"

Vyšetřovatel: "Proč jste zabil svou tchýni ?"

Vyšetřovaný: "Na radu psychiatra."

Vyšetřovatel: "Tomu nerozumím, vysvětlete mi to."

Vyšetřovaný: "V poslední době jsem byl velmi nervózní. Proto

jsem šel na přednášku psychiatra.

Říkal, že příčiny neuróz je nutno odstraňovat."

Prosím únosce mé tchýně, kteří mi poslali její ukazováček

poštou, aby mi poslali další důkazy!!!

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem slavil u bratra narozeniny a nerozvážně mě pustili k pc a já jim pouštěl písničky...omlouvám se, ale musel jsem se podělit. Věřím tomu, že mí vrstevníci ocení....takové malé disco

http://www.youtube.com/watch?v=eiuHdUkuRi0

http://www.youtube.com/watch?v=-WrVrlZ4p4Q...feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=6NKpY9DAFT4...feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=es92E_GrbuQ...feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=3tYLo9FkqNc

http://www.youtube.com/watch?v=AtyJbIOZjS8

http://www.youtube.com/watch?v=En-cHBv7UpA

A spousta dalších skvělých písní zazněla. To víte, když se pětatřicátníci navalej :)

Odkaz ke komentáři

A opět v hlavní roli tchýně...

FBI vyhlásila výběrové řízení na obsazeni místa agenta.

Přihlásilo se cca

100 lidi a 97 jich vypadne hned v prvním kole. V druhem kole

dostanou

zbývající tři pistole a je jim řečeno, ze tam ze těmi dveřmi

stoji jejich tchyně a jejich úkol je jasny - sejmout ji.

První vejde....a najednou vyběhne ven se slovy...já nemohu.

Tak druhy tam vlítne...

a vyběhne hned zpět...to fakt nejde. A tak vběhne třetí,

rozkopnedveře, třináctkrát vystřelí. Najednou rachot a řev...

pak vyjde zpocený ven a

ty dva předchozí se ho ptají: "Cos tam proboha dělal?"

"Ale ... nějaká svině

mi tam dala slepý náboje, tak jsem ji umlátil židli..."

S: "Obžalovaný, můžete nám říci, proč jste vyhodil svou tchýni

z okna na ulici?"

O: "Víte, pane soudce...."

S: "To jste si neuvědomil, že byste mohl zranit chodce?"

Přijde zeťák z hospody domů, ve dveřích stoji nasupená tchyně

s koštětem

a zeťák se ji ptá: "Zametáte nebo odlétáte?"

Tchýně poprosila zetě, aby ji doprovodil k lékaři. Doktor ji

prohlédl a zeť se ptá: "Je nějaká naděje?!"

"Bohužel, je to jen chřipka..."

Chlap zazvoní u dveří a povídá:

"Sousede, prosím vás, půjčte mi patnáct kýblu vody!"

"A na co proboha potřebujete patnáct kýblu vody???"

"Ale, spadla mi tchyně do studny a ještě ji kouká hlava..."

Je možné ručníkem zabít tchýni? Ano, pokud je v něm žehlička.

Pane doktore, každou noc se mi zdá hrozný sen. Jdu po ulici a

vidím svou tchýni, jak vede na provázku krokodýla.

A ještě teď se třesu strachy, když

vidím ty žluté oči, zelenou kůži s puchýři a ohromná zubiska, co

mě chtějí roztrhat!

Doktor zvolá: To je strašné, i mně z toho běhá mráz po zádech!

Ale to ještě nic není, pane doktore, teď vám popíšu toho krokodýla!

Víte jaký je rozdíl mezi tchyní a dítětem?

Žádný. Stačí pochovat a je klid....

Zeť vyhazuje tchýni z okna z pátého patra a říká:

Vidíš, jinej by Tě zabil a já tě pouštím na svobodu.

Sejdou se takhle dva nájemní vrazi a jeden říká tomu druhýmu:

"Člověče, dnes je pro nás normálně problém sehnat práci. No

kdyby mi

nepřišla včera tchýně, tak normálně vyjdu ze cviku."

Ona: "Miláčku, co dáme mojí mamince k vánocum?

Vloni jsme ji koupili křeslo, co by se k tomu hodilo?"

On: "Co tak elektricky proud??"

Víte, co je to ropucha a třicet žabiček?

Tchýně věší záclony.

"Koukám, sousede, že jste si koupil nové auto, copak se stalo s

tím starým?"

"Ale, zaseklo se mi centrální zamykání dveří."

"Tak proč to nespravíte? Kvůli tomu si přece nemusíte kupovat

nový vůz."

"To víte, že bych to spravil, ale tchyně zůstala sedět uvnitř."

Sedí dva kámoši u jednoho doma:

-Ty Pepo ta tvoje tchýně je ale hnusná!

-Tak jí nech a sněz jen brambory.

˝A co máme zahrát vaší tchýni?˝ táže se kapelník před pohřbem.

Co chcete,˝ odvětí smutkem zlomený zeť, ˝ale hlavně potichu,

abyste ji, proboha, nevzbudili.˝

Víte, z jakých slov vzniklo slovo TCHÝNĚ?

Tchoř a svině

"Paní prodavačko, zejtra musím na pohřeb a tak bych potřeboval

Černou smuteční pásku."

"A jak širokou?"

"Jak to myslíte?"

"Víte pane, čím více byl zesnulý člověk pozůstalým bližší, tím

širší páska."

Kupující chvíli přemýšlí a pak povídá:

"Víte co, prodejte mi černou nit, mně umřela tchýně..."

Ptá se kamarád kamaráda na pohřbu:

"Jakže umřela ta tvoje tchýně?"

"Otrávila se houbami."

"A jakto, že má rozbité zuby?"

"Bránila se svině."

Víte, čím se zahrnují milenky?

LÁSKOU

A ženy?

KVĚTINAMI

A tchýně?

BULDOZEREM

Kolik kilo má vážit správná tchýně?

Dvě a půl kilo, i s urnou.

Lord provádí zámkem a ukazuje své lovecké trofeje.

Mezi hlavami je i hlava s podivným úsměvem.

"To je taky váš úlovek?"

"Ano. Tchýně. Do poslední chvíle si myslela, že ji budu

fotografovat."

Odkaz ke komentáři

Ne, to snad není možný. Že ne?

stejná historka je v knize Darwinovy ceny-evoluce v praxi. Jen její hrdinové se jmenují Dick Grayson, Tony Maloney a pískomil Raggot. Historka je zařazená mezi urban legend. Mimochodem tu knihu doporučuju, některé blbiny taky rekonstruovali Bořitelé mýtů na Discovery. Tuhle sice ne ale třeba chcaní na napájecí kolejnici elektrického vlaku nebo střelba na potápěče byly hodně výživné. Možná to bude i na youtube.

Odkaz ke komentáři

Tak ještě jedna Darwinova cena. :) Přece nevadí, že je to urban legend. Je to v sekci Humor a ne literatura faktu :)

Před několika měsíci byla arizonská dálniční policie upozorněna, že nad jedním úsekem dálnice proletělo nízko tryskové letadlo a narazilo do skály nad dálnicí, vybuchlo a shořelo. Highway Patrol jsou muži činu. Ihned nasedli do služebních vozů a řítili se na určené místo. Ještě před tím upozornili na havárii kontrolory letového provozu. Těm však žádné letadlo nechybělo...

Udané místo našla Highway Patrol snadno. Ze skály nad dálnici se stále ještě kouřilo, místo bylo dobře patrné již z dálky. Když se muži zákona dostali ke kráteru, který na místě zbyl, zůstali stiffed, štajf čili zkoprnělí. Z doutnajícího kráteru nevyčnívala záď superrychlého bojového letounu, nýbrž ohořelé zbytky kufru automobilu Chevrolet Impala! To je takové to velké hranaté auto, které jako americký taxík vystupuje ve všech seriálech, kterými nás krmí televize Nova.

Auto s pětilitrovým motorem; váží kolem dvou tun. Díky čitelnému číslu zjistila policie majitele, kterým byl Wile E. Coyote. A ten svým bližním, na rozdíl od pilotů, skutečně chyběl. Ne všichni ovšem byli jeho smrti překvapení, někteří jeho poslední jízdu zažili na vlastní oči. Podle nich se všechno událo takto:

Díky tomu, že armády na celém světě nejsou zrovna nejpořádnější, dají se po nich občas najít různé věci, které navíc nikdo nepostrádá. Jsou to věci mnohdy velmi bizarní. Tak se stalo, že tito pánové našli startovací raketu na pevné palivo JATO, která slouží přetíženým nákladním letadlům C-130 Hercules, aby mohly vzlétnout z velmi malé plochy. Co s takovou nádhernou věci? To se přeci musí vyzkoušet! Taková věc neleží na silnici každý den!

Pánové se rozhodli a namontovali raketu na střechu Chevy Impala. To je přeci solidní a pevný vůz (něco jako Volha). Raketa sama váží kolem metráku. Pro porovnání -šest těchto raket zvedne sedmdesátitunového Hercula z fotbalového hřiště. Teď zbývalo najít patřičně dlouhý rovný úsek dálnice v arizonské poušti. Po chvíli hledání tu byl: ideálně rovný, tři míle dlouhý úsek, bez jediné zatáčky. Ta byla až na konci...

Co se dělo pak? Pokusník nasedl do svého vozu a zapálil raketu. Místo zážehu našli policisté snadno: asfalt na silnici chyběl, kolem byl rozpuštěný. Maximální tah vyvine raketa po pěti sekundách... V tu chvíli Chevy překročil rychlost 350 mil (560 km/h). Stále zrychloval. Plný tah rakety hnal auto šílenou rychlosti po dvacet až pětadvacet sekund...

Vlastně, hnal by ho i dále, ale byla tam ta nešťastná zatáčka. Ve chvíli šíleného zrychlení zažíval řidič pocity pilota stíhačky F-14, který provádí soubojové obraty na režimu plné forsáže. Po dvou a půl mílích bylo jasné, že je rovný úsek dálnice asi trochu krátký. Řidič se rozhodl brzdit. Svědkem jeho úsilí byly zbytky pneumatik a zbytky brzd.

Pak se z řidiče stal pilot...

Dvoutunová Impala se vznesla a raketa ji hnala proti skále. Ve výšce 38 metrů do ní narazila a vyhloubila kráter metr hluboký. Z chrabrého pokusníka našli jen pár kostí a zubů. V nalezené části volantu byly ještě zaryté nehty..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem VS
Odkaz ke komentáři

Tak ještě jedna Darwinova cena. :) Přece nevadí, že je to urban legend. Je to v sekci Humor a ne literatura faktu :)

Před několika měsíci byla arizonská dálniční policie upozorněna, že nad jedním úsekem dálnice proletělo nízko tryskové letadlo a narazilo do skály nad dálnicí, vybuchlo a shořelo. Highway Patrol jsou muži činu. Ihned nasedli do služebních vozů a řítili se na určené místo. Ještě před tím upozornili na havárii kontrolory letového provozu. Těm však žádné letadlo nechybělo...

Udané místo našla Highway Patrol snadno. Ze skály nad dálnici se stále ještě kouřilo, místo bylo dobře patrné již z dálky. Když se muži zákona dostali ke kráteru, který na místě zbyl, zůstali stiffed, štajf čili zkoprnělí. Z doutnajícího kráteru nevyčnívala záď superrychlého bojového letounu, nýbrž ohořelé zbytky kufru automobilu Chevrolet Impala! To je takové to velké hranaté auto, které jako americký taxík vystupuje ve všech seriálech, kterými nás krmí televize Nova.

Auto s pětilitrovým motorem; váží kolem dvou tun. Díky čitelnému číslu zjistila policie majitele, kterým byl Wile E. Coyote. A ten svým bližním, na rozdíl od pilotů, skutečně chyběl. Ne všichni ovšem byli jeho smrti překvapení, někteří jeho poslední jízdu zažili na vlastní oči. Podle nich se všechno událo takto:

Díky tomu, že armády na celém světě nejsou zrovna nejpořádnější, dají se po nich občas najít různé věci, které navíc nikdo nepostrádá. Jsou to věci mnohdy velmi bizarní. Tak se stalo, že tito pánové našli startovací raketu na pevné palivo JATO, která slouží přetíženým nákladním letadlům C-130 Hercules, aby mohly vzlétnout z velmi malé plochy. Co s takovou nádhernou věci? To se přeci musí vyzkoušet! Taková věc neleží na silnici každý den!

Pánové se rozhodli a namontovali raketu na střechu Chevy Impala. To je přeci solidní a pevný vůz (něco jako Volha). Raketa sama váží kolem metráku. Pro porovnání -šest těchto raket zvedne sedmdesátitunového Hercula z fotbalového hřiště. Teď zbývalo najít patřičně dlouhý rovný úsek dálnice v arizonské poušti. Po chvíli hledání tu byl: ideálně rovný, tři míle dlouhý úsek, bez jediné zatáčky. Ta byla až na konci...

Co se dělo pak? Pokusník nasedl do svého vozu a zapálil raketu. Místo zážehu našli policisté snadno: asfalt na silnici chyběl, kolem byl rozpuštěný. Maximální tah vyvine raketa po pěti sekundách... V tu chvíli Chevy překročil rychlost 350 mil (560 km/h). Stále zrychloval. Plný tah rakety hnal auto šílenou rychlosti po dvacet až pětadvacet sekund...

Vlastně, hnal by ho i dále, ale byla tam ta nešťastná zatáčka. Ve chvíli šíleného zrychlení zažíval řidič pocity pilota stíhačky F-14, který provádí soubojové obraty na režimu plné forsáže. Po dvou a půl mílích bylo jasné, že je rovný úsek dálnice asi trochu krátký. Řidič se rozhodl brzdit. Svědkem jeho úsilí byly zbytky pneumatik a zbytky brzd.

Pak se z řidiče stal pilot...

Dvoutunová Impala se vznesla a raketa ji hnala proti skále. Ve výšce 38 metrů do ní narazila a vyhloubila kráter metr hluboký. Z chrabrého pokusníka našli jen pár kostí a zubů. V nalezené části volantu byly ještě zaryté nehty..

:suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

... Jo tam se musí náklad dobře přivázat.
Co náklad - lidi se musí pořádně držet :D :D :D

(já vím, foto je mizerné, ale co chcete po mobilu v podvečer a ještě v takové temné sluji :))

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

i ve vytahu je sranda :)

tak něco podobného jsem zažil asi před třemi roky. Na Fénixconu, scifi setkání v Brně takhle ve výtahu jezdila horda juchajících scifistů se sudem piva. a pak taky křeslo a v něm trůnil veliký hasící přístroj. Samozřejmě k nemalé radosti hotelového personálu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...