Patrik Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Tak nevím, jestli to mám dát do sekce vtip . Každopádně to funguje, sám jsem to teď vyzkoušel
Návštěvník Tada Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Tak nevím, jestli to mám dát do sekce vtip . Každopádně to funguje, sám jsem to teď vyzkoušel Fakt to tam je
filo-boxer Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Fakt to tam je Jo je to tam, v nasledujicim kontextu: PS: nejsem volicem CSSD
KFL Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Top Gear a jejich dělání reklamy na nové VW Scirocco .. celý to má asi 20 minut, tohle jsou jen finální produkty. Některý jsou fakt skvělý a ta poslední, Clarksonova verze, mě sestřelila ze židle . http://www.youtube.com/watch?v=bGi47ZIOJ5A
911 Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Rumuni nemají peníze, s převozem ?princova? těla pomůže magistrát tak to spis patri do vlakna, "to si delate prdel, ne?"
filo-boxer Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 tak to spis patri do vlakna, "to si delate prdel, ne?" Diskuze k clanku "Rumuni nemaji penize...":
911 Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Top Gear a jejich dělání reklamy na nové VW Scirocco .. celý to má asi 20 minut, tohle jsou jen finální produkty. Některý jsou fakt skvělý a ta poslední, Clarksonova verze, mě sestřelila ze židle . http://www.youtube.com/watch?v=bGi47ZIOJ5A diky. ta posledni je vostra
Návštěvník Tada Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Neměl už Clarkson kdysi nějaké problémy kvůli němcům a polákům - tuším, že u jednoho auta, buď BMW nebo Mercedesu říkal, že protože je auto německé navigace pořád ukazuje jenom Polsko
Alessio Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Neměl už Clarkson kdysi nějaké problémy kvůli němcům a polákům - tuším, že u jednoho auta, buď BMW nebo Mercedesu říkal, že protože je auto německé navigace pořád ukazuje jenom Polsko jj, to byla třída S myslím
KFL Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Jasně že měl .. na tom stojí celá jeho osobnost . Hádám, že teď už do BBC tečou tisíce mejlů a dopisů se stížnostma .. Kdysi přece 5 minut mlčel, když testoval Opla Vectru, že prý je tak nudný, že o něm nemá co říct, a pak si na něj stěžovali zaměstnanci továrny Opel .
Návštěvník Tada Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Kdysi přece 5 minut mlčel, když testoval Opla Vectru, že prý je tak nudný, že o něm nemá co říct, a pak si na něj stěžovali zaměstnanci továrny Opel . Jo, prý zapříčinil nízké prodeje Vectry v UK
911 Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 tak do voxhóhlu se tam navazeji porad. a at lidi posilaji maily. co bychom to byli za spolecnost kdyz uz si nedokazeme udelat ani z tohohle legraci
Alessio Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 Vždycky mě rozsekáš, kibi (až na islandštinu, to sem fakt nepobral ) Sedí chlapeček s dědou v parku. Hodinu, dve, tři. Pak chlapeček povídá: Hele dědo, smrdí tu zdechlina. Dědo?! Dědo!!!!!
Duko Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 Od milenky k manželke sa človek vracia s ťažkým srdcom a ľahkými vajcami. Keď v slove LÁSKA zmeníme 4 písmena a jedno uberieme, dostaneme slovo PIVO, čo isto stojí za povšimnutie. Ale teraz pozor! Keď v slove LÁSKA zmeníme 5 písmen a jedno pridáme, vznikne slovo FERNET! To už nemôže byť náhoda!!! Žena je dobrý sluha, ale zlý pán... Osemdesiat percent mozgu človeka tvorí kvapalina. U niektorých brzdová... Ak ty nemáš frajerku, znamená to, že niekto má dve... Z faktu, že existujú ženskí lekári a neexistujú mužskí, by sa dalo usúdiť aj to, že byť ženou je choré...
tombed Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 Přijde frajer do baru, objedná si dvojitej rum, vypije ho na ex, odplivne si a povídá: "Fuj, ta uměla řídit!" Objedná si dalšího, znovu na ex a zase povídá: "Fuj, ta ale uměla řídit!" Ještě jednoho." Barman už to nevydrží a ptá se, proč to pořád říká a frajer mu vypráví: "No stopuju na dálnici a zastavila mi taková hnusná vošklivá hrozně stará bába. Ptám se jí, jestli mě vezme do Prahy, a vona, že jo. Tak jedem, baba jede padesátkou, pak už jede stovkou. Najednou jede stopadesátkou, až to vytáhne na dvoustovku! A v tom prudká zatáčka doprava a v ní naštorc kamion! Já jí povídám: No babo, jestli tohle vybereš, tak Tě přefiknu! Fuj, ta uměla řídit..."
911 Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2009 kibi to s tim brichem je jako joke nebo to fakt uz nekde funguje?
Diamondking Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2009 10 drog za volantem tak to mě absolutně rozsekalo
docent_tecka Odesláno 7. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2009 (upraveno) myslim, ze to sem patri zprava z webu mesta Dobris, rubrika cinnost mestske policie v 07/2009: "20.7. v 9.15. hod. Přišel na služebnu MP poctivý občan z Dobříše. Nalezl hodinky ze žlutého kovu ? údajně podle hodináře ? švýcary?. Vydáme jen na OP. Hodinář na MP později sdělil, že hodinky den před nálezem opravoval. Byl s nimi v opravně starší muž s velkým bílým psem. Jiné údaje nevíme." takze postarsi panove s velkym bilym psem - vite kam se hlasit edit zdroj: http://www.mestodobris.cz/vismo/dokumenty2...6&id=453451 Upraveno 7. srpna 2009 uživatelem docent_tecka
Doporučené příspěvky