Návštěvník YPO Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 http://www.novinky.cz/kultura/181654-filmo...li-jiraska.html
decebal Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 http://www.novinky.cz/kultura/181654-filmo...li-jiraska.html Jojo, taky jsem na to narazil, už podle zpráv z natáčení to vypadalo slibně, ale zřejmě to překonalo očekávání . Asi zajdu, proč se nezasmát....
candát Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 Možná už to tady bylo, ale zkusím: Achmed - The Dead Terrorist Díky moc, tak dobře jsem se už dlouho nepobavil. Musím zhlédnout i jeho další videa. Ten jeho sarkasmus mě sedí
mengelis Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 Povídala kráva krávě: "Neruš, čtu si skripta právě! já jsem totiž chytrá kráva a studuji v Plzni práva. Až tam přijdu čtyřikrát, budu dělat doktorát!" Druhá kráva na to vece: Doktorát - ten získáš lehce ba i diplom dostaneš ale krávou zůstaneš!
tarmi Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. edit: pokus o překlad: křesťanství: Víra v to, že jakási vesmírná židovská zombie vás může učinit nesmrtelnými, pokud symbolicky pojídáte jeho maso a telepaticky mu sdělujete, že ho přijímáte jako vašeho vůdce, tímpádem vás může oprostit od zlých sil ve vaši duši, protože žena stvořená ze žebra, byla přesvědčena mluvícím hadem, aby snědla jablko z kouzelného stromu. Skvěle dává smysl. Ateismus: Víra v to, že zde kdysi nebylo nic a v tom ničem se nic nedělo a najednou to nic zázračně vybouchlo, vzniklo všechno a to všechno se zázračně přeměnilo ve vyvíjející se části, které se pak přeměnily na dinosaury. Skvěle dává smysl. Upraveno 16. října 2009 uživatelem tarmi
little_w Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. edit: pokus o překlad: křesťanství: Víra v to, že jakási vesmírná židovská zombie vás může učinit nesmrtelnými, pokud symbolicky pojídáte jeho maso a telepaticky mu sdělujete, že ho přijímáte jako vašeho vůdce, tímpádem vás může oprostit od zlých sil ve vaši duši, protože žena stvořená ze žebra, byla přesvědčena mluvícím hadem, aby snědla jablko z kouzelného stromu. Skvěle dává smysl. Ateismus: Víra v to, že zde kdysi nebylo nic a v tom ničem se nic nedělo a najednou to nic zázračně vybouchlo, vzniklo všechno a to všechno se zázračně přeměnilo ve vyvíjející se části, které se pak přeměnily na dinosaury. Skvěle dává smysl. no, až na ten češtin, který dostal na prdel...
tarmi Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 no, až na ten češtin, který dostal na prdel... že já se snažil vůbec :-) ale tak jsme v sekci humor... ta čeština, to byl taky takovej vtípek
little_w Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 že já se snažil vůbec :-) ale tak jsme v sekci humor... ta čeština, to byl taky takovej vtípek no dyt jo... tak sorac... ja jsem jenom na to obcas trochu haklivej
1Lachtan Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 podobná Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tarmi Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 zdroj www.rouming.cz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Alessio Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Odesláno 18. října 2009 (upraveno) ga_y test... ups... Upraveno 18. října 2009 uživatelem Alessio
Baker Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
XXXfazerXXX Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Zdroj-Detektorweb Nedávno se objevil při on-line rozhovoru ředitele BIS na internetu i následující dotaz a odpověď: Otázka - Anonym: "Pane řediteli, nezdá se Vám to blbé odpovídat na anonymní otázky?" Odpověď ředitele BIS: "Odpovídám zadavateli anonymní otázky, který má IP 192.58.16.15, host.auto.cz, Martinovi Polákovi, r.č. 521018/158, bytem Praha 10, Moskevská 43, pes Honey a přítelkyně Markétka : NE NEZDÁ!"
Gilius Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 tak tomuhle se říká : TOUCHÉÉÉÉÉÉ.......
Jaryn Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 To nestačím zírat kolik toho chudák Kalašnikov vymyslel Kam na ty špičkový srandy chodíš??
filo-boxer Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 .. když jsme u těch ZBRANÍ Tak to jsem si musel hned koupit !!!
VS Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 .. když jsme u těch ZBRANÍ Návod na pistolku na mouchy - muchostříl, vyšel kdysi v ABC. Střílela gumičkama nastříhanýma z duše z kola a byla docela přesná a účinná. Asi si ji zase vyrobím. Tenkrát mi ji doma zakázali, protože trefená moucha zůstala na stěně převedena do 2D.
Doporučené příspěvky