Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

Tyhle militantni vyroky a slova jako ruda luza z ust pospubertalniho mladika, ktery neodpracoval jeste ani den a bolsevika zna jen z vypraveni rodicu, by byly komicke, kdyby nebyly smutne.

Tak za me zapal svicku a bez truchlit :)

Odesláno (upraveno)

Jsi skutecne jeste hloupy mladik, ktery zatim moc nezkusil. To samo o sobe neni nic proti nicemu, je to normalni a vlastne je to I dobre, deti by mely mit moznost dospivat relativne bezstarostne. Bohuzel hypertrofovane sebevedomi, nedostatek prehledu, neznalost souvislosti a zrejma absence soucitu, ci empatie tomu dava ponekud neprijemnou pachut.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Pánové nechtějte mě na...t. Už zde bylo několikrát řečeno,že politika na fórum nepatří.Já se také zdržuji komentářů a to je při mém věku co říct.Až vám bude 55 a budete třeba bez práce,tak budete mít jiné názory.

Odesláno

Pánové nechtějte mě na...t. Už zde bylo několikrát řečeno,že politika na fórum nepatří.Já se také zdržuji komentářů a to je při mém věku co říct.Až vám bude 55 a budete třeba bez práce,tak budete mít jiné názory.

Těžko.
Odesláno

mě z toho rozbolel žlučník. Ale kdyby se to ovegetilo a dal se na to kečup, tak by to mohla bejt i mňamka :crying_anim02:

Návštěvník Kamil
Odesláno

Náhodou by to nemuselo být vůbec špatný.

Jen bych místo brambor dal bramborový knedlík a místo roštěný kus uzenýho. :cheff:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...