tommas4 Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 bosou nohou je pro amatéry, většinou je potřeba jít do toho po hlavě . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Bůh svolal zástupce Česka, Ruska a Číny.Čechovi Bůh řekl:"Vy Čechové moc pijete pivo, do měsíce to zlepšete nebo zmáčknu toto červené tlačítko a vymažu tak vaši zemi."Rusovi Bůh řekl:"Máte mizernou politiku, jestli to do měsíce nezlepšíte, zmáčknu červené tlačítko a vymažu tak vaši zemi."A Číňanovi řekl: "Vy vyrábíte strašný šmejdy, jestli to nezlepšíte, do měsíce zmáčknu červené tlačítko a vymažu vaši zemi."Po měsíci opět přišli tři zástupci zemí.Čechovi Bůh řekl: "Vy už to pivo tak nepijete."Rusovi Bůh řekl:"Ta vaše politika je taky už lepší."A Číňanovi řekl:"Vy vyrábíte pořád strašný šmejdy. Zmáčkl červené tlačítko a nic se nestalo, zmáčkl podruhé, nic se nestalo. Ze strany se podíval na tlačítko a spatřil nápis Made in China. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Neskutecna sranda :-D https://vine.co/v/OgtEBTIFv2M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Geňa má dvojče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 on je to Geňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 on je to Geňa Ale Suchoš ten převlek má víc vychytanej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Ale Suchoš ten převlek má víc vychytanej... Jak to poznáš, když jsou z něj vidět jen ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Já myslel ten převlek za zimomřivou madam v rukavičkách s norským vzorem.......prozradilo ho vysoké čelo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 (upraveno) podle zubu to je Carda, ciwe Upraveno 27. března 2015 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Džízs.... http://www.extra.cz/one-direction-pod-tlakem-celeho-sveta-fanynky-se-hrouti-a-vyhrozuji-sebevrazdami Nicméně z týhle verze jsem učůrával Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Už je čas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Džízs.... http://www.extra.cz/one-direction-pod-tlakem-celeho-sveta-fanynky-se-hrouti-a-vyhrozuji-sebevrazdami Nicméně z týhle verze jsem učůrával Ty brďo....nejde mi sem nacpat fotka monitoru, na kterém se při brekotu smutných plakajících kraviček s myšlenkami na smrt sebevraždou zjevila v baneru reklama na HELFI, pohřební službu......se potento...asi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Přišel domů notně opilý manžel a zařve na manželku:: "Tak sakra, kdo je tady hlava rodiny ?! " Manželka mu dá facku a muž na to: "To už se nemůžu ani zeptat?????" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Netuším, kam to dát. Zajímalo by mě, kolik je v tom pravdy. Celkem ale chápu, že eSkovej Mercedes by asi měl jezdit za víc, než za maximální povolenou částku za kilometr. Na druhou stranu, 200kč je už k...a moc .https://www.stream.cz/praha-vs-prachy/10005330-praha-vs-taxi-konec-se-blizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Netuším, kam to dát. Zajímalo by mě, kolik je v tom pravdy. Celkem ale chápu, že eSkovej Mercedes by asi měl jezdit za víc, než za maximální povolenou částku za kilometr. Na druhou stranu, 200kč je už k...a moc .https://www.stream.cz/praha-vs-prachy/10005330-praha-vs-taxi-konec-se-blizi Tyjo tak to je spíš do vlákna "co mě právě naštvalo" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 (upraveno) Hoštice u Volyně vítají konvoj. :lol2: Upraveno 28. března 2015 uživatelem clockyclock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Ty brďo, ti One Direction jsem normálně ze začátku myslel, že je to doopravdy. Ale perfektní timing ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Mám dost Hoštice u Volyně vítají konvoj. :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Řecko - u bankomatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 K tomu boybandu... Ostatní videa autora jsou lepší, třeba Miley je supr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky