Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

?Pane ministře,? řekl Humphrey, ?obviňujete ty nesprávné.?
Jak to myslí? nechápal jsem.
?Pokud vím,? pokračoval, ?tak to byl jeden z vašich kolegů, kdo informoval Brusel
o vašem plánu nakoupit hromadně britské textové editory ? proto taky narychlo vydali
tu směrnici.?
Takže takhle to je? Opět zrazen? A kolegou z kabinetu! Zatracený Basil Corbett! Když
začnu myslet na Basila Corbetta, hned mi ***** Iškariotský připadá sympatičtější.
Basile Corbette, udav se těmi třiceti stříbrnými!

Napište jméno biblické postavy z Nového zákona, které patří na vynechané
místo (*****) ve výchozím textu:

aTakto to bylo zadané... Ještě přidám jedno video pro pobavení :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To co má ten kněz na hodinkách mi připomnělo co jsem před lety vyfotil ve Florencii v katedrále. Svatý Mickey z Maus

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Maturitu z ČJ jsem včera taky psal, mám to na 41b (82%), takže pěkná dvoječka...

Nechápu, na co si pořád všichni stěžují, je to součást všeobecného přehledu... I kdyby to nevěděli, tak to bylo za 2 body. Na složení maturity stačilo 22b z 50, tak ať se nikdo nevymlouvá, že Jidáš mu pokazil maturitu. I když je pravda, že letošní test značně ztížili.

Věc o které se dá diskutovat je to, zda-li by měl mít každej na učňáku maturitu.

No dneska musí mít každej na učňáku maturitu, jinak by na učňák už nikdo nešel.

Odkaz ke komentáři

2 lorch: Souhlas... Ale být by to tak nemělo.

Nemám jako gymnazista nic proti učebním oborům, když jsem viděl kolik jsme dávali obkladačovi, tak se mi slusně protočily panenky. A to jsme ještě čekali kdovíjak dlouho, než bude mít čas.

BTW: Už je i petice :lol2:  http://e-petice.cz/petitions/petice-za-zmirneni-kriterii-hodnoceni-didaktickeho-testu-z-ceskeho-jazyka-v-ramci-mz-2015.html?country=cz

Odkaz ke komentáři

Aha, ok :-) Maturita z literatury je o literatuře. Tzn. mimo jiné o slavných autorech a jejich dílech. A bible je proste jedna z nich. Moje děti do toho nemotej.

Pokud se dobře pamatuju, tak za nás před asi dvaceti lety byla Bible normálně v literatuře. Navíc, ta otázka byla postavená tak, že každý kdo alespoň minimálně čte, musí znát odpověď. Já nedokázat odpovědět takhle jednoduchou otázku sedím v koutě a tluču hlavou do zdi. Ale my radši budeme tlouct na buben a obviňovat všechny okolo. Nejsem blb já, že neznám odpověď, blbá je přece otázka... Cosi mi to o těch dětech vypovídá.

Edit: a vlastně to celé spíš patří do "co mě dnes naštvalo"

Upraveno uživatelem prischera
Odkaz ke komentáři

2 lorch: Souhlas... Ale být by to tak nemělo.

Nemám jako gymnazista nic proti učebním oborům, když jsem viděl kolik jsme dávali obkladačovi, tak se mi slusně protočily panenky. A to jsme ještě čekali kdovíjak dlouho, než bude mít čas.

BTW: Už je i petice :lol2:  http://e-petice.cz/petitions/petice-za-zmirneni-kriterii-hodnoceni-didaktickeho-testu-z-ceskeho-jazyka-v-ramci-mz-2015.html?country=cz

Gymnazista? High Five

Odkaz ke komentáři

Nám říkala na gymplu naše matikářka: "Nemyslete si -  i když jste si vybrali seminář z matiky, budete jí mít víc než ostatní a budete z ní dobrovolně maturovat, tak stejně budete prd umět. Když si tak vzpomenu, co chtěli u maturity po mně a co můžu a nemůžu chtít přiští rok po vás - prostě, zůstanete blbí."

Začíná se tady rozmáhat nešvar dávat sem úplně debilní vtipy. :D

Teď nevím, jestli to mám brát osobně... ale risknu to:

f4f734a693816e03fb4fcb4bb670cac5.jpg.gif

Odkaz ke komentáři

protože se to řeší všude, na bůčku i tady na chronomagu a každej o tom mluví, našel jsem si ten kontroverzní didaktickej test z ČJ a ze zvědavosti ho zkusil udělat a opravit podle správných odpovědí..  Nejsem čtenář a literatuře neholduji, od maturity mám 9 let a studoval jsem na britském mezinárodním gymplu kde byly všechny předměty v angličtině, takže co je věta hlavní, vedlejší, jaká máme zájmena apod. tak na to jsem se pravda musel trochu rozvzpomenout a tam jsem trochu střílel... ale i tak jsem dal 42/50 čili 84%. Nevím jakej na těch 32 otázek měli časovej limit, dělal jsem to bez pár minut hodinu. Ale pokud maturant nedá ani těch 22/50 (a ještě brečí kvůli chudákovi Jidášovi) tak je to hňup.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...