brownwld Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 ?Pane ministře,? řekl Humphrey, ?obviňujete ty nesprávné.?Jak to myslí? nechápal jsem.?Pokud vím,? pokračoval, ?tak to byl jeden z vašich kolegů, kdo informoval Bruselo vašem plánu nakoupit hromadně britské textové editory ? proto taky narychlo vydalitu směrnici.?Takže takhle to je? Opět zrazen? A kolegou z kabinetu! Zatracený Basil Corbett! Kdyžzačnu myslet na Basila Corbetta, hned mi ***** Iškariotský připadá sympatičtější.Basile Corbette, udav se těmi třiceti stříbrnými! Napište jméno biblické postavy z Nového zákona, které patří na vynechanémísto (*****) ve výchozím textu: aTakto to bylo zadané... Ještě přidám jedno video pro pobavení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 aha, takže ne o znalosti Bible ale spíš o použití zažitého přirovnání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Tak pravda, že já naposled slyšel o Jidášovi v The Big Bang Theory , kde hodil Sheldon Leondardovi na stůl 30kusů příboru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 To co má ten kněz na hodinkách mi připomnělo co jsem před lety vyfotil ve Florencii v katedrále. Svatý Mickey z Maus Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorch Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Maturitu z ČJ jsem včera taky psal, mám to na 41b (82%), takže pěkná dvoječka...Nechápu, na co si pořád všichni stěžují, je to součást všeobecného přehledu... I kdyby to nevěděli, tak to bylo za 2 body. Na složení maturity stačilo 22b z 50, tak ať se nikdo nevymlouvá, že Jidáš mu pokazil maturitu. I když je pravda, že letošní test značně ztížili.Věc o které se dá diskutovat je to, zda-li by měl mít každej na učňáku maturitu.No dneska musí mít každej na učňáku maturitu, jinak by na učňák už nikdo nešel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Maturanti sorry, ale v zemi, kde se slaví Vánoce a Velikonoce neznat Jidáše? To je asi jako nevědět, kdo byl Karel IV... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 2 lorch: Souhlas... Ale být by to tak nemělo.Nemám jako gymnazista nic proti učebním oborům, když jsem viděl kolik jsme dávali obkladačovi, tak se mi slusně protočily panenky. A to jsme ještě čekali kdovíjak dlouho, než bude mít čas. BTW: Už je i petice http://e-petice.cz/petitions/petice-za-zmirneni-kriterii-hodnoceni-didaktickeho-testu-z-ceskeho-jazyka-v-ramci-mz-2015.html?country=cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 (upraveno) Aha, ok :-) Maturita z literatury je o literatuře. Tzn. mimo jiné o slavných autorech a jejich dílech. A bible je proste jedna z nich. Moje děti do toho nemotej. Pokud se dobře pamatuju, tak za nás před asi dvaceti lety byla Bible normálně v literatuře. Navíc, ta otázka byla postavená tak, že každý kdo alespoň minimálně čte, musí znát odpověď. Já nedokázat odpovědět takhle jednoduchou otázku sedím v koutě a tluču hlavou do zdi. Ale my radši budeme tlouct na buben a obviňovat všechny okolo. Nejsem blb já, že neznám odpověď, blbá je přece otázka... Cosi mi to o těch dětech vypovídá. Edit: a vlastně to celé spíš patří do "co mě dnes naštvalo" Upraveno 6. května 2015 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 dyš už jsme u toho náboženství................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 2 lorch: Souhlas... Ale být by to tak nemělo.Nemám jako gymnazista nic proti učebním oborům, když jsem viděl kolik jsme dávali obkladačovi, tak se mi slusně protočily panenky. A to jsme ještě čekali kdovíjak dlouho, než bude mít čas. BTW: Už je i petice http://e-petice.cz/petitions/petice-za-zmirneni-kriterii-hodnoceni-didaktickeho-testu-z-ceskeho-jazyka-v-ramci-mz-2015.html?country=czGymnazista? High Five Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 no na to aby tohle někdo věděl nemusí mít o bibli ani jedinýho tucha stačí vidět několik serií Simspnů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 no na to aby tohle někdo věděl nemusí mít o bibli ani jedinýho tucha stačí vidět několik serií Simspnů...Red dwarf je taky dobrý studijní materiál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 no na to aby tohle někdo věděl nemusí mít o bibli ani jedinýho tucha stačí vidět několik serií Simspnů...Kdybych byl na compu tak sem nalinkuju legendární Houmrovo rockový vystoupení v kostele - "mám tě rád jak dvíčkovou bejby" :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Nechapu to udiveni Bibli, ja ji mel pred 11 lety jako maturitni otazku :-)) navic, takto polozena otazka, 2 hinty k tomu, co by chteli vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Za 600 dolarů, neber to :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Opráski zase nezklamaly a rulezz!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Nám říkala na gymplu naše matikářka: "Nemyslete si - i když jste si vybrali seminář z matiky, budete jí mít víc než ostatní a budete z ní dobrovolně maturovat, tak stejně budete prd umět. Když si tak vzpomenu, co chtěli u maturity po mně a co můžu a nemůžu chtít přiští rok po vás - prostě, zůstanete blbí." Začíná se tady rozmáhat nešvar dávat sem úplně debilní vtipy. Teď nevím, jestli to mám brát osobně... ale risknu to: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 protože se to řeší všude, na bůčku i tady na chronomagu a každej o tom mluví, našel jsem si ten kontroverzní didaktickej test z ČJ a ze zvědavosti ho zkusil udělat a opravit podle správných odpovědí.. Nejsem čtenář a literatuře neholduji, od maturity mám 9 let a studoval jsem na britském mezinárodním gymplu kde byly všechny předměty v angličtině, takže co je věta hlavní, vedlejší, jaká máme zájmena apod. tak na to jsem se pravda musel trochu rozvzpomenout a tam jsem trochu střílel... ale i tak jsem dal 42/50 čili 84%. Nevím jakej na těch 32 otázek měli časovej limit, dělal jsem to bez pár minut hodinu. Ale pokud maturant nedá ani těch 22/50 (a ještě brečí kvůli chudákovi Jidášovi) tak je to hňup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Tohle není pár posledních stránek moc humorné vlákno, bejvalo to lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky