Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rozčílená stařenka utíká do kostela, lomí rukama a volá: "Sodoma Gomora! Sodoma Gomora!"
Farář se jí ptá co se stalo.
"Jdu po cestě, slyším šramot za křovím, podívám se blíž a tam ONA a ON. Kouknu na druhou stranu a tam ONA a ONA. Za dalším keřem ON a ON. Prostě něco strašného.
Farář se jen pousměje a říká: "Tak to buďte ráda, že jste nešla ještě dál. Tam jsem byl JÁ a JÁ."

Odesláno

Rozčílená stařenka utíká do kostela, lomí rukama a volá: "Sodoma Gomora! Sodoma Gomora!"

Farář se jí ptá co se stalo.

"Jdu po cestě, slyším šramot za křovím, podívám se blíž a tam ONA a ON. Kouknu na druhou stranu a tam ONA a ONA. Za dalším keřem ON a ON. Prostě něco strašného.

Farář se jen pousměje a říká: "Tak to buďte ráda, že jste nešla ještě dál. Tam jsem byl JÁ a JÁ."

to je vuuul :D :D :D
Odesláno

heheh no ze života tak par rieseni, treba spat na 69 chapes ehm nohy pri tvar inak alebo byvaju take blbyny na oci take na gumicke :) aby nevidela,

no a posledne rieseni.... ale to je uz az krajne riesenie lebo malo by to neblahy dopad na vztah..... aj ked to ze zena ziada o to aby si si dal dole hodinky je uz asi tiez privela ... ale co nespravime pre tie nase zlaticka :D 

Odesláno

Hoši to bych ji neudělal

Samozřejmě, vždyť my to jen nepobrali hned, ona po svém ženském způsobu chtěla naznačit, že už si můžeš koupit další hodinky, tentokrát něco se střízlivější lumi :cheers:

Odesláno

Samozřejmě, vždyť my to jen nepobrali hned, ona po svém ženském způsobu chtěla naznačit, že už si můžeš koupit další hodinky, tentokrát něco se střízlivější lumi :cheers:

Tahle teorie se mi líbí :D

Zkusím to před hodit a kdybych se tu nevyskytl, víte jak to dopadlo :D

Odesláno

Volá Emil Hácha Hitlerovi:
"Hele, Ádo, co bys tomu říkal, kdybychom si u nás zřídili ministerstvo námořnictví?"
"Na co potřebuje Protektorát ministerstvo námořnictví? Vždyť vy přece žádné moře nemáte!" diví se Hitler.
"No, já jsem si tak říkal, když má Říše ministerstvo spravedlnosti..."

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...