bobi Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 A ještě ovečky..... schaf2wl3h.jpg :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Bubeník a ovce skvělé. Já miluju s ovcema ten fór, jak má maník zadní nohy ovce ve svých holínkách. To snad totiž nejde vymyslet od stolu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 to mě zas tenhle....................... Mlady Skot se rozhodne chovat ovce. Pořídí si deset ovcí, ale nezbyde mu na berana. V odborné knize se dozví o ˝krytí ovcí˝, jako náhradě za berana.To jako si k nim mám líhávat a obcovat s nimi?Nedá se nic dělat, když byznys, tak se musím obětovat.Naloží ovce na náklaďák, veze je do lesa a tam je všechny celý den uspokojuje a žádný výsledek, druhý den pokračuje v tom utrpení a je tak vyčerpaný, že třetí den leží na posteli a nemá ani sílu vstát.Ptá se ženy: ˝Co dělají ovce?˝Žena vyhlédne z okna a odpoví: ˝Je to nějaké divné, všechny jsou na korbě náklaďáku a jedna sedí za volantem a troubí!˝ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Bača je oprety o kolibu a strašne grcia. Honelník mu kriči:co je bača, nieco zle si zjedol?!ani nie, len bryndzove halusky a pre to sa mi ani neoplati zaspinit zadok!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Podle mých nových smart hodinek jsem právě umasturboval 5 kilometrů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Bubeník a ovce skvělé.Já miluju s ovcema ten fór, jak má maník zadní nohy ovce ve svých holínkách. To snad totiž nejde vymyslet od stolu... Ja mám najradšej tento, ak nemáš na mysli náhodou ten istý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Bačovské sú super. Neviem či ti už tento bol ale mám ho rád. Príde opitý bača do košiara za jednou ovcou. A hovorí jej. "Tak a teraz ťa pomilujem, ale môžeš si vybrať :Za A to bude jemne a pomaly, Alebo za B natvrdo a bez lásky."A ovca sa ani nepozrie a ozve sa "Bééé." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Kdo z vas to psal? :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 to unás bylo dneska takový vedro, že zhořela i vlaštovka za letu............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 něco moderního............... Do počítačové místnosti vejde smrtka, ale je velká asi jen 4,5 cm. Chlap za stolem se lekne a ona povídá: "Neboj, já nejdu pro tebe, ale pro tvůj harddisk." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Když už jsme u těch oveček . Tohle sice není ovečka, ale baran, ale tahle reportáž mě vždycky smete ze židle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Vážně teplo.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 (upraveno) mydlil mi barana.... hahah.... to mi pripomenulo vtip, ked novinar si tiez chcel zasukat s ovcou, a Baca mu vravi - tak ok, skus si to aj ty a nejaku si vyberno pocas sexo sa baca aj honelnik strasnie smialinovinar sa spytal - no co, baca, robil som to zle?!?ale nieeeee....no ale tu najvacsiu kurvu!!! edit klasika gramatikabuta magyar Upraveno 10. srpna 2015 uživatelem maxigabrielg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 mydlil mi barana.... hahah.... to mi pripomenulo vtip, ked novinar si tiez chcel zasukat s ovcou, a Baca mu vravi - tak ok, skus si to aj ty a nejaku si vyberno pocas sexo sa baca aj honelnik strasnie smialinovinar sa spytal - no co, baca, robil som to zle?!?ale nieeeee....no ale tu najvacsiu kurvu!!! edit klasika gramatikabuta magyar Alebo: "Veď ty si si vybral Dunča" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Alebo: "Veď ty si si vybral Dunča"alebo:Boze, taku skaredu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Kolik váží jeden hipster? Jeden instagram Odesláno z mého GT-I8200N pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky