Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

No je to nejrychleji účinné, ale opravdu to umí prskat, pro začátečníky jen horká voda.

Ten Krtek ze zapadlý drogérie je v podstatě pouze hydroxid sodný, akorát 2x dražší než

piksla vedle s nápisem hydroxid sodný.

naprostá pravda, s tou cenoua stím prskáním taky.Když jsem měl ještě v kuchyni starej dřez tak mi z něj tím tlakem vylítla hranolka, tk opravdu bacha.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je fakt pešeček. Jinak jsem si hned po přečtení článku vzpomněl na nějakého zdejšího člena, který tu onehdá psal, že přesně pro tyto účely nosí do fitness a bazénů fajky těch úplně stejných origo hodinek, které nechává doma...už nevím, kdo to byl....  :lol2:

Každopádně chlapa mi je líto

Odkaz ke komentáři

tak bakterie sejmeš každopádně, trubkám to neublíží.....

Dovolim si nesouhlasit - pokud je dodrzena koncentrace (coz, ale nelze zarucit pri domacim pouziti), neni NaOH pro bakterie prekazka. Zakladen sanitace vsech podniku vyrabejicich potraviny, napoje, je vzdy NaOH a v dalsim kroku HNO3. Cisticky to neohrozuje. Ohrozuje je ale dezinfekce postavena na H2O2 a kyseline peroctove (v pripade ze pracovnik zrovna potrebuje 200l sud, ve kterem se naleza koncetrat a premisti obsah rovnou do kanalu  :clap:  , potom breberky odejdou - na povrchu cisticky se vytvori "koberec", a nezbyva nez vybagrovat a dovez novy kal.

Odkaz ke komentáři

Dovolim si nesouhlasit - pokud je dodrzena koncentrace (coz, ale nelze zarucit pri domacim pouziti), neni NaOH pro bakterie prekazka. Zakladen sanitace vsech podniku vyrabejicich potraviny, napoje, je vzdy NaOH a v dalsim kroku HNO3. Cisticky to neohrozuje. Ohrozuje je ale dezinfekce postavena na H2O2 a kyseline peroctove (v pripade ze pracovnik zrovna potrebuje 200l sud, ve kterem se naleza koncetrat a premisti obsah rovnou do kanalu  :clap:  , potom breberky odejdou - na povrchu cisticky se vytvori "koberec", a nezbyva nez vybagrovat a dovez novy kal.

Tak v tom případě je vše v pořádku a domácímu septiku (čističce) to neublíží ?

Odkaz ke komentáři

kolega z HR poslal ranni vtip, kdyby ho snad nekdo neznal, tak je to asi takhle:

Potkají se dva kamarádi:

- Jak se máš? Dlouho jsem tě neviděl.

- Výborně, člověče, pořídil jsem si slona.

- Slona? Co s ním?

- To je ti báječná věc. O krmení se nemusím starat, spase mi trávník, takže ho mám jak golfový hřiště, umyje mi auto, děti si ním hrají. No fakt skvělé.

- To zní dobře. Na kolik přijde takový slon?

- Tak většinou kolem třiceti tisíc, ale že jsi to ty, prodám ti ho za dvacet.

- Fajn, domluveno.

Potkají se po pár týdnech:

- Teda ty jsi mi dal! Trávník na sračku, stromy zlámaný, všude samá hovna,

rozsedl mi auto, děti se ho bojí a manželka se chce rozvádět!

- Nehezky mluvíš o sloníkovi, ? takhle ho neprodáš...

: )))

Odkaz ke komentáři

Hele prej se blížej vánoce, tak jedna co vysvětluje vznik tradice ( americké)

Santa Claus začínal mít pocit, že nestíhá. Čtyři jeho elfové byli nastydlí a tři, co zůstali zdraví, nestačili
vyrábět hračky. Navíc paní Santa Clausová oznámila, že přijede na návštěvu maminka, což Santu ještě víc napružilo. Zašel se tedy podívat do stáje, co dělají sobové a zjistil, že tři jsou březí a zrovna rodí a dva přeskočili plot a jsou bůh ví kde. Další stres. Začal aspoň nakládat saně, jenže jedna lyžina praskla, pytel hraček spadnul a hračky se vysypaly. Naštvaný Santa se vrátil domů, aby si nalil šálek sidru a do něho zazdil panáka rumu. Když ale otevřel skříňku, zjistil, že jeden z elfů někam uklidil rum a není co pít. Jak byl naštvaný, Santa upustil šálek a ten se rozprsknul po podlaze v kuchyni na tisíc kusů. Šel tedy pro smeták ale ukázalo se, že myši ožraly jeho chlupatou část.
V téhle chvíli u dveří zadrnčel zvonek a vzteklý Santa šel otevřít. Na prahu stál malý andělíček s velkým vánočním stromečkem. Andělíček vesele zvolal: "Šťastné a veselé, Santo! To je dneska hezky, že? Mám pro tebe krásný stromeček. Kam chceš, abych ho postavil?"

... A tak vznikla hezká tradice andělíčka napíchnutého na špičku vánočního stromečku

Odkaz ke komentáři

Hele prej se blížej vánoce, tak jedna co vysvětluje vznik tradice ( americké)

Santa Claus začínal mít pocit, že nestíhá. Čtyři jeho elfové byli nastydlí a tři, co zůstali zdraví, nestačili

vyrábět hračky. Navíc paní Santa Clausová oznámila, že přijede na návštěvu maminka, což Santu ještě víc napružilo. Zašel se tedy podívat do stáje, co dělají sobové a zjistil, že tři jsou březí a zrovna rodí a dva přeskočili plot a jsou bůh ví kde. Další stres. Začal aspoň nakládat saně, jenže jedna lyžina praskla, pytel hraček spadnul a hračky se vysypaly. Naštvaný Santa se vrátil domů, aby si nalil šálek sidru a do něho zazdil panáka rumu. Když ale otevřel skříňku, zjistil, že jeden z elfů někam uklidil rum a není co pít. Jak byl naštvaný, Santa upustil šálek a ten se rozprsknul po podlaze v kuchyni na tisíc kusů. Šel tedy pro smeták ale ukázalo se, že myši ožraly jeho chlupatou část.

V téhle chvíli u dveří zadrnčel zvonek a vzteklý Santa šel otevřít. Na prahu stál malý andělíček s velkým vánočním stromečkem. Andělíček vesele zvolal: "Šťastné a veselé, Santo! To je dneska hezky, že? Mám pro tebe krásný stromeček. Kam chceš, abych ho postavil?"

... A tak vznikla hezká tradice andělíčka napíchnutého na špičku vánočního stromečku

Tak ten mne rozsekal - díky!! :gora:  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odkaz ke komentáři

to znám jinak:

Přijde chlap k zubařovi, že mu prý strašně smrdí z huby a cože s tím má dělat.

Zubař ho vyzve, aby na něj dýchl.

Chlap to udělá, zubař omdlí a spadne bezvládně k zemi.

Když se probere a chlap se mu omlouvá a ptá se ho co s tím, tak jen odpoví "to je ok, pro začátek kloktejte 3x denně hovnem".

:-)

Arab se pristehuje do USA a furt mu je nejak soufl. Jelikoz neveri americkym doktorum, tak jde k arabskemu doktorovi a vylici mu, jak mu je. Doktor mu hned rekne, ze vi, vo co jde. Rekne mu, at si koupi kybl, nakali a namoci do nej, hodi pres to hadr a prinejmensim desetkrat denne inhaluje. Za par dni prijde ten Arab zase k tomu doktorovi a peje chvalu, jak se citi vyborne. A pta se doktora, co mel vlastne za nemoc. A doktor rika, nic neobvykleho, akorat se ti stejskalo po domove.

Odkaz ke komentáři

a ještě jeden...........aristokratickej....

Sedí lord ve svém pokoji, hledí zamyšleně do plápolajícího krbu, popíjí
svojí obvyklou sklenku whisky, venku sněží a on čeká, až přijede jeho
manželka s tchyní.

Po chvíli vstoupí do pokoje Jean: "Pane, zaslechl jsem rolničky - přijely saně.

" Lord: "Obě, Jean?"

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...