Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Nechapu o co ti jde. Mě se líbí.

Většina lidí zde preferuje mechaniku /troufám si tvrdit že 85% určitě/ a za nějakých 16 táců jsi mohl mít krásné mechanické hodinky a ne šmuk se strojkem v hodnotě do 5 dolarů.Zkrátka ty Tvé hodinky jsou navoněná čína v hodnotě do tisíci korun,.

Např.zde máš vyfiltrovány hodinky za cca 18000 a to mechanické,nikoliv kvarc  http://www.chronoshop.cz/hledani-podle-parametru/#param=1&price=4000;18000

Upraveno uživatelem bohus76
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A v čem toto nejsou hodinky, abych tomu mohl porozumět?

Ono to možná vypadá, že jsme tady banda narcisů, co každého nováčka jen zastraší (no vlastně trochu jo), ale jsme fakt celkem milí kluci :) Ta narážka, že za 16k jsi mohl mít i hodinky je na to, že kvalita neodpovídá ceně. V zásadě jsou to jen reklamní módní hodinky, za který jsi zaplatil balík, zatímco v očích místních to bude asi jako hodinky s Mickey Mousem z pouti a to Landa není tak slavnej jako myšák Miky.

Nicméně jsme tu tak začínaly všichni, takže chybama se člověk učí, pokud tu vydržíš, tak věř, že s nima spávat přestaneš a za rok se ti už ani nedostanou na ruku...

Zkus si zde opravdu něco přečíst, a začni třeba tady - http://forum.chronomag.cz/index.php?/forum/32-pora%C4%8Fte-s-koup%C3%AD-v%C3%BDb%C4%9Brem/

Odkaz ke komentáři

Ono to možná vypadá, že jsme tady banda narcisů, co každého nováčka jen zastraší (no vlastně trochu jo), ale jsme fakt celkem milí kluci :) Ta narážka, že za 16k jsi mohl mít i hodinky je na to, že kvalita neodpovídá ceně. V zásadě jsou to jen reklamní módní hodinky, za který jsi zaplatil balík, zatímco v očích místních to bude asi jako hodinky s Mickey Mousem z pouti a to Landa není tak slavnej jako myšák Miky.

Nicméně jsme tu tak začínaly všichni, takže chybama se člověk učí, pokud tu vydržíš, tak věř, že s nima spávat přestaneš a za rok se ti už ani nedostanou na ruku...

Zkus si zde opravdu něco přečíst, a začni třeba tady - http://forum.chronomag.cz/index.php?/forum/32-pora%C4%8Fte-s-koup%C3%AD-v%C3%BDb%C4%9Brem/

Hezky jsi to popsal. Vážně.

I když ne každý požaduje od hodinek, aby byly mechanické.

Ale každý máme svoje pomníčky. Já mám doma jako jeden z takových omylů Ingersoll Bison za krásných 17.360,- Kč.

Odkaz ke komentáři

Nejlepší jsou ty texty.:-D

"Limitovaná edice hodinek Daniel Landa Gibu Jacques Lemans 2015 

je symbolem cesty Daniela Landy i každého z nás za změnou tohoto světa i všech hodnot. Hodinky s pečetí GIBU odráží Váš boj i harmonii se základními živly našeho světa. Jsou jedinečnou možností veřejně demonstrovat sounáležitost s životní cestou a životními hodnotami Daniela Landy. Značka Jacques Lemans, jakožto přední světový výrobce hodinek, zaštítila touto limitovanou edicí tuto cestu: Rally,  Thai boxing, Tygří žraloky a Žito."

"
Daniel Landa FIGHTER Profesionální souboj s časem, stejně jako profi souboj v ringu. Minuty se stávají hodinami v jednom z nejtvrdších odvětví bojových sportů ? thajskem boxu. Bílá i černá v kombinaci ? udery i kopy, rány rozdávat i přijímat, zvítězit i prohrat. Rub a líc jediné mince....."

"Daniel Landa ŽITO II Tyto hodinky jsou pojmenovány podle samotné podstaty cesty Daniela Landy. Žito apeluje na všechny své příznivce i odpůrce a demonstruje, jak lze změnit vlastní život a vydat se do boje za hlubší smysl lidské existence. Hodinky jsou talismanem pro všechny kdo se na podobnou pouť vydávají, nebo vydali."

"Dámské hodinky GIBU Dámské hodinky, nemusí být vždy jen tisíce blyštivých kamínků. Možná daleko víc řeknou a zaujmou ty, které zdobí runový kříž. Možná řeknou víc o dotyčné a toho kdo zná osloví. A bude jedno zda máte šaty, tričko, nebo kostýmek. S touto myšlenkou jsme tvořili...."

Jinak i přes tyhle dementní o smyslu existence je to klasická sériová produkce JL, na kterou občas přilepili runu na ciferník, nebo v případě těch Suchošovejch vyměnili jen řemen. A samozřejmě nakopli cenu asi na dvojnásobek. Ovšem furt jsou to veskrze ošklivý 46mm velký quartzky s minerálem a miyotou za nějakejch patnáct dolarů, ceníkovka 16k je zjevně cílená na hejly, co choděj na Landovy mše a se slzou v oku vzdychají nad jeho mudrováním o harmonii se základními živly.

Odkaz ke komentáři

.....fujtajxl.....úplně se mi ta cesta přehrála v hlavě....brrrrrr.... :sweatdrop:

Ze jo? No fuj:).

Odkaz ke komentáři

Co je to cesta na vojnu ????????

To bude ta slavná Landova cesta.:-D 

...je symbolem cesty Daniela Landy i každého z nás za změnou tohoto světa i všech hodnot...

...Tyto hodinky jsou pojmenovány podle samotné podstaty cesty Daniela Landy...

Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři

Co je to cesta na vojnu ????????

Zdá se, že nejsi pouze fandou modrého oválu, ale i vlastníkem slavné modré brožované písemnosti...no, řeknu to takhle, asi nic, o co bys stál :D

Odkaz ke komentáři

Ještě před pár dny jsem sám sebe vždycky ráno
uměl přesvědčit,
že jsem přece pořádný a, když je to předepsáno,
na vojnu s chutí musím jít,
ve střelbě jsem přeborníkem byl,
šestkrát z pěti střel jsem trefil cíl,
a komínek se naučím, tak co bych se netěšil.

Jenže pak jsme se potkali, třeba na mě zapomenou,
nebo nezbude jim tank,
nezapoměli, už mám hlavu vyholenou,
řeklas' mi, že jsem děsně punk,
cestou na nádraží, to jsem byl samej vtip,
dalas' mi pusu, jehly, nit a zip,
píšťalička pískala a ty jsi plakala.

Kluk v rohu kupé leží, baví se hloupou hříčkou:
piva zvedá nohou z podlahy,
kapky deště běží po okně úhlopříčkou,
jedna vjíždí druhé do dráhy,
třeba si teď říkám to, co ty,
třeba spojujem i my svý životy,
třeba spojujem i my svý životy.

Až tam přijedu, počkám, až si rozeberou
chlapce u vlaku,
pak teprv výstup provedu, ještě bude pološero,
já do parku sednu v gumáku,
během rozjímání cukla mašina,
kluk vylít' a řve:"Hele, kemo, Žilina!
Živý nás nedostanou!";
a zahodil láhev od vína.

Teď tu v kupé leží, ušpinil si svý tričko,
občas z okna zvrací svý přísahy,
a ty kapky běží po okně uhlopříčkou,
jedna vjíždí druhé do dráhy,
třeba si teď říkám to, co ty,
třeba spojujem i my svý životy,

A muzika je taky super. 

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

A kdo je vlastně ten Landa? Nebyl to major Terazky?

Chudak pan Major:(.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...