Lu2cz Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Kolegyne v praci po upozorneni, ze ji nejdou hodinky, rekla, ze o tom vi, ale ze je nosi jen jako doplnek a nevadi ji, ze nejdou :-) přítelkyně to má to samé, hodinky bere jako šperk a doplněk, takže čas jsem jí o hodinu zpět vracel tento týden... vůbec to nezaregistrovala....ani to, že jí jdou o hodinu dopředu, ani to, že jsem je přenastavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Jo, manželka to má úplně stejně. Minule mě to fakt už štvalo, tak jsem ji jedny odnesl k hodináři, aby ji v nich vyměnil baterku. Asi po 14 dnech přišla za mnou a říká: "Podívej, už asi 5 let mi ty hodinky nešly a najednou se zase rozeběhly. Je to normální?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Hele, může to bejt klíďo jedna z těhle..http://www.detijmena.info/KRYSTYNA.html Není to fajl. To je jen počeštěná verze polského Krzystyna... Tohle jsem řešil zrovna nedávno a bylo mi vysvětleno, že existují obě verze. Dokonce je těch jmen kde lze použití tvrdé i měkké "i" vícero. No a my máme doma KRISTINU a ta je zase něco mezi Slovenskem a Polske. Obě "I" měkké a krátké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Jj, Kry/isti/yna je tricky jméno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Topí se ženská na Slovensku v jezeře.. Jede kolem rybář na loďce a ženská na něj volá o pomoc.. on přijede k ní a ptá se jí: "mrdať vieš?" Ona: "Viem, viem, hej, zachraň ma.." "Plavať si sa mala radšej naučiť" Odesláno z mého GT-I8200N pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Jo, manželka to má úplně stejně. Minule mě to fakt už štvalo, tak jsem ji jedny odnesl k hodináři, aby ji v nich vyměnil baterku. Asi po 14 dnech přišla za mnou a říká: "Podívej, už asi 5 let mi ty hodinky nešly a najednou se zase rozeběhly. Je to normální?" Ti mám takovej dojem, že jsi doma zanedbal ostvětu............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 No a my máme doma KRISTINU a ta je zase něco mezi Slovenskem a Polske. Obě "I" měkké a krátké.Když musím někde diktovat svoje, na první pohled jednoduchý příjmení (hlavně na úřadech, kde sedí většinou ženský), tak se mi KAŽDÁ zeptá, jestli s "krátkým měkkým", když řeknu že "s dlouhým, tvrdým", tak se začnou, nevím proč, tlemit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 ?Z kompetentních míst jsem dostal jasné doporučení, že jestli odhalím tuto kartu a zprůhledním kódovou řeč... " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Jedna tématická, když budou ty Vánoce. Pro ty z Vás, kdo zdobí svá obydlí žárovičkami.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Když musím někde diktovat svoje, na první pohled jednoduchý příjmení (hlavně na úřadech, kde sedí většinou ženský), tak se mi KAŽDÁ zeptá, jestli s "krátkým měkkým", když řeknu že "s dlouhým, tvrdým", tak se začnou, nevím proč, tlemit...Vím o čem mluvíš. Já mám druhé písmenko dlouhé-kroužkované.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Kouzelník Žito tvl, mě jebne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Je to filuta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Spíše patologický stavitel vzdušných zámků a pohádkář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 People pise, cituji: "trosku sebareflexie by ti neuskodilo" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Jako mě, nebo Landovi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 To se vubec netykalo tebe ani Landy, to byl nesouvisejici citat. Kterej me od Peopla proste pobavil:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Kdysi jsem vysolil 4 x litr, za muzikal kral klicu, kterej napsal tenhle, do te doby muj oblibeny herec. V pulce skoncil s tim, ze zbytek musi domyslet a nacvicit. Nasral me maximalne a usoudil jsem, ze je to zkrachovaly a nespolehlivy d...il. Od te doby na nej nejdu nikam, ani kdyby lezel v prikopu s kohoutem v anusu! Žito vymlácený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Teď už můžu jít v klidu spát, vím, že máme spasitele! Daniel Panda je náš zachránce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Poslední počiny DL jsou spíše do vlákna Co mě na*ralo. Uznával jsem ho, hudbu mám rád, ale co je moc... Nechápu! Každopádně zpět k Humoru - tohle na mně baflo na fejsbůčku a docela pobavilo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky