Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Kolegyne v praci po upozorneni, ze ji nejdou hodinky, rekla, ze o tom vi, ale ze je nosi jen jako doplnek a nevadi ji, ze nejdou :-)

:lol2:  přítelkyně to má to samé, hodinky bere jako šperk a doplněk, takže čas jsem jí o hodinu zpět vracel tento týden... vůbec to nezaregistrovala....ani to, že jí jdou o hodinu dopředu, ani to, že jsem je přenastavil :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, manželka to má úplně stejně. Minule mě to fakt už štvalo, tak jsem ji jedny odnesl k hodináři, aby ji v nich vyměnil baterku. Asi po 14 dnech přišla za mnou a říká: "Podívej, už asi 5 let mi ty hodinky nešly a najednou se zase rozeběhly. Je to normální?"  :taz:

Odkaz ke komentáři

Hele, může to bejt klíďo jedna z těhle..

http://www.detijmena.info/KRYSTYNA.html

Není to fajl. To je jen počeštěná verze polského Krzystyna...

Tohle jsem řešil zrovna nedávno a bylo mi vysvětleno, že existují obě verze. Dokonce je těch jmen kde lze použití tvrdé i měkké "i" vícero. 

No a my máme doma KRISTINU a ta je zase něco mezi Slovenskem a Polske. Obě "I" měkké a krátké.

Odkaz ke komentáři

Topí se ženská na Slovensku v jezeře.. Jede kolem rybář na loďce a ženská na něj volá o pomoc.. on přijede k ní a ptá se jí: "mrdať vieš?" Ona: "Viem, viem, hej, zachraň ma.." "Plavať si sa mala radšej naučiť"

Odesláno z mého GT-I8200N pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Jo, manželka to má úplně stejně. Minule mě to fakt už štvalo, tak jsem ji jedny odnesl k hodináři, aby ji v nich vyměnil baterku. Asi po 14 dnech přišla za mnou a říká: "Podívej, už asi 5 let mi ty hodinky nešly a najednou se zase rozeběhly. Je to normální?"  :taz:

Ti mám takovej dojem, že jsi doma zanedbal ostvětu............... :lol2:

Odkaz ke komentáři

No a my máme doma KRISTINU a ta je zase něco mezi Slovenskem a Polske. Obě "I" měkké a krátké.

Když musím někde diktovat svoje, na první pohled jednoduchý příjmení (hlavně na úřadech, kde sedí většinou ženský), tak se mi KAŽDÁ zeptá, jestli s "krátkým měkkým", když řeknu že "s dlouhým, tvrdým", tak se začnou, nevím proč, tlemit...

Odkaz ke komentáři

Když musím někde diktovat svoje, na první pohled jednoduchý příjmení (hlavně na úřadech, kde sedí většinou ženský), tak se mi KAŽDÁ zeptá, jestli s "krátkým měkkým", když řeknu že "s dlouhým, tvrdým", tak se začnou, nevím proč, tlemit...

Vím o čem mluvíš. Já mám druhé písmenko dlouhé-kroužkované..

Odkaz ke komentáři

Kdysi jsem vysolil 4 x litr, za muzikal kral klicu, kterej napsal tenhle, do te doby muj oblibeny herec. V pulce skoncil s tim, ze zbytek musi domyslet a nacvicit. Nasral me maximalne a usoudil jsem, ze je to zkrachovaly a nespolehlivy d...il. Od te doby na nej nejdu nikam, ani kdyby lezel v prikopu s kohoutem v anusu! Žito vymlácený

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...