Hasňa Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 já jej prvně zaznamenal jako malej když jsem šel do kina na Poklad na sříbrným jezeře,až později jsem jej viděl jako komisaře v tv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 no když myslíte.................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 I tady vypada lip, a ma inteligentnejsi kukuc nez Hornik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 já jej prvně zaznamenal jako malej když jsem šel do kina na Poklad na sříbrným jezeře,až později jsem jej viděl jako komisaře v tv I v sekci humor se dokážu poučit. Tyhle dvě postavy jsem si nikdy nespojil, i když Poklad na Stříbrném jezeře a komisař Shimanski, to jsou pořady na kterých jsem vyrostl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 no ty jo, sem netušil, že to je on Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Shimanski je borec, mam rad jak nosi stale jednu bundu a jeho auta jsou povetsinou Citroen:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Já se jednou sebral a jel s kámošem stopem do Duisburgu na klobásu a pivko s tím, že tam pozveme Schimiho pozveme na panáka...to byly časy kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Já se jednou sebral a jel s kámošem stopem do Duisburgu na klobásu a pivko s tím, že tam pozveme Schimiho pozveme na panáka...to byly časy kuaA jak to dopadlo? Tipuju, ze jste to v Kladne otocili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Moc hezký . . . AVG považuje MS Office za "hrozbu, která musí být odstraněna" oba produkty jsou plně legální a platné jsem zvědav jak se poperou, protože potřebuju pracovat a "přidání do seznamu výjimek se nezdařilo" . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 (upraveno) Nejlepší jsou "antiviry" (IMHO všechny co jsem kdy viděl), které samy o sobě představují regulérní malware... zlatý jabko Upraveno 9. prosince 2015 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 No tak urodit se mi zlatý jablko na zahradě tak si všechny provozy těma jablečnýma produktama vybavím, to zase jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 ?Čovece, ted sem pitval babu, ta mela klitoris jak okurek!??Fakt tak velkej?!??Ale ne???Tak zelenej?!!??Ale ne, tak kyselej!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 (upraveno) A jak to dopadlo? Tipuju, ze jste to v Kladne otocili. Dali jsme si v Duisburgu klobásu, několik pivek a panáka...ale bez Shimiho...no a protože byl čas, tak jsme si to natáhli ještě do amstru mrknout do výloh a dát veselý tabák jak jsem psal, kua, to byly časy Upraveno 9. prosince 2015 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Krtek cestuje za kamarádem k moři, jak jinak než pod zemí. Vyhrabe se na nudapláži, přímo před rozkrokem nějaké neoholené dámy. Mžourá těma svýma očkama, čichá sosáčkem a zděšeně volá: ?Krtku, ty si mrtvej?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 https://45.media.tumblr.com/57ca656789f015519364d9e37941c028/tumblr_nyw3otZVTD1tlb56zo1_400.gif Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 tvl fuj ))?Čovece, ted sem pitval babu, ta mela klitoris jak okurek!??Fakt tak velkej?!??Ale ne???Tak zelenej?!!??Ale ne, tak kyselej!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 (upraveno) https://45.media.tumblr.com/57ca656789f015519364d9e37941c028/tumblr_nyw3otZVTD1tlb56zo1_400.gif 404 bohužel,nejde odkaz Upraveno 9. prosince 2015 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 it's my lifehttps://www.youtube.com/watch?v=osqXZVIWn40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky