Daemonultimate Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 (upraveno) Skupina vdaných žen byla na semináři s tématem: Kolik lásky je ještě ve vašem manželství? Nejdříve každá dostala otázku, zda miluje svého muže. Všechny řekly, že ano. Kdy jste mu to řekly naposledy? některé odpověděly dnes, další před pár dny, jiné, že se nepamatují. Tehdy dostaly úkol poslat manželům SMS s textem: "Miluji tě, miláčku"!A tady jsou některé odpovědi:1. Kdo je tam?2. Proboha, co se děje?3. I já tebe (ten byl jen jeden)4. A toto je zase co? Opět si poškrábala auto?5. Co to má být? Nechápu o co ti jde ...6. Nevím, co si zase udělala, ale tentokrát ti to už neodpustím.7. Nehraj to na mně a rovnou napiš kolik chceš.8. Nějaká p...l?9. Když zjistím, komu měla přijít tato zpráva, garantuji ti, že ho zabiju i s tebou! 10.Řekl jsem ti, ať už nechlastáš a ty si v klídku jedeš dál. Upraveno 31. prosince 2015 uživatelem Daemonultimate
Hasič Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Jako ze maj maturitu? Ty mestaci? A poznaj zimni hadry?
Fester Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Pokud bych měl strávit celou noc venku, vzal bych si tu zimní bundu taky...
Fester Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 V tom případě odvolávám svoji poznámku.
Radek124 Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Já včera při odpoledním venčení psa a ratolestí potkal rachitickýho běžce s běhnou, vyštafírovaný v poslední Lidl-kolekci - přičemž pajdající maník měl v -5°C na pérdeli akorát jakýsi plandající trenky a hnáty až do fuseklí holý. Netuším co lidi k takovým kravinám vede, v poctivé zimní bundě a džínách mi bylo zima i za něj - tak jsem si jen zopakoval generacemi ověřené rčení "sportem ku zdraví a trvalé invaliditě" a doma poručil čajík s rumem, aby měl Silvestr hladký průběh...
Wanderer Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Dopis z banky, že mi snižují úrokovou sazbu na spořícím účtu na 0,2%. To mě fakt pobavili.
Nick06 Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 V 1. 1. 2016 v 9:49, Wanderer napsal: Dopis z banky, že mi snižují úrokovou sazbu na spořícím účtu na 0,2%. To mě fakt pobavili. unicredit že jooo,no mě to moc nepobavilo.
Wanderer Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 V 1. 1. 2016 v 11:01, Nick06 napsal: unicredit že jooo,no mě to moc nepobavilo.Tomu se dalo jedině zasmát. Už jsem převedl všechny prostředky jinam, po neděli odepíšu panu řediteli, no a skončím s nimi. Když si dělají ze zákazníků srandu...
Maxel Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Nějací fanoušci stand-up comedy? Moji čtyři oblíbenci a vybrané show... Bill Bailey - Part Trollhttps://www.youtube.com/watch?v=-qRRTjdVjJM Eddie Izzard - Dress To Killhttps://www.youtube.com/watch?v=cIE7BOhIL7I Dylan Moran - Like, Totally Stephen Lynch - Live @ El Ray
sery.vlk Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 V 1. 1. 2016 v 12:48, Wanderer napsal: Tomu se dalo jedině zasmát. Už jsem převedl všechny prostředky jinam, po neděli odepíšu panu řediteli, no a skončím s nimi. Když si dělají ze zákazníků srandu... Podívej se prosímtě, jaké jsou úrokové sazby na trhu (ne, že by se toho za PRIBOR moc zobchodovalo), asi důležitější jsou sazby vyhlašované ČNB, resp. ECB. 2T repo je už nevímjakdlouho 0,05 %. ECB má na některé obchody depozitní sazbu dokonce negativní: -0,30 %. Takže pokud má banka v bilanci příliš pasiv - klientských vkladů, a protože zdaleka ne všechna aktiva jsou ve formě klientských úvěrů, jediný logický krok je snížením depozitních sazeb ta pasiva (přijaté vklady) snížit. Pan ředitel UCB s tím sotva co zmůže, jestli chceš psát, piš panu guvernérovi.
minimus80 Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Otuzovanie je účinky spôsob ako predchádzať chorobam a nehat telo zapracovať na imunite, o invalidite je to skor pri vrcholovom sporte kde sa ide na výsledok v prvom rade V 1. 1. 2016 v 1:32, Radek124 napsal: ... přičemž pajdající maník měl v -5°C na pérdeli akorát jakýsi plandající trenky a hnáty až do fuseklí holý. "sportem ku zdraví a trvalé invaliditě" a doma poručil čajík s rumem, aby měl Silvestr hladký průběh...
Honza.manta Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Nevím - já se držím textu jedné z mých oblíbených písní:Sport, sport, sport, ranní vstávání,není zdravý, přímo škodí, když se přehání.
noviisek Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 V 1. 1. 2016 v 9:49, Wanderer napsal: Dopis z banky, že mi snižují úrokovou sazbu na spořícím účtu na 0,2%. To mě fakt pobavili. mě spíš baví, že si někdo dnes ještě myslí, že spořák je ke zhodnocování peněz
straspol Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 V 1. 1. 2016 v 18:04, noviisek napsal: mě spíš baví, že si někdo dnes ještě myslí, že spořák je ke zhodnocování penězTaky se tomu chechtám, vždyť je jasné že na zhodnocení peněz se přece kupují hodinky :lol2:
clockyclock Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 -Co to včera doma v noci spadlo ze schodu?- Oblečení...- Tak nahlas?- Jo, nestihl jsem z něj vylézt...
M10 Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 V 1. 1. 2016 v 15:04, sery.vlk napsal: Podívej se prosímtě, jaké jsou úrokové sazby na trhu (ne, že by se toho za PRIBOR moc zobchodovalo), asi důležitější jsou sazby vyhlašované ČNB, resp. ECB. 2T repo je už nevímjakdlouho 0,05 %. ECB má na některé obchody depozitní sazbu dokonce negativní: -0,30 %. Takže pokud má banka v bilanci příliš pasiv - klientských vkladů, a protože zdaleka ne všechna aktiva jsou ve formě klientských úvěrů, jediný logický krok je snížením depozitních sazeb ta pasiva (přijaté vklady) snížit. Pan ředitel UCB s tím sotva co zmůže, jestli chceš psát, piš panu guvernérovi.+1...ušteřil jsi mi, kamaráde, čas a datlování textu s odpovědí tomu postiženému kolegovi spravedlivým hněvem, co že mu to ta banka s jeho úsporami dělá...o nějaké inflaci a dalších vlivech (nejenom makroekonomických) asi nikdy neslyšel
Daemonultimate Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 (upraveno) Ožralý dědek v hospodě se rozhodne, že už má dost, že už půjde domů. Ale když se chce postavit, spadne zpátky do židle."Sakra, že bych byl tak ožralej? Tak si dam kafe."Vypije kafe a zase se pokouší vstát. Opět bezúspěšně. Tak si dá ještě jedno kafe. U čtvrtého už ho to nebaví, tak si dá panáka na cestu a prohlásí, že se radši domů doplazí. Plazí se ke dveřím, potichu si odemkne, převleče se, lehne do postele a spí.Ráno ho budí žena: "Tys byl včera zas pěkně sťatej, co?""Jak jsi to poznala? Vždyť jsem byl tak potichu.""Ráno tady byla hostinská, že sis v hospodě zapomněl svůj invalidní vozík!" Upraveno 2. ledna 2016 uživatelem Daemonultimate
Nick06 Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 V 1. 1. 2016 v 12:48, Wanderer napsal: Tomu se dalo jedině zasmát. Už jsem převedl všechny prostředky jinam, po neděli odepíšu panu řediteli, no a skončím s nimi. Když si dělají ze zákazníků srandu...ale jo taky převedu peníze jinan,jen jsem konzervatívní a tento přístup se mě nelíbí.
Doporučené příspěvky